Τα ζώδια της Πέμπτης 29ης Αυγούστου 2019

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΛέοντες, η ανάγκη να σας φροντίσουν και να βρεθείτε γύρω από αγαπημένα σας πρόσωπα, στρέφει την προσοχή σας, σε όσα σας κάνουν να αισθάνεστε ασφάλεια. Η απομάκρυνση από επαγγελματικά και κοινωνικά θέματα, εμφανίζεται πολύ έντονα. Αφήστε την ημέρα να περάσει ανώδυνα.

Σκορπιοί, η πνευματική εξέλιξη και η μόρφωση, είναι αυτά που σας απασχολούν σήμερα, γιατί νιώθετε την ανάγκη να καλύψετε εσωτερικά κενά.

Ιχθύες, η θετική ενέργεια που νιώθετε, εκπέμπεται γύρω σας και δημιουργεί ευχάριστες στιγμές. Η αυτοπεποίθησή σας, δίνει ώθηση στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να αισθάνεστε μια απομάκρυνση στις σχέσεις σας και αυτό, σας δημιουργεί ανασφάλειες. Η ανάγκη να φέρετε μία ισορροπία στις προσωπικές σας σχέσεις, θα βοηθήσει να καταργήσετε κάποια στερεότυπα, που επηρεάζουν την επικοινωνία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ενώ έχετε κάνει αρκετές προσπάθειες για να εξελιχθείτε επαγγελματικά, υπάρχουν κάποιες προκαταλήψεις που στέκονται εμπόδιο στην πρόοδό σας. Η ανάγκη για την απόκτηση της υλικής ασφάλειας και της σταθερότητας, σας βοηθάει να πετύχετε τους στόχους που θέλετε. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και μην ασχολείστε με ζητήματα, που είναι περιττά αυτή την περίοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ανάπτυξη ενός κοινωνικού στάτους, είναι για σας το κίνητρο να επικοινωνήσετε και να ανταλλάξετε ιδέες και σχέδια. Ακούγοντας τις ανησυχίες των άλλων, μπαίνετε σε μία διαφορετική επεξεργασία, δικών σας θεμάτων. Από την μία, δείχνετε τα φιλανθρωπικά σας συναισθήματα προς τους άλλους και από την άλλη, αποκομείτε εμπειρίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, μπορεί να νιώσετε μία συναισθηματική φόρτιση, από απρόοπτα γεγονότα τα οποία θα σας αλλάξουν λίγο την διάθεση. Μείνετε ψύχραιμοι και αντιμετωπίστε τα πράγματα με ωριμότητα. Στρέψτε την προσοχή σας, σε ποιο ευχάριστα πράγματα και ασχοληθείτε με διάφορες δραστηριότητες που σας χαρίζουν θετική ενέργεια και ευεξία.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, εξαιτίας μίας μικρής συναισθηματικής αστάθειας, θα θελήσετε να βρεθείτε σε χώρους που αισθάνεστε ασφάλεια. Απομακρυνθείτε από αποφάσεις που χρειάζονται την προσοχή σας και ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας. Ο διαλογισμός και η γιόγκα, είναι αυτά που θα σας χαλαρώσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να βρεθείτε με πολύ κόσμο και να ανταλλάξετε, απόψεις και ιδέες. Αυτό, είναι σημαντικό για την επαγγελματική σας εξέλιξη, αφού θα αναγνωριστούν τα ταλέντα και οι ικανότητές σας. Η διάθεση να βρεθείτε με άτομα που έχετε κοινά πιστεύω, θα σας βοηθήσει να εκφραστείτε ελεύθερα.

ΖΥΓΟΣ

Η διάθεσή σας, είναι αυτή που θα επηρεάσει κάποια θέματα, που θα εξελιχθούν στην διάρκεια της ημέρας. Η μέρα σας λοιπόν, εξαρτάται από τον χειρισμό που θα έχετε απέναντι σε γεγονότα, αποφεύγοντας την οξύθυμες συμπεριφορές. Μια έξοδος με τον σύντροφό σας, θα είναι ευχάριστη και θα αλλάξει την ψυχολογία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να ασχοληθείτε με εργασιακά σας θέματα, μην ξεχνάτε ότι η πορεία που έχετε ακολουθήσει, θα σας ανταμείψει στο μέλλον. Η σταθερότητα και η οργάνωση, είναι στοιχεία που θα αναδείξουν την υπευθυνότητά σας. Οι στόχοι που θέτετε, μπορούν να διευρύνουν τους ορίζοντές σας, δυναμώνοντας την προσωπικότητά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποια γεγονότα, μπορεί να δείχνουν αρνητικά και αυτό, θα επηρεάσει την ψυχολογία σας. Μην αφήσετε την ψυχολογία σας, να σας ωθήσει σε παρορμητικές κινήσεις και αποφάσεις, που μπορούν να σας φέρουν σε μία μετέωρη κατάσταση. Απομακρυνθείτε από άτομα που μπορούν να σας επηρεάσουν αρνητικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια εναλλασσόμενη διάθεση, θα σας κάνει αναποφάσιστους απέναντι στο πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθήσετε. Ίσως, έχετε πιεστεί αρκετά από ευθύνες και υποχρεώσεις, και αυτό σας δημιουργεί κάποια ανασφάλεια. Προσπαθήστε να εστιάσετε σε θέματα, που έχουν προτεραιότητα, συγκροτείστε την σκέψη σας όσο μπορείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα αίσθημα μοναχικότητας, θα σας ακολουθήσει σήμερα και θα θελήσετε μείνετε μόνοι. Οι εντάσεις και οι διαφωνίες, που έχουν υπάρξει αυτό το διάστημα, έχουν μειώσει την ενεργητικότητά σας. Προσπαθήστε να φτιάξετε ένα νέο πλαίσιο, για την εξέλιξη της προσωπικότητάς σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ενέργεια και η αυτοπεποίθηση που διαθέτετε, σας βοηθάει να χαράξετε νέα σχέδια στα επαγγελματικά σας και αυτό, θα σας κάνει να κατακτήσετε τα όνειρά σας. Η δράση σας, οφείλεται στην υποδομή που έχετε δημιουργήσει όλο αυτό το διάστημα. Σήμερα, οι επιθυμίες σας θα αρχίζουν να πραγματοποιούνται, απλά εκμεταλλευτείτε το.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: