Τα ζώδια της Πέμπτης 3 Σεπτεμβρίου 2020

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Σήμερα, προσέξτε αρκετά συναλλαγές και οικονομικά σας θέματα. Καλό είναι να είστε πιο προσεκτικοί σε όσα θέλετε να πείτε και ιδιαίτερα, σε σημαντικές συζητήσεις. Βρεθείτε με άτομα που εμπιστεύεστε και μπορούν να σας κατανοήσουν.

Κριός
Χρησιμοποιήστε περισσότερη διαλλακτικότητα, ώστε να βελτιώσετε θέματα που αφορούν την οικογένειά σας, αλλά και γενικότερα τις σχέσεις σας με κοντινά σας πρόσωπα. Μπορείτε, σήμερα, να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, φροντίζοντας να τους δείξετε πόσο σημαντικοί είναι για σας.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, θέματα σχέσεων
Δοκιμάζονται: Δάνεια, οικονομικά
Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 13, 8

Ταύρος
Σήμερα, αποφύγετε να κάνετε πολλά πράγματα μαζί, καθώς αυτό θα σας κουράσει. Προσπαθήστε να ξεκουραστείτε και να κάνετε κάποια δραστηριότητα, που σας ευχαριστεί.
Κάντε ένα βήμα πίσω αν αυτό χρειάζεται, για να μπορέσετε να κινηθείτε με περισσότερη ηρεμία.
Ευνοούνται: Υλική ασφάλεια, εργασία
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, συνεργασίες, σχέσεις
Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 12, 10

Δίδυμοι
Βάλτε σε τάξη κάποια πράγματα και προσπαθήστε να προγραμματίσετε, τις επόμενες κινήσεις σας. Είστε σε θέση, να ενεργήσετε αποτελεσματικά και να βρείτε την λύση, σε αρκετά θέματα, όμως μην βιαστείτε.
Ευνοούνται: Προσωπική μας λάμψη, διασκέδαση, έρωτας
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, υγεία
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 15, 8

Καρκίνος
Σήμερα, θα μπορέσετε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, αλλά και να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία. Μπορεί να αλλάξετε αρκετά πράγματα και να σχεδιάσετε σωστά, όσα θέλετε να κάνετε στα οικονομικά σας.
Ευνοούνται: Κρυφές υποθέσεις, έμπνευση, σπίτι
Δοκιμάζονται: Κοινωνικές ομάδες, δημιουργία
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 12.

Λέων
Η σωστή επικοινωνία, αλλά και η φροντίδα σας προς στους άλλους, μπορεί να είναι ουσιαστική, ώστε να ενισχύσετε τις σχέσεις σας με άτομα που αγαπάτε. Κάντε περισσότερες δραστηριότητες μαζί και συζητήστε μαζί τους, για θέματα που σας απασχολούν.
Ευνοούνται: Φίλοι, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια
Δοκιμάζονται: Κοινωνική καταξίωση, οικογένεια
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 17, 8.

Παρθένος
Φροντίστε να μην αμελείτε άτομα τα οποία αγαπάτε και είναι σημαντικά στη ζωή σας. Αυτό, θα μπορούσε να φέρει αρκετές δυσκολίες. Είναι σημαντικό να δείξετε στους άλλους την αγάπη σας.
Ευνοούνται: Καριέρα, υλικά αγαθά
Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, επικοινωνίες
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 12, 14.

Ζυγός
Κρατήστε μία διαλλακτική στάση απέναντι σε όσους έχετε απομακρυνθεί ή δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε σωστά. Θα βοηθήσει πολύ, ώστε να βρείτε την χρυσή τομή και να ξεπεράσετε αρκετά θέματα.
Ευνοούνται: Εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπική λάμψη
Δοκιμάζονται: Οικονομικά θέματα
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 19, 8.

Σκορπιός
Μπορείτε να δημιουργήσετε μία θετική ατμόσφαιρα, αρκεί να έχετε μία θετική στάση και να δείξετε περισσότερη κατανόηση. Μιλήστε ουσιαστικά με τους άλλους και βοηθήστε τους να σας κατανοήσουν περισσότερο.
Ευνοούνται: Έξοδα, οικονομικά, παρασκήνιο
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, σχέσεις, προσωπικότητα
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 12, 16.

Τοξότης
Η ανυπομονησία δεν είναι καλός σύμβουλος. Στηριχτείτε σε συμβουλές ατόμων που εμπιστεύεστε και που σας έχουν συμβουλέψει σωστά και στο παρελθόν. Αν χρησιμοποιήσετε σωστά την επικοινωνία σας, θα βελτιωθούν αρκετά οι σχέσεις σας.
Ευνοούνται: Θέματα σχέσεων, φίλοι
Δοκιμάζονται: Εργασία, κρυφές υποθέσεις
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 21, 8

Αιγόκερως
Μπορεί να είστε αντιμέτωποι με αρκετές καταστάσεις αυτό το διάστημα, όμως καλό είναι να προσπαθήσετε να δείξετε, πόσο σημαντικές είναι οι σχέσεις σας, για σας. Τα οικονομικά σας, μπορεί να είναι σε καλύτερη πορεία, όμως προσπαθήστε να κρατάτε ένα πρόγραμμα, όσον αφορά εκκρεμότητες.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση
Δοκιμάζονται: Δημιουργία, έρωτας, κοινωνικές ομάδες
Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 13, 8.

Υδροχόος
Στις προσωπικές σας σχέσεις, σήμερα, η δημιουργικότητά σας μπορεί να βοηθήσει αρκετά, ώστε να τις ανανεώσετε, αλλά και να έρθετε κοντά με τους άλλους. Συζητήστε θέματα που σας απασχολούν και προσπαθήστε να κάνετε περισσότερες δραστηριότητες μαζί.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, ταξίδια, δικαστικά θέματα, αισθηματικά
Δοκιμάζονται: Φαντασία, σπίτι
Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 14, 8.

Ιχθύες
Η αλληλεπίδραση σας με τους άλλους, είναι σημαντική και καταλυτική για την εξέλιξη των σχέσεών σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με οικογενειακά ζητήματα, φροντίστε να προσέξετε τον τρόπο που αντιδράτε απέναντι στους άλλους.
Ευνοούνται: Έμπνευση, οικονομικά θέματα
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, εκπαίδευση
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 13, 10.

Παλαιότερα άρθρα: