Τα ζώδια της Πέμπτης 30 Ιουλίου 2020

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Εξετάστε καλύτερα και προγραμματίστε όσα θέλετε να πετύχετε. Σήμερα, μην αναλάβετε περισσότερες ευθύνες από ότι μπορείτε να βγάλετε εις πέρας. Εστιάστε περισσότερο στις λεπτομέρειες σε σημαντικά θέματα και ειδικά, σε οικονομικές υποθέσεις. Προσπαθήστε να χειριστείτε καλύτερα συμφωνίες, αλλά και να εξετάσετε νέες συνεργασίες, πριν προχωρήσετε σε νέες ενάρξεις.

ΚΡΙΟΣ

Οι αλλαγές που έχετε κάνει μέχρι σήμερα, μπορεί να μην έχουν αποδώσει ακόμα όπως θέλετε. Επιβάλλεται να είστε επιφυλακτικοί στις προτάσεις που μπορεί να δεχτείτε, από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Δείξτε κατανόηση στα συναισθήματα του συντρόφου σας και αποφύγετε να πιέσετε καταστάσεις.

Ευνοούνται: Παρασκήνιο, έμπνευση

Δοκιμάζονται: Φίλοι, δημιουργία, έρωτας, τύχη

Τυχεροί αριθμοί: 19, 10, 1, 11, 8

ΤΑΥΡΟΣ

Η στροφή προς την ερωτική σας ζωή, θα την ανανεώσει και νέες δημιουργίες που θα λάβουν χώρα με σύντροφό σας, στην διάρκεια της ημέρας. Εκμεταλλευτείτε την ευχάριστή διάθεσή σας και ταξιδέψτε σε νέα μέρη και γνωρίστε νέα πρόσωπα και κουλτούρες. Αποφύγετε παρεξηγήσεις σε θέματα που αφορούν παρελθοντικές και οικονομικές συναλλαγές .

Ευνοούνται: Κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, ταξίδια

Δοκιμάζονται: Κοινωνική καταξίωση, οικογενειακή ζωή

Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 10

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, η εύνοια της ημέρας θα σας οδηγήσει να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα που θα στηρίξουν την σταδιοδρομία σας. Αδράξτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και αναδείξτε τα εχέγγυα που έχετε. Τα οικονομικά σας, θα ευνοηθούν και θα πάρετε οριστικές αποφάσεις, για τα επόμενα βήματά σας.

Ευνοούνται: Καριέρα, υλική ασφάλεια

Δοκιμάζονται: Ταξίδια, εκπαίδευση, επικοινωνίες

Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 13, 8

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στρέψτε την προσοχή σας, στις δυνατότητες που έχετε στον επαγγελματικό σας τομέα, καθώς οι προτάσεις που θα δεχτείτε, θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσες. Οικονομικά θέματα και νομικές υποθέσεις, θα εννοηθούν δίνοντας σας ένα θετικό προβάδισμα για τα μελλοντικά σας σχέδια.

Ευνοούνται: Ταξίδια, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα

Δοκιμάζονται: Δάνεια, υλικά αγαθά

Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 10, 12

ΛΕΩΝ

Τα παρασκήνια που ίσως έχετε ζήσει στο παρελθόν, με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, ξεκαθάρισαν αρκετά πράγματα μέσα σας και μπορέσατε να επαναπροσδιορίσετε την θέση σας σε θέματα που χρονίζουν. Μείνετε σταθεροί και αποφασιστικοί, μειώνοντας κάθε ενδεχόμενο συναισθηματικής εκμετάλλευσης. Αποφύγετε μακροχρόνια σχέδια με τον σύντροφό σας και υπερβολικές αναλύσεις, σε προσωπικά σας θέματα.

Ευνοούνται: Οικονομικά θέματα, παρασκήνιο

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα σχέσεων, προσωπικότητα

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 15, 8

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επιφυλακτική στάση που θα διατηρήσετε στον εργασιακό σας τομέα, θα σας αποτρέψει την συμμέτοχη σας σε καταστάσεις, που ίσως στο τέλος μετανιώσετε. Φροντίστε περισσότερο την υγεία σας. Μικρές εξορμήσεις στην φύση, θα σας φέρουν πιο κοντά με το κέντρο σας.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, φίλοι, σχέσεις

Δοκιμάζονται: Εργασία, υγεία, κρυφές υποθέσεις

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 10, 14

ΖΥΓΟΣ

Νέες συνεργασίες απαιτούν προσοχή, κάποια πράγματα μπορεί να δημιουργήσουν κενά στον τρόπο επικοινωνίας σας. Η διάθεση να οργανώσετε νέα σχέδια, είναι μειωμένη και αυτό στέκεται εμπόδιο στην ολοκλήρωσή τους. Η αλληλοκατανόηση και η θετική σκέψη, θα βοηθήσει σε ερωτικά σας θέματα.

Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, έρωτας, τύχη, κοινωνικές ομάδες

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 17, 8

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η τύχη είναι με το μέρος σας και μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε, απομακρύνοντας την ρουτίνα της καθημερινότητας. Αποφύγετε συγκρούσεις και εντάσεις με τον σύντροφό σας, οι οποίες θα σας οδηγήσουν σε αρνητικά αποτελέσματα. Οργανώστε εξόδους σε χώρους που σας χαλαρώνουν και συζητήστε ανάλαφρα θέματα.

Ευνοούνται: Δημιουργία, έρωτας, ταξίδια, εκπαίδευση

Δοκιμάζονται: Φαντασία, οικογενειακή ζωή

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 10, 16

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα οικονομικά σας, έχουν το περιθώριο να ενισχυθούν, καθώς νέες προτάσεις που θα δεχτείτε θα στηριχθούν σε γερά θεμέλια και θα ευνοήσουν τους στόχους σας. Επενδύσεις και συμβόλαια απαιτούν την προσοχή σας, διατηρείστε σταθερή στάση απέναντι στην ολοκλήρωσή τους. Οι αθλητικές δραστηριότητες, θα βοηθήσουν να αποβάλλετε το άγχος και το στρες.

Ευνοούνται: Διαίσθηση, δάνεια, οικονομικά θέματα

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, δικαστικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 19, 8

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συζητήσεις για νέα σχέδια με τον σύντροφό σας, θα ανανεώσουν την διάθεσή σας. Ταξίδια και μικρές εξορμήσεις, θα σας διασκεδάσουν και θα σας φέρουν πιο κοντά με τον σύντροφό σας. Η βοήθεια και οι συμβουλές που θα λάβετε από το φιλικό σας περιβάλλον, θα βελτιώσουν την διάθεση και την ψυχολογία σας.

Ευνοούνται: Μικρά ταξίδια, θέματα σχέσεων, επικοινωνία

Δοκιμάζονται: Υλική ασφάλεια, δάνεια

Τυχεροί αριθμοί: 19, 10, 1, 11, 8

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η οικονομική σας κατάσταση, θα ευνοηθεί και θα σας χαρίσει την ασφάλεια που αποζητάτε, έτσι θα μπορέσετε να κάνετε αισιόδοξα σχέδια για το μέλλον. Ίσως, υπάρξουν τρίτα πρόσωπα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, που με την επικριτική συμπεριφορά τους θα σας ωθήσουν σε πιο δυναμικές ενέργειες. Αφιερώστε τον ελεύθερο χρόνο σας στα κοντινά σας πρόσωπα και περάστε καλές στιγμές μαζί τους.

Ευνοούνται: Εργασία, οικονομικά θέματα

Δοκιμάζονται: Προσωπική λάμψη, συνεργασίες, σχέσεις

Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 12, 8

ΙΧΘΥΕΣ

Η επιθυμία να ασχοληθείτε με θέματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση και την πνευματική σας αναζήτηση, θα διευρύνει τους ορίζοντες σας. Η γενναιόδωρη διάθεσή σας, θα εκμηδενίσει δυσκολίες που έχουν εμφανιστεί στις σχέσεις σας. Ο διαλογισμός και η γιόγκα, θα βοηθήσουν να αποβάλλετε το περιττό άγχος και το στρες της καθημερινότητας.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, διασκέδαση, έρωτας

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, εργασία, υγεία

Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 11, 10

Παλαιότερα άρθρα: