Τα ζώδια της Πέμπτης 6 Αυγούστου 2020

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Εκμεταλλευτείτε την έμπνευση και τη δημιουργικότητα που μπορεί να έχετε σήμερα, για να αναπτύξετε νέα σχέδια στα επαγγελματικά σας και να οργανώσετε καλύτερα, σημαντικά θέματα. Μπορείτε να αξιολογήσετε καλύτερα καταστάσεις, αποφύγετε μόνο να ασχοληθείτε με θέματα του παρελθόντος που σας έχουν ταλαιπωρήσει.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα, σήμερα, σας βοηθάει να συλλέξετε τα απαραίτητα στοιχεία και να εξετάσετε με λεπτομέρεια, υποθέσεις που έχουν μείνει ανολοκλήρωτες στο παρελθόν. Οι αποφάσεις που μπορεί να πάρετε, θα είναι βιαστικές, γι’ αυτό δώστε στον εαυτό σας περσότερο χρόνο.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, συνεργασίες, θέματα σχέσεων

Δοκιμάζονται: Δάνεια, οικονομικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 1, 22

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να κλείσετε νέες συμφωνίες στον επαγγελματικό σας τομέα και να επικεντρωθείτε σε νέα σχέδια και ενάρξεις. Οι προτάσεις που θα δεχθείτε για αλλαγή αντικειμένου, ίσως τις λάβετε ως πρόκληση. Αξιολογήστε τις και δείτε τις λεπτομέρειες που θα σας δώσουν μία πιο ξεκάθαρη απάντηση. Αποφύγετε συγκρούσεις, που θα έχουν αποτέλεσμα να σας χαλάσουν την διάθεση.

Ευνοούνται: Υλική ασφάλεια, εργασία, υγεία

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, συνεργασίες

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 0

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία αισιόδοξη ματιά θα σας βοηθήσει να δείτε με μία άλλη οπτική την πραγματικότητα και μία εσωτερική δύναμη, θα σας ωθήσει να τολμήσετε νέες δράσεις. Μην ξεχάσετε να επανεξετάσετε όλα τα πλάνα που έχετε, αυτό απαιτεί αποφασιστικότητα και θάρρος. Οι εντάσεις, μπορούν εύκολα να σας αποσπάσουν την προσοχή, από τον στόχο σας.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα,  διασκέδαση, έρωτας

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, υγεία

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 3, 22

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα αρνητικά γεγονότα που έχουν εξελιχθεί στην προσωπική σας ζωή, έχουν επηρεάσει την ψυχολογία σας και σας έχουν εντείνει τις ανασφάλειες. Ίσως, η προσπάθεια να αποδεχτείτε λάθη του παρελθόντος και να δείτε με περισσότερη αντικειμενικότητα τα θέματα που σας απασχολούν, θα σας φέρουν σε ισορροπία. Αφήστε να περάσει η ημέρα ήρεμα και επιδιώξτε να αποβάλλετε το άγχος και το στρες, με ότι θεωρείτε ότι σας χαλαρώνει.

Ευνοούνται: Κρυφές υποθέσεις, φαντασία, οικογενειακή ζωή

Δοκιμάζονται: Κοινωνικές ομάδες, δημιουργία, τύχη

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 0

ΛΕΩΝ

Σήμερα, έχετε την πρόθεση και την επιθυμία να κάνετε αλλαγές στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Μην αφήσετε την βιασύνη και τον αυθορμητισμό, να προσδιορίσουν το αποτέλεσμα. Ίσως, κάτι ασυνήθιστο σημαδέψει την ημέρα σας και αυτό, θα σας αλλάξει την διάθεση προς το καλύτερο.

Ευνοούνται: Φίλοι, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια

Δοκιμάζονται: Κοινωνική καταξίωση, έμπνευση

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 5, 22

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διάθεσή σας, δεν σας αφήνει να συγκεντρωθείτε σε νέες προτάσεις και σχέδια. Δείξτε λίγη υπομονή μέχρι να φτάσετε στο αποτέλεσμα που θέλετε, αφήνοντας τα δύσκολα για αύριο. Σε επικοινωνιακά θέματα στις σχέσεις σας, θα υπάρξουν εντάσεις, γι’ αυτό μείνετε σε απόσταση.

Ευνοούνται: Καριέρα, υλική ασφάλεια

Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, εκπαίδευση, επικοινωνίες

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 0

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, η ενέργεια και η αυτοπεποίθηση είναι στοιχεία που θα καθορίσουν θέματα στον επαγγελματικό σας τομέα. Αντιμετωπίστε οποιαδήποτε πρόκληση από ανταγωνιστές και δείξετε θάρρος σε σημαντικά θέματα που αντιμετωπίζετε.

Ευνοούνται: Δικαστικά θέματα, προσωπικότητα

Δοκιμάζονται: Έξοδα, οικονομικά

Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 7, 22

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπαθήστε να ξεπεράσετε περίεργα συναισθήματα του παρελθόντος ή εμμονές που στέκονται εμπόδιο, στην προσωπική σας εξέλιξη. Η στάση σας αυτή μπορεί να επηρεάσει τα επαγγελματικά σας και να δημιουργήσετε μία ένταση με συναδέλφους στα επαγγελματικά σας. Απομακρυνθείτε από οξύθυμες συμπεριφορές και παρεξηγήσεις, που ίσως στο τέλος μετανιώσετε.

Ευνοούνται: Οικονομικά θέματα, κρυφές υποθέσεις

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, σχέσεις, προσωπική λάμψη

Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 0

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην μένετε σε στερεότυπα του παρελθόντος και σε απόψεις που έχετε σχηματίσει για άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Δείτε με πιο θετική ματιά τα πράγματα και διαμορφώστε ένα ήπιο κλίμα μεταξύ σας. Προτείνετε εξόδους και εξορμήσεις στον σύντροφό σας, αυτό θα βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, φίλοι, σχέσεις

Δοκιμάζονται: Εργασία, υγεία

Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 9

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι δυσκολίες που έχουν εμφανιστεί στην ζωή σας, έχουν μειώσει την ζωτικότητα και την ενέργειά σας. Δείξτε μεγαλύτερη βαρύτητα σε θέματα υγείας και φροντίστε να ασχοληθείτε με πράγματα που σας χαλαρώνουν. Η άθληση, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε το άγχος και το στρες.

Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση

Δοκιμάζονται: Δημιουργία, έρωτας, τύχη, κοινωνικές ομάδες

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 1, 22

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Χρησιμοποιήστε τη συναισθηματική φόρτιση που νιώθετε θετικά, δημιουργώντας νέες προϋποθέσεις για το μέλλον σας. Έχετε το ψυχικό σθένος να αντιμετωπίσετε τα πράγματα που σας έχουν φέρει δυσκολίες και να βάλετε νέους στόχους στην ζωή σας. Μπορείτε να οργανώσετε εξόδους με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να ζήσετε ευχάριστες στιγμές.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, σχέσεις

Δοκιμάζονται: Διαίσθηση, οικογενειακή ζωή, κοινωνική καταξίωση

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 2, 22

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι η κατάλληλη μέρα να έρθετε πιο κοντά με πρόσωπα που έχετε απομακρυνθεί τελευταία. Αυτό, θα βοηθήσει τη διάθεση και την ψυχολογία σας. Βρείτε ελεύθερο χρόνο και συζήτησε θέματα που σας απασχολούν, με άτομα που εμπιστεύεστε. Οι υποχρεώσεις που έχετε επωμισθεί σας έχουν κουράσει και νιώθετε αρκετά πιεσμένοι.

Ευνοούνται: Έμπνευση, δάνεια, οικονομικά θέματα

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 1, 24

Παλαιότερα άρθρα: