Τα ζώδια της Πέμπτης 9 Ιουλίου 2020

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

 pappas konstantinos zodiaΣήμερα, με τη Σελήνη στους Ιχθύες, φροντίστε περισσότερο την υγεία σας και προσπαθήστε να βάλετε περισσότερη άσκηση στη ζωή σας. Πιείτε περισσότερο νερό και αποφύγετε το υπερβολικό αλάτι. Η Αφροδίτη, θα επηρεάσει αρκετά τα οικονομικά σας, θέματα που αφορούν το εξωτερικό, την εκπαίδευση και νομικές υποθέσεις, έτσι σε τέτοιου είδους ζητήματα, καλό είναι να είστε πιο προσεκτικοί και να αποφύγετε τις υπερβολές.

 

ΚΡΙΟΣ

Η οικονομική βοήθεια που μπορεί να λάβετε σήμερα, θα είναι σημαντική για την οργάνωση των υποχρεώσεών σας. Μία συναισθηματική φόρτιση, θα περιορίσει τις σκέψεις σας και σε θέματα εκκρεμοτήτων, δάνειων ή γενικότερα υλικής ασφάλειας, μπορεί να νιώσετε ελλιπείς και απογοητευμένοι. Επιδιώξτε να βρείτε ελεύθερο χρόνο, για να χαλαρώσετε και να ισορροπήσετε.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, συνεργασίες, θέματα σχέσεων

Δοκιμάζονται: Υλική ασφάλεια, δάνεια, οικονομικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 17, 8

 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι συζητήσεις που θα υπάρξουν σε εργασιακά σας θέματα, θα εξομαλύνουν τις αντιπαραθέσεις που έχουν εμφανιστεί, με άτομα που συνεργάζεστε. Καταθέστε  απόψεις και σχέδια, χωρίς να αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας και τις ικανότητές του. Σε οικογενειακά σας θέματα, ίσως νιώσετε απογοητευμένοι από την έλλειψη κατανόησης των άλλων γύρω σας.

Ευνοούνται: Υλικά αγαθά, εργασία, υγεία

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, συνεργασίες, σχέσεις

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 16, 10

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επιθυμία να αναπτύξετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να βρεθείτε γύρω από νέα πρόσωπα, θα είναι έντονη. Σήμερα, μπορείτε να ταξιδέψετε και να ασχοληθείτε με ζητήματα που σχετίζονται με την παιδεία, χωρίς να αποσπαστεί η προσοχή σας, με περιττές ενέργειες. Διασκεδάστε με φίλους και με τον σύντροφό σας, ακολουθώντας τα βήματα της καρδιάς σας.

Ευνοούνται: Προσωπική λάμψη , διασκέδαση, έρωτας, τύχη

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις,  υγεία

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 19, 8

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οικονομικά θέματα που αφορούν δοσοληψίες και δάνεια, θα έρθουν στο προσκήνιο και θα ψάξετε να βρείτε το τρόπο να τα ισορροπήσετε. Προσοχή, σε παρασκήνια που μπορεί να εμπλέξουν την εικόνα σας και να την επηρεάσουν αρνητικά. Οι συζητήσεις με τα κοντινά σας πρόσωπα, θα πρέπει να είναι επικεντρωμένες σε ότι σας απασχολεί, χωρίς να αφήνετε το περιθώριο να επηρεάσουν τις σκέψεις και τις προτάσεις σας.

Ευνοούνται: Παρασκήνιο, έμπνευση

Δοκιμάζονται: Φίλοι, δημιουργία, έρωτας

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 16, 12

 

ΛΕΩΝ

Η επικοινωνία με φιλικά πρόσωπα και η συμμετοχή σας σε κοινωνικές ομάδες, θα δώσουν ένα ευχάριστο τόνο στην ημέρα. Η διάθεση να ασχοληθείτε με καινούργιες δράσεις και να ξεφύγετε από τα κοινότυπα, θα απομακρύνει σκέψεις αρνητικές και την απαισιοδοξία. Με τον σύντροφό σας, μπορείτε να ζήσετε τρυφερές στιγμές και να νιώσετε ευχάριστα.

Ευνοούνται: Κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια

Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, οικογενειακή ζωή

Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 21, 8

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα ασχοληθείτε με περισσότερη ωριμότητα και θα τα βάλετε σε μία τάξη, σημαντικά ζητήματα για σας. Το πρόγραμμά σας θα είναι φορτωμένο, παρ’ όλα αυτά μην ξεχάσετε να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας. Μικρές βόλτες στην φύση ή ασχολίες με δραστηριότητες που σας χαλαρώνουν, θα αποφορτίσουν την περίσσεια ενέργεια.

Ευνοούνται: Καριέρα, υλική ασφάλεια

Δοκιμάζονται: Ταξίδια, εκπαίδευση, δικαστικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 16, 14

 

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα σας ευνοεί να χαράξετε νέα σχέδια και να διαμορφώσετε ένα ευχάριστο κλίμα γύρω σας. Η φροντίδα και η δοτικότητα προς τους αγαπημένους σας, θα σας κάνει να νιώσετε πιο σημαντικοί και να βελτιώσετε τις σχέσεις μεταξύ σας. Η άθληση και η γιόγκα, θα βοηθήσει να διώξετε το άγχος και το στρες που σας προκαλούν οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη

Δοκιμάζονται: Δάνεια, οικονομικά θέματα, υλικά αγαθά

Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 23, 8

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί να νιώσετε μία αναστάτωση, εξαιτίας απρόοπτων γεγονότων και θα ενταθούν οι αδυναμίες σας. Περιοριστείτε στην ουσία των πραγμάτων και αποφύγετε υπερβολικές αναλύσεις και λεπτομέρειες. Αποφύγετε κάθε κόντρα ή ένταση στο σπίτι και στον εργασιακό σας χώρο, αφήνοντας τα δύσκολα για άλλη μέρα.

Ευνοούνται: Οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα σχέσεων, προσωπικότητα

Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 16

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην επαναπαυτείτε στην έντονη κινητικότητα που θα παρατηρήσετε γύρω σας, με αποτέλεσμα να παραιτηθείτε από τον στόχο σας. Αποφύγετε την λήψη σημαντικών αποφάσεων και επαναξιολογήστε τις καταστάσεις γύρω σας και τις εξελίξεις. Φροντίστε περισσότερο την υγεία σας.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, σχέσεις, φίλοι

Δοκιμάζονται: Εργασία, υγεία, κρυφές υποθέσεις

Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 25, 8

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, η μέρα σας ευνοεί και κάποιες επιτυχίες θα επιβεβαιώσουν τις προσπάθειες που έχετε καταβάλει στο παρελθόν. Το κλίμα στον εργασιακό σας χώρο, θα είναι ήπιο και αρμονικό, συμβάλλοντας έτσι στην ανάλυση που απαιτούν κάποια ζητήματα. Η θαλπωρή του σπιτιού σας, θα βοηθήσει να χαλαρώσετε και να γεμίσετε με θετική ενέργεια.

Ευνοούνται: Εργασία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση

Δοκιμάζονται: Δημιουργία, έρωτας, κοινωνικές ομάδες

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 17, 8

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αποφύγετε να ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες καταστάσεις, καθώς δεν έχετε πλήρη στοιχεία για να φτάσετε στο κατάλληλο αποτέλεσμα. Δώστε τον απαραίτητο χρόνο στον εαυτό σας. Διατηρείστε την αυτοκυριαρχία σας και την οργανωτική σκέψη σας, σε κάθε πρόκληση που μπορεί να κάνει την εμφάνισή της.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, ταξίδια, εκπαίδευση

Δοκιμάζονται: Φαντασία, οικογενειακή ζωή, καριέρα

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 18

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα σας, θα κυλήσει με κάποια δυσκολία, καθώς θα εντείνει τον διχασμό σας στην εξακρίβωση κάποιων παρασκηνίων. Ακούστε τι έχουν να σας πουν και βγάλτε τα συμπεράσματά σας, έναντι των στοιχείων που έχετε στα χέρια σας. Αποφύγετε βιαστικά συμπεράσματα, που θα σας αποπροσανατολίσουν.

Ευνοούνται: Έμπνευση, δάνεια, οικονομικά θέματα

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, εκπαίδευση, δικαστικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 17, 10

 

Παλαιότερα άρθρα: