Τα ζώδια της Πέμπτης

Διαβάστε επίσης

ΚΡΙΟΣ

Ταξίδια και μετακινήσεις για επαγγελματικούς σκοπούς αλλά και για αναψυχή ευνοούνται σήμερα καθώς ο Άρης κάνει καλές όψεις με Ερμή και Κρόνο, οπότε αν έχετε σημαντικές συναντήσεις, θα διευκολυνθείτε πολύ. Οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους αν διαπραγματευτείτε, ενώ ευνοούνται και θέματα σπουδών. Η Σελήνη στον Λέοντα εντείνει την ανάγκη σας για απολαύσεις και διασκέδαση, όμως πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές με το ξόδεμα των χρημάτων μιας και είστε ιδιαίτερα επιρρεπείς στις σπατάλες. Οι γονείς, θα πάρετε χαρά από την πρόοδο των παιδιών σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυξημένα είναι τα έξοδά σας και αν αφήσετε να σας παρασύρει η χαρά και ο ενθουσιασμός των αγορών για την οικογένεια, θα ξεφύγετε σίγουρα εκτός προϋπολογισμού. Η μέρα είναι πολύ καλή για θέματα οργάνωσης, δεν είναι όμως για αγορά ακινήτου. Στον επαγγελματικό τομέα εξελίσσονται ομαλά οι υποθέσεις σας, αλλά αυξάνονται οι ευθύνες. Ερωτικά είστε σε καλή φάση οι δεσμευμένοι καθώς έχετε βρει τους ρυθμούς και τις ισορροπίες με το ταίρι σας, οι ελεύθεροι όμως, επειδή είστε σε μια φάση πειραματισμού και έντονης αναζήτησης συντρόφου, πρέπει να έχετε κατά νου πως υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ημέρα κατάλληλη για επαφές και συνεννοήσεις με συνεργάτες καθώς και για την προώθηση των υπηρεσιών ή των προϊόντων σας. Ο κυβερνήτης σας Ερμής σχηματίζει αρμονικές όψεις με Άρη και Ουρανό και εκτός ότι δεν πιάνεστε σε θέματα επικοινωνίας, είναι και οι συνθήκες ευνοϊκές και σίγουρα κάτι καλό θα προκύψει στη δουλειά σας. Ένα ταξίδι που σκοπεύετε να κάνετε με το ταίρι σας, θα συμβάλλει στη βελτίωση της σχέσης σας και εφόσον το σκέφτεστε σοβαρά, μην καθυστερείτε την οργάνωσή του. Σήμερα μπορεί να πετύχετε μια πολύ καλή ευκαιρία για να κλείσετε εισιτήρια και κατάλυμα για τη διαμονή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι μέσα από μια καινούρια εμπορική συμφωνία και επειδή η μέρα ευνοεί τις επαφές και την προώθηση των δεξιοτήτων σας, κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να έρθετε σε επαφή με τα κατάλληλα πρόσωπα. Αποφύγετε την σπατάλη χρημάτων και εξοικονομήστε όρους για ένα ταξίδι που έχετε στο πρόγραμμα. Στον ερωτικό τομέα γίνονται κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες, επειδή όμως κάνετε υπερβολική προσπάθεια για να είστε άνετοι, χάνετε το παιχνίδι λόγω υπερβολής. Φροντίστε να είστε ο εαυτός σας αφήνοντας τον αυθορμητισμό σας ελεύθερο και θα έχετε περισσότερη ανταπόκριση.

ΛΕΩΝ

Η διάθεση σας για κάτι ανατρεπτικό είναι έντονη και καθώς είστε αποφασισμένοι να ικανοποιήσετε με κάθε τρόπο τις προσδοκίες σας, παίρνετε ρίσκα που είναι αρκετά επίφοβα, αλλά σας βγαίνουν σε καλό. Ωστόσο, πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί και να αποφεύγετε καταστάσεις που δεν σας γεμίζουν το μάτι. Αυτή την εποχή, η διαίσθηση σας είναι ανεπτυγμένη. Η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά σας περνά συγκεχυμένα μηνύματα στο πρόσωπο που ενδιαφέρεται για εσάς και δεν αφήνετε πολλά περιθώρια για να σας προσεγγίσει. Σίγουρα δεν είστε διατεθειμένοι να αλλάξετε τη στάση σας για κανέναν, μπορείτε όμως να διευκολύνετε κάποιο άτομο να σας φλερτάρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επαφές με το εξωτερικό ευνοούνται πολύ και μπορεί να ανοίξει μια καινούρια πόρτα για εσάς, που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της πορείας σας. Ωστόσο, πρέπει να είστε πιο ευέλικτοι στις διαπραγματεύσεις σας, ώστε και να γίνει η δουλειά σας και να μην κλείσετε κάποια σημαντική πόρτα. Όσον αφορά τα έξοδά σας, είναι κάτι που θα σας απασχολήσει αρκετά. Η ανάγκη σας για δημιουργία οικογένειας θολώνει την κρίση σας και μπορεί να πάρετε λανθασμένες αποφάσεις που θα επηρεάσουν και άλλους, οπότε μην αγχώνεστε – ειδικά για τόσο σοβαρά θέματα και φροντίστε να εξετάσετε σφαιρικά τις συνθήκες της ζωής σας.

ΖΥΓΟΣ

Η αφοσίωση στα καθήκοντα σας μπορεί να μην σας αφήνει πολύ ελεύθερο χρόνο για τις προσωπικές σας υποθέσεις, σας δίνει όμως το προβάδισμα στα επαγγελματικά σας και είστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι. Πλέον μπορείτε εσείς οι ίδιοι να κανονίζετε τη διαχείριση σημαντικών θεμάτων όπως είναι το οικονομικό και είστε σίγουροι για τα αποτελέσματα των ενεργειών σας. Στον οικογενειακό τομέα επικρατεί μια τεταμένη ατμόσφαιρα που σας προκαλεί τάσεις φυγής και θέλετε με κάθε τρόπο να βρείτε διέξοδο, κάτι που σας κάνει επιρρεπείς στις καταχρήσεις. Μην χαλάτε για κανέναν την υγεία σας. Δεν θα καταλάβει ότι ευθύνεται και μόνο κακό σε εσάς θα προκαλέσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σας δίνεται η ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας και αν δεν σας πιάσει έπαρση, ώστε να νομίζετε πως έχετε πιάσει την καλή και δεν χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια, σίγουρα θα πετύχετε πολλά. Επαφές με άτομα που μπορούν να σας δώσουν ιδέες και πληροφορίες ευνοούνται και καλό είναι να αφιερώσετε τη μέρα στην επικοινωνία. Η ρομαντική σας διάθεση είναι έντονη και αν δεν ικανοποιηθούν οι προσδοκίες σας, θα χαλαστείτε άσχημα. Ωστόσο, πρέπει να ρίξετε λίγο τον πήχη και να είστε πιο προσγειωμένοι στην πραγματικότητα, ειδάλλως θα γίνετε εύκολος στόχος για τους άλλους. Κοντρολάρετε τα ένστικτά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες έχετε αυτή την εποχή το κοκαλάκι της νυχτερίδας και μπορείτε να πετύχετε οτιδήποτε κι αν βάλετε στο μυαλό σας, οπότε επικεντρωθείτε στα έργα σας και θα σας συμβούν όλα την κατάλληλη στιγμή. Η μέρα ευνοεί τις μετακινήσεις για επαγγελματικούς σκοπούς και δεν αποκλείεται να συναντήσετε ένα πρόσωπο από το παρελθόν που θα σας προτείνει κάτι. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στην ψυχαγωγία – τουλάχιστον όταν είστε εύκαιροι – όχι μόνο με φίλους, αλλά κυρίως με το ταίρι σας. Είναι σημαντικό να περνάτε όμορφες στιγμές γελώντας και διασκεδάζοντας με τον άνθρωπό σας δίχως να σας προβληματίζουν θέματα της καθημερινότητας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε πολύ χαρούμενοι με την έκβαση μιας σημαντικής σας υπόθεσης και όλη η μέρα θα είναι πολύ ευχάριστη, κάτι που θα πρέπει να σας κάνει να σκεφτείτε πως όσο καλύτερη διάθεση έχουμε, τόσο πιο βολικά μας έρχονται τα πράγματα. Ενδεχομένως να ακούσετε μία ενδιαφέρουσα πληροφορία που θα σας δώσει το έναυσμα για να ξεκινήσετε ενα νέο εγχείρημα. Οι ανασφάλειες σας δεν σας αφήνουν να εξελιχτείτε, με αποτέλεσμα να μένει πίσω η ερωτική σας ζωή, όμως είναι καθαρά θέμα δικής σας διαχείρισης. Αν έχετε καταθέσει τα όπλα και αισθάνεστε αδύναμοι να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις, μη διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια ενός ειδικού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα έχετε περισσότερο όρεξη για κουβεντούλα, παρά για να ασχοληθείτε με σημαντικά θέματα της δουλειάς σας.Η μέρα σας βρίσκει ευδιάθετους εξαιτίας των σχεδίων σας που αρχίζουν να μπαίνουν σε εφαρμογή και θέλετε να ρίξετε λίγο τους ρυθμούς σας, όντας επικεντρωμένοι σε θέματα οργάνωσης. Βάλτε μια τάξη και στον υπολογιστή σας. Είστε απογοητευμένοι από την ερωτική σας ζωή και κλείνεστε ολοένα και περισσότερο στον εαυτό σας. Η τάση που έχετε να τα κρατάτε όλα μέσα σας ώστε να μη δυσαρεστήσετε το ταίρι σας, διευρύνει το χάσμα ανάμεσά σας. Μιλήστε και εκφράστε αυτά που σας απασχολούν.

ΙΧΘΥΣ

Ένα προσωπικό θέμα που σας απασχολεί μπορεί να επιλυθεί έπειτα από ένα ταξίδι που θα κάνετε και σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείτε με οτιδήποτε θεωρείτε εσείς σημαντικό καθώς έχετε την εύνοια του Δία με τον Ποσειδώνα και θα διευκολυνθείτε αρκετά. Στον επαγγελματικό τομέα οι υποθέσεις σας έχουν μια σταθερή πορεία. Από το απόγευμα και μετά, αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και την ψυχαγωγία. Δεν είναι απαραίτητο να ξοδέψετε πολλά για να περάσετε όμορφα, οπότε μη σας φρενάρουν οικονομικά θέματα. Καλή διάθεση και καλή παρέα να έχετε και θα φαντάζει πολύ πιο όμορφη η ζωή.

Πηγή: www.lifo.gr

Παλαιότερα άρθρα: