Τα ζώδια της Τετάρτης 1 Ιουλίου 2020

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodia

Στα επαγγελματικά σας, νέες ιδέες και σχέδια μπορούν να σας δώσουν τη λύση που ζητάτε, αρκεί να τα εξετάσετε καλά πριν ξεκινήσετε κάτι νέο. Εκμεταλλευτείτε νέες ιδέες και προσπαθήστε να βρείτε έναν διαφορετικό τρόπο, για να αντιμετωπίσετε όσα σας δυσκολεύουν.

ΚΡΙΟΣ
Η υπεραισιοδοξία και ο αυθορμητισμός, είναι στοιχεία που μπορεί να καλύψουν την αλήθεια και τις πραγματικές καταστάσεις που βιώνετε, αυτή την περίοδο. Ίσως υπάρξουν απρόσμενα γεγονότα που θα στρέψουν την προσοχή σας, εκτός του στόχου σας. Μείνετε σε απόσταση από αποφάσεις και ενέργειες που μπορεί αργότερα να μετανιώσετε. Στα συναισθηματικά και στα επαγγελματικά σας, θα έχετε κάποια δυσκολία στην επικοινωνία σας.
Ευνοούνται: Φίλοι, επικοινωνίες
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, έμπνευση
Τυχεροί αριθμοί: 16, 7, 12, 4

ΤΑΥΡΟΣ
Ένα αίσθημα μοναξιάς και μελαγχολίας, σας απομακρύνει από επαφές και συζητήσεις με το κοινωνικό σας περίγυρο. Βρεθείτε με πρόσωπα που μπορούν να κατανοήσουν τις ανάγκες σας και ταυτόχρονα να σας ψυχαγωγήσουν. Αποφύγετε τα δύσκολα και χαρίστε στον εαυτό σας ευχάριστες στιγμές. Η ανάγκη να νιώσετε ασφαλείς από καταστάσεις και σχέσεις, ίσως σας κάνει υπερευαίσθητους. Απλά, δείξτε προσοχή στην διαχείριση σημαντικών θεμάτων.
Ευνοούνται: Καριέρα, υλική ασφάλεια
Δοκιμάζονται: Εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες
Τυχεροί αριθμοί: 17, 8, 11, 6

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα, μπορείτε να διαχειριστείτε άνετα τις επαγγελματικές σας υποθέσεις και να δραστηριοποιηθείτε σε νέες ενάρξεις. Η δυναμική και η αυτοπεποίθηση που σας διέπουν, συμβάλλουν στο να είστε ανταγωνιστικοί σε προκλήσεις που παρουσιάζονται. Η διασκέδαση και η ερωτική σας διάθεση, θα σας φέρουν σε επαφή με νέα πρόσωπα, δημιουργώντας έτσι νέες ερωτικές σχέσεις. Αδράξτε τις ευκαιρίες και διασκεδάστε.
Ευνοούνται: Νομικά θέματα, προσωπικότητα
Δοκιμάζονται: Δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια
Τυχεροί αριθμοί: 18, 9, 14, 4

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η προσπάθεια να ξεπεράσετε κάποιες προκαταλήψεις και ταμπού του παρελθόντος, θα σας απελευθερώσει, με αποτέλεσμα να είστε αντικειμενικοί και πραγματικοί σε αποφάσεις για το μέλλον σας. Η επίδραση των άλλων γύρω σας ή αρνητικών καταστάσεων στην ψυχολογία σας, μπορεί να φέρει αρνητικές εξελίξεις σε θέματα σχέσεων. Φροντίστε την υγεία σας και ασχοληθείτε με ευχάριστα πράγματα.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα σχέσεων, προσωπική λάμψη
Τυχεροί αριθμοί: 19, 10, 1, 11, 8

ΛΕΩΝ
Μην επιτρέψετε σε ψυχικές εμπειρίες του παρελθόντος, να επηρεάσουν το αποτέλεσμα και τις αποφάσεις στον επαγγελματικό σας τομέα. Πραγματοποιήστε νέα σχέδια που υπάρχουν στο πλάνο σας, αφού είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα. Μείνετε επιφυλακτικοί σε προτάσεις ή υποσχέσεις, που μπορεί να αποδειχθούν άκαρπες. Στα συναισθηματικά σας, μία έξοδο θα σας γεμίσει με θετική ενέργεια και θα δείτε πιο αισιόδοξα τις σχέσεις σας.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, σχέσεις, κοινωνικές ομάδες
Δοκιμάζονται: Εργασία, υγεία, κρυφές υποθέσεις
Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 16, 4

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η πρόθεση να ασχοληθείτε με τα προβλήματα των άλλων και να δώσετε τις απαραίτητες συμβουλές, θα στιγματίσει την ημέρα σας. Χρήματα που περνούν από τα χέρια σας, μπορούν να ξοδευτούν και να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Διαχειριστείτε τα με τον σωστό τρόπο, χωρίς να υπάρξουν απώλειες και ταυτόχρονα, βελτιώστε την διάθεσή σας. Η εμμονή σε λεπτομέρειες και υπερβολές, θα φέρει αποστάσεις μέσα στις σχέσεις σας, απομακρυνθείτε από σημαντικές συζητήσεις.
Ευνοούνται: Εργασία, καριέρα
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, έρωτας, τύχη, φίλοι
Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 11, 10

ΖΥΓΟΣ
Την συναισθηματική φόρτιση του παρελθόντος, μπορείτε να την μετατρέψετε σε ενέργεια και να δράσετε με δυναμικό τρόπο. Η αλλαγή οπτικής, βοηθάει να αντιμετωπίσετε δυσκολίες στον επαγγελματικό σας τομέα. Είστε έτοιμοι να τα καταφέρετε, μην το αναβάλετε. Η ζωτικότητά σας, εκφράζεται με έναν πρωτότυπο τρόπο, προσελκύοντας νέα πρόσωπα στην ζωή σας.
Ευνοούνται: Δημιουργία, έρωτας, εκπαίδευση
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικογενειακή ζωή
Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 18

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η συναισθηματική σας κατάσταση δεν είναι κατάλληλη, για να συμμετάσχετε σε νέα σχέδια και ενάρξεις. Μπορείτε απλά, να αξιολογήσετε τα στοιχεία που σας έχουν δοθεί και να αφήσετε τις αποφάσεις για άλλη μέρα. Οικονομικά θέματα, θα σας απασχολήσουν, απευθυνθείτε στα αρμόδια πρόσωπα που μπορούν να σας καθοδηγήσουν σωστά. Στα συναισθηματικά σας, αφήστε την διαίσθησή σας να ξεκαθαρίσει τις επιθυμίες και τα όνειρά σας.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή , κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια ,συγγενείς , ταξίδια, δικαστικά θέματα
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 11, 12

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η επικοινωνία με νέα πρόσωπα και οι συζητήσεις για καινούργιες ιδέες, θα σας χαρίσουν μία ευχάριστη διάθεση. Σήμερα, μπορείτε να συλλέξετε στοιχεία και να εξετάσετε λεπτομέρειες, για αποφάσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν. Έξοδοι και εξορμήσεις, θα σας ωθήσουν να ζήσετε την περιπέτεια και να διασκεδάσετε με κοντινά σας πρόσωπα.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, συνεργασίες, θέματα σχέσεων
Δοκιμάζονται: Υλική ασφάλεια, δάνεια, οικονομικά θέματα
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 20, 4

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η υλική σας ασφάλεια και τα αγαθά που επιθυμείτε να αποκτήσετε, θα οδηγήσουν τις πράξεις σας με πιο δυναμικό τρόπο, προς τον στόχο που ήδη έχετε θέσει. Σήμερα, μπορείτε να κάνετε αγορές και επενδύσεις, που θα σας φέρουν μακροχρόνια κέρδη και θα κατακτήσετε τον στόχο σας. Μία οικονομική ενίσχυση, μπορεί να έρθει από το επαγγελματικό σας περιβάλλον.
Ευνοούνται: Υλικά αγαθά, εργασία
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, συνεργασίες, σχέσεις
Τυχεροί αριθμοί: 16, 7, 12, 4

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι φιλοσοφημένες σκέψεις και η εσωτερική σας δύναμη, θα ευνοήσουν την σταδιοδρομία σας. Στα επαγγελματικά σας θέματα, μπορείτε να ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά με τις συνεργασίες σας, ξεκαθαρίζοντας έτσι σημαντικά θέματα. Αποφύγετε την βιασύνη που μπορεί εύκολα να δημιουργήσει καυγάδες και εντάσεις, μέσα στις σχέσεις σας.
Ευνοούνται: Προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, υγεία
Τυχεροί αριθμοί: 17, 8, 13, 4

ΙΧΘΥΕΣ
Οι συγκυρίες που εμφανίζονται γύρω σας, ίσως είναι δύσκολες και απροσπέλαστες, εξαιτίας της ψυχικής σας κατάστασης. Μείνετε σε απόσταση από αντιπαραθέσεις και συγκρατείστε την φαντασία σας, όταν απαιτείται να πάρετε αποφάσεις. Σε θέματα ερωτικών σχέσεων, δεν είστε στην κατάλληλη θέση να αντιμετωπίσετε προκλήσεις. Αφήστε τα δύσκολα για άλλη μέρα.
Ευνοούνται: Κρυφές υποθέσεις, έμπνευση
Δοκιμάζονται: Φίλοι, διασκέδαση, έρωτας
Τυχεροί αριθμοί: 18, 9, 12, 6

Παλαιότερα άρθρα: