Τα ζώδια της Τετάρτης 15 Ιουλίου 2020

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Σήμερα, μπορείτε να βελτιώσετε θέματα σχέσεων και να συζητήσετε με αγαπημένα σας πρόσωπα, όσα σας απασχολούν. Θα μπορέσετε να γεφυρώσετε καλύτερα οποιοδήποτε χάσμα έχει δημιουργηθεί. Εστιάστε στα επαγγελματικά σας και βάλτε μπροστά νέα σχέδια που έχετε. Με υπομονή, μπορείτε να καταφέρετε πολλά.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα σας βοηθάει να βελτιώσετε τις σχέσεις με τα παιδιά σας και να αναπτύξετε μία δημιουργική επαφή μαζί τους. Η διάθεση να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην εργασία σας, θα καθιερώσει ένα κλίμα προόδου και θα μπορέσετε να αναπτύξετε σχέσεις και ιδέες. Ένας καινούργιος έρωτας, θα παρασύρει τις σκέψεις σας σε μία νέα περιπέτεια, επιδιώξτε να τον ζήσετε, εξάλλου το αξίζετε.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, έρωτας, παιδιά, εκπαίδευση

Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση

Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 17, 4

ΤΑΥΡΟΣ

Αναταραχές στον συναισθηματικό σας τομέα, ίσως προκύψουν από εντάσεις και καυγάδες με κοντινά σας άτομα. Χαμηλώστε τους τόνους σας και δείτε πιο σφαιρικά κάποια θέματα, αποφεύγοντας έτσι δυσάρεστες συνέπειες. Μείνετε για λίγο μόνοι και αναλογιστείτε αποφάσεις τους παρελθόντος. Αφήστε την διαίσθησή σας, να σας καθοδηγήσει.

Ευνοούνται: Έμπνευση, δάνεια, οικονομικά θέματα

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, δικαστικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 16, 6

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εξέταση επαγγελματικών θεμάτων, θα καθοδηγήσει τις αποφάσεις σας. Η διπλωματική σας στάση και η ευχέρεια λόγου, θα βοηθήσουν στην δημιουργία νέων σχέσεων. Μία νοσταλγική διάθεση, θα στρέψει την προσοχή σας στο παρελθόν και θα επανεξετάσετε ερωτικές σχέσεις που δεν ολοκληρώθηκαν.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, σχέσεις

Δοκιμάζονται: Υλική ασφάλεια, οικονομικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 19, 4

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να δεχθείτε κάποια κριτική από το περιβάλλον σας και αυτό θα σας αποτρέψει να προβείτε σε βιαστικές κινήσεις. Μπορεί να μην σας είναι ευχάριστο, δείτε το όμως ως πρόκληση. Στηριχτείτε στα εχέγγυα και τις ικανότητές σας. Μία έξοδο με τον σύντροφό σας, θα ανανεώσει την σχέση σας και θα ζήσετε ευχάριστες στιγμές.

Ευνοούνται: Εργασία, υγεία

Δοκιμάζονται: Προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα σχέσεων

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 16, 8

ΛΕΩΝ

Σήμερα, η διάθεση να ταξιδέψετε και να γνωρίσετε νέα πρόσωπα, θα σας διασκεδάσει και θα σας ανανεώσει. Θερμά συναισθήματα θα ανανεώσουν την σχέση σας, μπορείτε να ξεκαθαρίσετε θέματα που σας έχουν πληγεί στο παρελθόν. Δείξτε ωριμότητα σε αντιπαραθέσεις που μπορούν να οδηγήσουν τα πράγματα σε αρνητικές εξελίξεις.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, δημιουργία, έρωτας

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, υγεία

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 21, 4

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα δεν είναι από τις καλύτερες για σας, προσέξτε τον τρόπο που συμπεριφέρεστε απέναντι στα πράγματα. Μία μικρή απογοήτευση, θα σας φέρει πίσω και θα σας κάνει να νιώσετε ανασφαλείς. Επιδοθείτε σε αθλητικές ή σωματικές δραστηριότητες, που μπορούν να χαλαρώσουν την διάθεσή σας. Σε παρασκήνια που θα κάνουν την εμφάνισή τους, μην μεγαλοποιείτε τα πράγματα, απλά δείτε την πραγματικότητα.

Ευνοούνται: Κρυφές υποθέσεις, φαντασία

Δοκιμάζονται: Φίλοι, έρωτας, τύχη

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 16, 10

ΖΥΓΟΣ

Αν νιώσετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό, μην εκπλαγείτε, αντιθέτως αφήστε την διαίσθησή σας, να σας οδηγήσει. Η δημιουργική σας τάση, θα φέρει εσωτερική ισορροπία και θα γίνει το εφαλτήριο να αναδειχθούν τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα. Αρκετά απρόοπτα μπορεί να συμβούν στον ερωτικό σας τομέα, τα οποία θα είναι ευχάριστα και θα δώσουν ένα ξεχωριστό χρώμα στην ημέρα σας.

Ευνοούνται: Κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, ταξίδια

Δοκιμάζονται: Καριέρα, οικογενειακή ζωή

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 23, 4

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι εντάσεις που προηγήθηκαν στο παρελθόν, στον επαγγελματικό σας τομέα, μείωσαν την ενεργητικότητά σας και αποδυνάμωσαν τις ιδέες σας. Σήμερα, καλό θα ήταν να αποφύγετε την ανάλυση αυτών και να εστιάσετε περισσότερο στην ψυχολογία σας και σε θέματα υγείας. Μια έξοδο στη φύση, θα σας φέρει πιο κοντά με τον εαυτό σας.

Ευνοούνται: Καριέρα, υλική ασφάλεια, υλικά αγαθά

Δοκιμάζονται: Ταξίδια, εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 16, 12

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αυτοπεποίθησή σας και η αισιοδοξία, θα είναι σε υψηλά επίπεδα δίνοντας το περιθώριο να αναπτύξετε νέες σχέσεις, που θα βοηθήσουν την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Μια επαγγελματική έξοδο, θα βοηθήσει να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να δεχθείτε καλές προτάσεις. Η πρόθεση να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε, θα σας χαρίσει μία ξεχωριστή ημέρα.

Ευνοούνται:  Έξοδοι, προσωπικότητα

Δοκιμάζονται: Οικονομικά θέματα, υλικά αγαθά

Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 25, 4

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Περιορίστε τα αρνητικά συναισθήματα, ώστε να  μην επηρεάσουν τις συζητήσεις σας στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Φανείτε ρεαλιστές απέναντι σε γεγονότα που έχουν ήδη εξελιχθεί και αξιολογήστε τα, με λογική και ωριμότητα. Σε αισθηματικά θέματα, δώστε περισσότερο χρόνο πριν οδηγηθείτε σε οριστικές αποφάσεις. Οι βεβιασμένες κινήσεις, μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις.

Ευνοούνται: Δάνεια, οικονομικά θέματα, κρυφές υποθέσεις

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, σχέσεις, προσωπική λάμψη

Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 17, 4

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο προγραμματισμός των οικονομικών σας, θα σας διαφυλάξει από ενέργειες που θα φέρουν οικονομικές δυσκολίες. Η τάση να αλλάξετε την εξωτερική σας εμφάνιση και να πάρετε δώρα στον εαυτό σας, θα σας ανανεώσει και θα σας διασκεδάσει. Σε προτάσεις εξόδου, αποφύγετε διχασμούς και δισταγμούς, γιατί θα φέρουν μια μικρή σύγχυση στην σχέση σας.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα σχέσεων, φίλοι

Δοκιμάζονται: Εργασία , υγεία, παρασκήνιο

Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 18

ΙΧΘΥΕΣ

Στα επαγγελματικά σας, οι συμφωνίες και οι νέες ενάρξεις, ίσως απαιτούν λίγο περισσότερο χρόνο από αυτόν που έχετε υπολογίσει, για να έχουν θετικά αποτελέσματα. Δείξτε υπομονή και επιμονή στον στόχο σας και ακολουθήστε τις φιλοδοξίες και τα όνειρά σας. Ίσως, να νιώσετε έναν μικρό περιορισμό μέσα στην σχέση σας, τον οποίο θα πρέπει να συζητήσετε για να επανέλθει σε ισορροπία η σχέση σας.

Ευνοούνται: Εργασία, κοινωνική καταξίωση

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, κοινωνικές ομάδες

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 17, 6

Παλαιότερα άρθρα: