Τα ζώδια της Τετάρτης 18ης Σεπτεμβρίου 2019

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΚριοί, μπερδεμένες καταστάσεις που έχουν εξελιχθεί, θέλουν μία διαφορετική αντιμετώπιση για να τις ξεκαθαρίσετε.

Καρκίνοι, η σοβαρότητα που θα δείξετε στα επαγγελματικά σας θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε κάθε αντιξοότητα.

Ζυγοί, αντιληπτικότητα σας έχει την ικανότητα να διαπιστώσει τα συναισθήματα που τρέφουν οι γύρω σας και να προφυλαχτείτε όταν αυτό χρειάζεται. Με τα άτομα που είναι ειλικρινείς, μπορείτε να αναπτύξετε συνεργασίες που θα στηριχτούν σε γερές βάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Οι συναισθηματικές σας μεταπτώσεις, δεν σας βοηθούν να δείτε ξεκάθαρα τις καταστάσεις που εξελίσσονται γύρω σας. Μην αφήσετε τις διαφορές με τους συνεργάτες σας, να χαλάσουν τα σχέδια που είναι ήδη σε εξέλιξη. Μειώστε τους τόνους για να μην έρθετε σε αδιέξοδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Παρασκηνιακές υποθέσεις από το παρελθόν, σας τραβούν σήμερα το ενδιαφέρον. Η σταθερότητα και η αναλυτικότητα που έχετε ως άτομα, θα βοηθήσουν να στραφείτε στην κατάλληλη λύση, χωρίς να παρεμβάλουν τρίτα άτομα. Ίσως προβείτε σε ξεκαθαρίσματα που θα σας δώσουν μία πιο ξεκάθαρη εικόνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα σας, θα κυλήσει αρκετά ευχάριστα και θα κάνετε τα ανοίγματα που έχετε στις σκέψεις σας. Μπορείτε λοιπόν, να βρεθείτε σε κοινωνικές ομάδες ή οργανώσεις και να αποκομίσετε νέες ιδέες, επεξεργαστείτε τις και μεταφέρετέ τις στον επαγγελματικό σας τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα κινηθείτε πιο διαλλακτικά, ιδιαίτερα μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Μπορείτε να συζητήσετε και να καταθέσετε τις απόψεις σας, χωρίς όμως να εστιάζεται μόνο στη δική σας οπτική. Προσπαθήστε να κινηθείτε με περισσότερη ηρεμία, αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να ξεκινήσετε νέα πράγματα σήμερα.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, μπορείτε να ασχοληθείτε με νέα σχέδια που θέλετε να ξεκινήσετε. Καλό είναι να εξετάσετε κάθε λεπτομέρεια, ξανασκεφτείτε τα βήματα που θέλετε να κάνετε. Συζητήστε με άτομα που εμπιστεύεστε και ζητήστε την άποψή τους, αυτό θα σας βοηθήσει ώστε να προχωρήσετε με σταθερότητα και να έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να ασχοληθείτε με καθημερινά ζητήματα, αποφύγετε συζητήσεις σε βάθος, για θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας. Οργανώστε νέα σχέδια και ακολουθήστε μία ευχάριστη πορεία, διασκεδάζοντας και περνώντας καλά με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

Το σημαντικότερο σήμερα, είναι ότι μπορείτε να εξετάσετε τα συναισθήματα των άλλων και αυτό, θα σας αποτρέψει από λάθος συμπεράσματα. Η διαίσθηση σας, είναι έντονη και μπορείτε να την εμπιστευτείτε, χωρίς να αμφιβάλλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην αφήσετε την καθημερινότητα να απορροφήσει τις σκέψεις σας και να σας απομακρύνει από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Βρείτε ελεύθερο χρόνο και περάστε τον μαζί τους, ανανεώνοντας έτσι την διάθεσή σας. Οι έξοδοι και οι συγκεντρώσεις σε χώρους που νιώθετε άνετα, θα βοηθήσουν τη ψυχολογία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, μπορείτε να χαράξετε νέα σχέδια και να συζητήσετε για νέες συνεργασίες. Η αλλαγή για σας είναι μία ανανέωση και αυτό, σας δίνει την δυνατότητα να εκφραστείτε ελεύθερα. Μην αφήσετε τις καταστάσεις γύρω σας να σας δημιουργήσουν διχασμούς και να επηρεάσουν τις σκέψεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία υπερβολική ευαισθησία και μία ανασφάλεια σας κρατά μακριά από νέες ενάρξεις και επαγγελματικές επαφές. Ο χώρος του σπιτιού σας, μπορεί σήμερα να είναι πιο οικείος και έχετε την ανάγκη για φροντίδα, από τους αγαπημένους σας. Περάστε χρόνο μαζί τους νιώθοντας την αγάπη που σας προσφέρουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αποφύγετε την λήψη αποφάσεων για θέματα που είναι σημαντικά, για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Ίσως η ψυχολογική σας διάθεση, δεν βοηθάει να αντιμετωπίσετε δυσκολίες και ξεκαθαρίσματα με τρίτους. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και κάντε πράγματα που σας χαλαρώνουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, στα επαγγελματικά σας, μπορείτε να προχωρήσετε όσα έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα τελευταία. Η συνεργασία σας με τους άλλους, θα είναι πιο ομαλή και έτσι θα προχωρήσουν ευκολότερα τα σχέδια που θέλετε. Στη συναισθηματική σας ζωή, η διάθεσή σας βελτιώνεται και αυτό, θα βοηθήσει αρκετά τις σχέσεις σας με τους άλλους, θα εξομαλυνθούν προβλήματα που έχουν προκύψει τα τελευταία.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: