Τα ζώδια της Τετάρτης 2 Σεπτεμβρίου 2020

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Η ψυχολογία σας επηρεάζει αρκετά τις προσωπικές σας σχέσεις, γι’ αυτό προσπαθήστε να αποφύγετε συζητήσεις και αποφάσεις, που αφορούν σημαντικά θέματα. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα λίγο πιο αισιόδοξα. Φροντίστε τα οικονομικά σας και οργανώσετε τα καλύτερα, αποφύγετε τα έξοδα και προγραμματίστε νέα πράγματα που θέλετε να κάνετε.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα είναι κατάλληλη για χαλάρωση και να έρθετε σε επαφή με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη, εφόσον οι πρωτοτυπίες και τα αθλήματα, ευνοούνται. Η διάθεσή σας μπορεί να βελτιωθεί και να ξεφύγετε από κοινότυπα και καθημερινά, δημιουργώντας νέες ερωτικές σχέσεις.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, θέματα σχέσεων

Δοκιμάζονται: Υλικά αγαθά, δάνεια, οικονομικά

Τυχεροί αριθμοί: 19, 10, 1, 13, 6

ΤΑΥΡΟΣ

Η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα που θα δείξετε απέναντι σε επαγγελματικά θέματα, θα γεφυρώσει αντιπαραθέσεις και λάθος προσεγγίσεις, που ίσως έχουν γίνει μέχρι σήμερα. Η κριτική των άλλων, θα βοηθήσει να δείτε σε βάθος θέματα, που ίσως μέχρι σήμερα αποφεύγατε να αντιμετωπίσετε.

Ευνοούνται: Εργασία, υγεία

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, συνεργασίες, σχέσεις

Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 12, 8

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επιθυμία να αναπτύξετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να δημιουργηθούν νέοι δεσμοί, θα ολοκληρωθεί με βάση την διάθεσή σας. Ασχοληθείτε με υποθέσεις οικονομικές, θα βοηθηθείτε από συμβουλές που θα λάβετε από πρόσωπα που εμπιστεύεστε. Η αίσθηση ότι τίποτα δεν σας κρατάει, σήμερα, θα σας οδηγήσει σε αντισυμβατικές ενέργειες.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, διασκέδαση, αισθηματικά

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, εργασία, υγεία

Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 15, 6

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, νομικές υποθέσεις ή θέματα που σχετίζονται  με οικονομικά και γενικότερα την ασφάλειά σας, απαιτούν προσοχή, κυρίως αν παρατηρήσετε ότι υπάρχουν κάποια παρασκήνια πίσω από αυτά. Μία εσωτερική παρόρμηση, θα δημιουργήσει ενδιαφέρον στα ερωτικά σας.

Ευνοούνται:  Κρυφές υποθέσεις, φαντασία, σπίτι

Δοκιμάζονται: Κοινωνικές ομάδες, δημιουργία, έρωτας

Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 12, 10

ΛΕΩΝ

Μιλήστε με ειλικρίνεια και απομακρυνθείτε από ίντριγκες που μπορεί να εμφανιστούν. Η απήχηση που θα βρείτε στους άλλους, εξαρτάται από τον τρόπο κατάθεσης των απόψεων σας. Μείνετε συντονισμένοι και συγκρατημένοι σε τυχών προκλήσεις που θα εμφανιστούν.

Ευνοούνται: Φίλοι, επικοινωνίες, ταξίδια

Δοκιμάζονται: Κοινωνική καταξίωση, έμπνευση, οικογενειακή ζωή

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 17, 6

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι καθημερινές υποχρεώσεις και ευθύνες, ίσως σας έχουν κουράσει ψυχολογικά και θέλετε να κάνετε μία μικρή παύση. Στον αισθηματικό σας τομέα, θα βελτιωθούν θέματα που έχουν δημιουργηθεί με τον σύντροφό σας, και αυτό θα σας δώσει το περιθώριο επανεξέτασης κάποιων πραγμάτων.

Ευνοούνται: Καριέρα, υλικά αγαθά

Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, επικοινωνίες

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 12

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να χαράξετε μία νέα πορεία στα επαγγελματικά σας και να προσδιορίσετε νέους ορίζοντες. Το μόνο εμπόδιο που μπορεί να αντιμετωπίσετε και να σας οπισθοδρομήσει, είναι το άγχος. Το φλερτ και η ερωτική διάθεση, θα χαρίσουν στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης.

Ευνοούνται: Εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα

Δοκιμάζονται: Έξοδα, οικονομικά

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 19, 6

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η στροφή προς το σπίτι και την οικογένεια, θα σας κάνουν να δείτε με περισσότερη ωριμότητα θέματα, που ίσως έχετε αμελήσει. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και μην επιτρέψετε σε τρίτα πρόσωπα, να επηρεάσουν τις απόψεις σας και να προσδιορίσουν με προσωπικό συμφέρον, το μέλλον σας.

Ευνοούνται: Οικονομικά, παρασκήνιο

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, σχέσεις, προσωπικότητα

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 12, 14

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν και θα παρατηρήσετε μεγάλη κινητικότητα γύρω σας, τίποτα δεν δείχνει σταθερότητα σε σχέδια που έχετε προγραμματίσει. Αποφύγετε την λήψη σημαντικών αποφάσεων και φανείτε πιο δυναμικοί, σε ζητήματα που αφορούν την σταθερότητά σας. Ευνοούνται οι έξοδοι και οι μικρές εξορμήσεις στην φύση.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, φίλοι, θέματα σχέσεων

Δοκιμάζονται: Εργασία, υγεία

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 21, 6

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, ίσως λάβετε χρήματα από ενέργειες που έχετε κάνει στο παρελθόν και θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο. Η ευαισθησία και η ζεστασιά των συναισθημάτων σας, θα φέρει μία ισορροπία στις σχέσεις σας. Μπορείτε να έρθετε πιο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ευνοούνται: Επαγγελματικά, καριέρα

Δοκιμάζονται: Δημιουργία, έρωτας, φίλοι

Τυχεροί αριθμοί: 19, 10, 1, 13, 6

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, σας δίνεται το περιθώριο να ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες καταστάσεις και να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και τα κεκτημένα σας. Το θάρρος και η τόλμη, είναι χαρακτηριστικά που θα συμβάλλουν στην επιτυχία σας. Οι συζητήσεις με άτομα που εμπιστεύεστε και νιώθετε κοντά σας, θα εξισορροπήσουν τα συναισθήματα σας.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, εκπαίδευση, νομικά θέματα

Δοκιμάζονται: Φαντασία, κοινωνική καταξίωση, σπίτι

Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 14, 6

ΙΧΘΥΕΣ

Δείξτε προσοχή σε παρασκηνιακά θέματα, τα οποία μπορεί να πάρουν ραγδαία εξέλιξη και να σας εκπλήξουν. Μην αφήσετε περιθώρια να επηρεαστούν οι σκέψεις σας και να σας οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα. Η συναισθηματική σας κατάσταση, χρειάζεται προσοχή και θα πρέπει να μην προβείτε σε υπερβολικές ενέργειες.

Ευνοούνται: Διαίσθηση, οικονομικά θέματα

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, νομικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 13, 8

Παλαιότερα άρθρα: