Τα ζώδια της Τετάρτης 22 Ιουλίου 2020

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Ο Ερμής, σήμερα, πρόκειται να ωθήσει τα πράγματα σε μία διαφορετική κατεύθυνση από αυτή που επιθυμείτε. Νέες καταστάσεις, προτάσεις και ιδέες έρχονται και καλό είναι να τις αξιοποιήσετε. Μπορείτε να δείτε τα πράγματα με μια νέα οπτική και να σκεφτείτε τρόπους, για να ξεπεράσετε ευκολότερα δυσκολίες. Μοιραστείτε όσα νιώθετε με όσους εμπιστεύεστε. Μην προβείτε όμως σε βιαστικές ενέργειες, ειδικά στα οικονομικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθήστε να χειριστείτε καλύτερα, συζητήσεις και ακούσματα που θα υπάρξουν στο γύρω περιβάλλον σας. Διατηρείστε την ψυχολογία σας σε μία ισορροπία και μην πάρετε αποφάσεις, που μπορούν να σας αποδιοργανώσουν. Βρεθείτε με το φιλικό σας περιβάλλον, όμως αποφύγετε ξεσπάσματα, που θα δημιουργήσουν παρεξηγήσεις μεταξύ σας.

Ευνοούνται: Δάνεια, οικονομικά θέματα

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα σχέσεων, προσωπική λάμψη

Τυχεροί αριθμοί: 19, 10, 1, 11, 8

ΤΑΥΡΟΣ

Ο προγραμματισμός και η οργάνωση των καταναλωτικών σας σχεδίων, θα σας απομακρύνει από περιττά έξοδα.  Η επαφή σας με νέα πρόσωπα στα επαγγελματικά σας, θα ενθαρρύνει τις κινήσεις σας και θα είστε πιο σίγουροι για τα βήματά σας. Οι εξορμήσεις στην φύση, θα σας φέρουν πιο κοντά με τον εαυτό σας.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, φίλοι, κοινωνικές ομάδες

Δοκιμάζονται: Εργασία, υγεία

Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 10

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, μπορεί να σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία και να αναπτύξετε τα νέα σας επαγγελματικά σχέδια. Ίσως, στο παρελθόν έχετε κάνει αρκετές θυσίες και προσπάθειες που τώρα αρχίζουν να καρποφορούν. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο σε θέματα υγείας, ο διαλογισμός, θα βοηθήσει να βρείτε το κέντρο σας.

Ευνοούνται: Εργασία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, έρωτας, τύχη, φίλοι

Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 13, 8

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να εξετάσετε γεγονότα ή καταστάσεις, που σχετίζονται με πρόσωπα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Αποφύγετε βιαστικά συμπεράσματα και υπερβολές, που έχουν να κάνουν με τον σύντροφο σας. Η αρμονία των συναισθημάτων σας, θα βοηθήσει να κρατήσετε τις κατάλληλες ισορροπίες και να συμπεριφερθείτε ανάλογα.

Ευνοούνται: Έξοδοι, δημιουργία, τύχη

Δοκιμάζονται: Φαντασία, καριέρα, οικογενειακή ζωή

Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 10, 12

ΛΕΩΝ

Η συναισθηματική σας ανασφάλεια και κάποιες φοβίες, μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια και θα πρέπει να τις αντιμετωπίσετε, με ρεαλιστικό τρόπο. Σήμερα, μπορείτε να ονειρευτείτε και να επισκεφτείτε μέρη που σας χαλαρώνουν και ενδυναμώνουν την διάθεσή σας. Σε δικαστικά θέματα, θα πρέπει να παραμείνετε επιφυλακτικοί.

Ευνοούνται: Έμπνευση, δάνεια, οικονομικά θέματα

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, εκπαίδευση

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 15, 8

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εξέταση γεγονότων του παρελθόντος και εξελίξεις στον επαγγελματικό σας τομέα, θα ευνοηθούν κατά την διάρκεια της ημέρας. Μείνετε επιφυλακτικοί σε συμπεριφορές τρίτων, που έχουν δείξει ότι υπάρχει συναισθηματική εκμετάλλευση. Σκεφτείτε με πιο καθαρό τρόπο και έπειτα οργανώστε τις ενέργειές σας.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, θέματα σχέσεων

Δοκιμάζονται: Έξοδα, οικονομικά

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 10, 14

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, μπορεί να νιώσετε ότι υπάρχει ένας έλεγχος στον επαγγελματικό σας τομέα ή σε θέματα καριέρας, ο οποίος θα σας προκαλέσει άγχος. Δείτε με ποιο ρεαλιστικό τρόπο τα πράγματα και εμπιστευτείτε την διαίσθηση και το ένστικτό σας. Προσέξτε να μην υπάρξουν εναλλαγές στα συναισθηματικά σας, καθώς θα υπάρξουν συζητήσεις με τον σύντροφό σας.

Ευνοούνται: Υλική ασφάλεια, εργασία, υγεία

Δοκιμάζονται: Προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα σχέσεων

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 17, 8

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, η διάθεσή σας είναι κατάλληλη για να οργανώσετε νέα σχέδια που έχετε στα επαγγελματικά σας, αλλά και ταξίδια. Τα συναισθήματά σας θα ανανεώσουν την ερωτική σας ζωή, θα αναδείξετε το πάθος και τον έρωτά σας. Αποφύγετε λόγια και μικρές αντιπαραθέσεις και διατηρείστε το ευχάριστο κλίμα.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, διασκέδαση, έρωτας

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, εργασία

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 10, 16

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ψυχολογία σας, σήμερα, μπορεί να επηρεάσει αρκετά τις προσωπικές σας σχέσεις, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί. Αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις και ιδιαίτερα εντάσεις. Παρασκήνια μπορεί να έρθουν σήμερα στο φως, γι’ αυτό και απαιτείται από σας να κρατήσετε μία αντικειμενική στάση, απέναντι σε όσα ακούσετε.

Ευνοούνται: Κρυφές υποθέσεις, διαίσθηση

Δοκιμάζονται: Φίλοι, δημιουργία, έρωτας, τύχη

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 19, 8

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν σήμερα θελήσετε να ασχοληθείτε με πρωτοποριακά θέματα, μην εκπλαγείτε, απλά μείνετε συγκεντρωμένοι σε ότι θέλετε να κάνετε. Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, θα  ανανεώσουν την διάθεσή σας και θα στρέψουν την προσοχή σας, σε ευχάριστα πράγματα. Ασχοληθείτε με μικρά ταξίδια και εξορμήσεις, που θα σας φέρουν κοντά στην φύση.

Ευνοούνται: Κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, ταξίδια

Δοκιμάζονται: Καριέρα, έμπνευση, οικογενειακή ζωή

Τυχεροί αριθμοί: 19, 10, 1, 11, 8

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, η διάθεσή σας δεν βοηθάει να κάνετε νέα ξεκινήματα, αλλά και ανοίγματα, ειδικά στα επαγγελματικά σας. Προσέξτε περισσότερο ότι σχετίζεται με την επικοινωνία σας, καθώς σήμερα θα υπάρξει κάποια δυσκολία με κοντινά σας πρόσωπα και μπορεί να διαταραχθούν κάποιες σχέσεις.

Ευνοούνται: Κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια

Δοκιμάζονται: Ταξίδια, επικοινωνίες,

Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 12, 8

ΙΧΘΥΕΣ

Η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμηση που έχετε για τον εαυτό σας, δεν θα αφήσουν αρνητικά άτομα να σας επηρεάσουν σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά και συναισθηματικά σας. Δικαστικά θέματα και εκκρεμότητες, απαιτούν επανεξέταση και έτσι θα φτάσετε με επιτυχία στον στόχο σας.

Ευνοούνται: Εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα

Δοκιμάζονται: Έξοδα, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλικά αγαθά

Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 11, 10

Παλαιότερα άρθρα: