Τα ζώδια της Τετάρτης 25ης Ιουλίου

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΙχθύες, σήμερα, έχετε ανάγκη να χαλαρώσετε περισσότερο, βρείτε τον τρόπο να περάσετε μια όμορφη μέρα. Δίδυμοι, ο τρόπος που πλησιάζετε τους γύρω σας, μετράει και μπορεί να βοηθήσει τι σχέσεις σας.

ΚΡΙΟΣ

Η επιθυμία σας, να δημιουργήσετε ταυτόχρονα σε πολλούς τομείς, σας είναι προσιτή προς τις ικανότητες σας. Η ηγετική διάθεσή σας, είναι το κομβικό σημείο που θα μπορέσει να σας φτάσει στην κορυφή, σε οτιδήποτε επιλέξετε. Διατηρείστε, συγκροτημένες τις σκέψεις σας και στηριχτείτε στην ευφυΐα του μυαλού σας. Προβλήματα που έχουν προκύψει στο παρελθόν, με άτομα που σας ενδιαφέρουν, η μέρα, σας ευνοεί να συζητήσετε και να ξεκαθαρίσετε την θέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι υποχρεώσεις που έχετε επωμιστεί, για τον παράγοντα της επιβίωσης, θα σας απομακρύνουν από δραστηριότητες που έχετε στο μυαλό σας. Η μέρα σας, θα στιγματιστεί με κρυφές καταστάσεις που ανήκουν στο παρελθόν και παίρνετε μέρος ενεργά. Διατηρήστε, την ψυχραιμία σας και αντιμετωπίστε τα πράγματα. Η διάθεσή σας να κάνετε μία νέα αρχή με τον σύντροφό σας, έχει το περιθώριο να πετύχει, εξαιτίας της συμφιλιωτικής σας τάσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι συνεργασίες που έχετε στο προσκήνιο να υλοποιήσετε στον επαγγελματικό σας τομέα, θα χαραχτούν πάνω σε ένα δρόμο εμπιστοσύνης. Η ειλικρινείς διάθεση από μέρους σας, είναι ήδη προκαθορισμένη και το μόνο που σας απομένει, είναι να ισχύει το ίδιο και από την άλλη μεριά. Στηριζόμενες σε αυτά τα στοιχεία, η επιτυχία θα είναι προδιαγεγραμμένη. Ο τρόπος που πλησιάζεται τον σύντροφό σας, θα σας ανοίξει τον δρόμο για να ζήσετε τρυφερές στιγμές μαζί του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο χρόνος για να εκφράσετε τα καλλιτεχνικά αισθήματά σας, ώστε να δημιουργήσετε, είναι αρκετά περιορισμένος σήμερα, εξαιτίας πολλών υποχρεώσεων. Οι ευθύνες που έχετε επωμιστεί όλο αυτό το διάστημα, δεν σας αφήνουν την καθαρότητα της σκέψης σας να προοδεύσετε σε ότι αγαπάτε. Μην απογοητεύεστε, αν δεν βρίσκετε χρόνο για τα άτομα που αγαπάτε.

 

ΛΕΩΝ

Η μέρα σας σήμερα, έχει πολλές δυνατότητες να χαράξετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και να δείξετε στους γύρω σας τις ικανότητές σας. Η καθαρότητα σκέψης που διαθέτετε, θα σας βοηθήσει να βρείτε τις ακριβείς προτάσεις που θέλετε να κάνετε και αυτές θα σας οδηγήσουν στον δρόμο της επιτυχίας. Η αίσθηση να διασκεδάσετε, θα σας ωθήσει να βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα και να χαλαρώσετε, περνώντας ευχάριστες στιγμές μαζί τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι προτάσεις που έχετε δεχθεί για την εξέλιξη της εργασίας σας, δεν είστε σήμερα, σε θέση να τις αξιοποιήσετε εξαιτίας της συναισθηματικής σας φόρτισης. Αποφύγετε, συζητήσεις που απαιτούν την συγκέντρωσή σας. Μία υπερβολική ευαισθησία, θα σας κρατήσει στο σπίτι, απομακρύνοντας από τις εξωτερικές σας δραστηριότητες. Εστιάστε στον εαυτό σας και χαλαρώστε με τρόπους που μόνο εσείς γνωρίζετε.

ΖΥΓΟΣ

Η σταθερότητα που επιθυμείτε να υπάρξει στον χώρο εργασία σας, σήμερα, δεν θα είναι σύμμαχός σας, γι αυτό αποφύγετε να υλοποιήσετε οποιαδήποτε σχέδια έχετε οργανώσει, στο παρελθόν. Απλά, συλλέξτε τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεστε. Η ρομαντική σας διάθεση, θα σας οδηγήσει σε ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, θα επικρατήσει μία ησυχία και μία αρμονία στον επαγγελματικό σας χώρο, επιτρέποντάς σας να σκεφτείτε με μεγαλύτερη ευκρίνεια τις μελλοντικές σας κινήσεις, για την πρόοδο σας. Η θελκτικότητα σας και ο ερωτισμός σας, θα προτάξουν τον χαρακτήρα σας προς τον σύντροφό σας και θα σας κάνουν απαραίτητους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

‘Ίσως σήμερα, έχετε την διάθεση να ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες καταστάσεις που προέκυψαν στο παρελθόν στον χώρο εργασία σας. Μην προβείτε, σε τέτοιου είδους ενέργειες, διότι η ψυχολογία σας δεν σας το επιτρέπει. Διατηρήστε, την αυτοκυριαρχία σας και αποφύγετε τυχόν εντάσεις που θα εμφανιστούν στην σχέση σας, μεγαλώνοντας έτσι το χάσμα επικοινωνίας ανάμεσά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Υποθέσεις παρασκηνίων, σήμερα, θα σας τραβήξουν την προσοχή και θα σας απορροφήσουν την σκέψη σας, από κάθε άλλη δραστηριότητα. Θυμηθείτε, να ακολουθείτε την διαίσθησή σας και μην προκαθορίζετε τα συμπεράσματα, αν δεν υπάρχουν τα αντίστοιχα στοιχεία στα χέρια σας. Απομακρύνετε το άγχος και ασχοληθείτε με σωματικές εργασίες ή αθλητικές δραστηριότητες, αποβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο μεγάλο μέρος αρνητικής ενέργειας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επικοινωνιακή σας τάση, θα αναπτύξει νέους ορίζοντες και θα σας φέρει κοντά με την επαγγελματική σας επιτυχία. Ακολουθείστε, τον δρόμο που ενδυναμώνει τις δυνατότητές σας και σας καταξιώνει στον επαγγελματικό σας χώρο. Η αλληλοκατανόηση, σήμερα, είναι το κίνητρό που θα ανυψώσει τις σχέσεις σας, στο καλύτερο επίπεδο.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αίσθηση, ότι βρίσκεστε κοντά στην επαγγελματική σας επιτυχία, ενδυναμώνει την αυτοπεποίθησή σας και προωθεί με ευκολία τις ικανότητές σας. Η κριτική των γύρω σας, είναι για σας μία πρόκληση για την εξέλιξή σας. Οι συναντήσεις που θα προκύψουν με τα οικεία σας πρόσωπα, θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσες και εποικοδομητικές, προσφέροντάς σας μία χαλάρωση την οποία έχετε ιδιαίτερα ανάγκη.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: