Τα ζώδια της Τετάρτης 26ης Σεπτεμβρίου 2018

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΛέοντες, η αρνητική σας ψυχολογία, δεν επιτρέπει να παρατηρήσετε τα γεγονότα από μία άλλη οπτική γωνία, φέρνοντάς σας αντιμέτωπους με τις ανησυχίες σας για το μέλλον. Υδροχόοι, η πρόθεσή σας να ακούσετε τις ανησυχίες των γύρων σας, μπαίνοντας στην διαδικασία ανάλυσης, σας διευρύνει την κριτική άποψη.

ΚΡΙΟΣ

Η συναισθηματική σας ανασφάλεια, θα σταθεί εμπόδιο στις αποφάσεις που είναι να ληφθούν το δεδομένο διάστημα. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να βρείτε τον εαυτό σας, δυναμώνοντας τις σκέψεις σας και την αυτοπεποίθησή σας. Περιορίστε την ανυπομονησία σας, σε επίπεδα που είναι ελεγχόμενη. Βρεθείτε σε χώρους που σας χαλαρώνουν και σας προτρέπουν να συγκεντρωθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, σας δίνετε η δυνατότητα να κάνετε έναν πλήρη έλεγχο, γύρω από κάθε τι που σας απασχολεί. Δεν χρειάζονται βιαστικές κινήσεις, αλλά μεθοδευμένες και σταθερά βήματα. Ο εαυτός σας, μπορεί να λειτουργήσει ελεύθερα και με απόλυτη ευκρίνεια. Μην ψάχνετε την αποδοχή, από άτομα που δεν σας είναι απαραίτητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νέα ξεκινήματα ή συμφωνίες που θέλετε να προχωρήσετε, μπορούν να ευοδώσουν. Η διπλωματική σας διάθεση, θα είναι το προσόν για να τα καταφέρετε και να φτάσετε στο θεμιτό σας αποτέλεσμα. Στην προσωπική σας ζωή, η μέρα θα είναι διφορούμενη και θα σας κουράσει ψυχικά, απλά μην αναλύετε πολύ τα πράγματα, αφήνοντάς τα για άλλη μέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κινηθείτε με περισσότερη αποφασιστικότητα και αμελήστε τις τρίτες σκέψεις που οπισθοδρομούν την πορεία σας. Μία αισιόδοξη διάθεση, θα σας οδηγήσει σε νέα μονοπάτια ευτυχίας. Περιορίστε, την οξύθυμη συμπεριφορά που μπορούν να σας προκαλέσουν προσωπικές συζητήσεις.

ΛΕΩΝ

Η φιλοδοξία σας, να επιτύχετε τον στόχο σας, προσπερνώντας τον ίδιο σας τον εαυτό, δημιουργεί σκέψεις που είναι παρορμητικές. Μπορεί να κάνει την εμφανίσει του σήμερα, ένα γεγονός του παρελθόντος, που είχε προκαλέσει παρασκήνιο στην ζωή σας. Ο τρόπος που θα το χειριστείτε, θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο παρορμητισμός σας και η ανυπομονησία να φτάσετε στο αποτέλεσμα που θέλετε, δεν σας επιτρέπει να οργανώσετε με ακρίβεια τον τρόπο χειρισμού, για τα ζητήματα που σας ακολουθούν. Μην προσπαθήσετε να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις οικογενειακού τύπου, διότι η μεταβολή των συναισθημάτων σας, θα σταθεί εμπόδιο στην επιχειρηματολογία σας.

ΖΥΓΟΣ

Ένα αίσθημα μοναξιάς και απογοήτευσης, θα κυριαρχήσει στην διάρκεια της ημέρας, εξαιτίας της υπερκόπωσης και της ψυχολογικής πίεσης που αισθάνεστε. Προσαρμοστείτε στις αλλαγές που εμφανίζονται, χωρίς να παρουσιάζετε κατασπατάληση ενέργειας. Ασχοληθείτε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, αποβάλλοντας την περίσσεια ενέργεια που έχετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ζωτική ενέργεια που διαθέτετε σήμερα, μπορεί να σας ωθήσει σε δυναμικές σκέψεις και να αποκτήσετε μεγαλύτερη αίσθηση της υπευθυνότητας. Η προσωπική σας ζωή, θα παρουσιάσει ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επαγγελματική σας οπισθοδρόμηση, οφείλεται στις διφορούμενες σκέψεις που υπάρχουν στο μυαλό σας, στηριζόμενες στις ανασφάλειές σας. Μην ξεχνάτε ότι είστε δυναμικά άτομα και το ρίσκο, διεγείρει τις σκέψεις σας. Βασιστείτε στις ικανότητές σας και τα πράγματα, θα προχωρήσουν με τον ρυθμό που εσείς θέλετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αποφύγετε προκαταλήψεις του παρελθόντος και εστιάστε, σε πιο οργανωτικές σκέψεις. Έχετε την ευκρίνεια να επανεξετάσετε τα γεγονότα και να καθοδηγήσετε τις καταστάσεις, στο σημείο που επιθυμείτε. Ο ψυχολογικός σας τομέας όμως, μπορεί να σταθεί εμπόδιο στις κινήσεις σας. Μπορείτε να διευκολύνετε τις καταστάσεις που ζείτε, βάζοντας μία νέα δομή στα θέματα που σας απασχολούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δείξτε προσοχή στην οικονομική σας διαχείριση, γιατί η φιλοτιμία σας μπορεί να σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Η διάθεση, να ακούσετε τα προβλήματα των άλλων, δείχνει την ευαισθησία που σας διέπει ως άτομα. Προσπαθήστε να είστε ισορροπημένοι, για να δώσετε την κατάλληλη συμβουλή σε όποιους σας έχουν ανάγκη.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αξιολόγηση κάποιων συμβάντων του παρελθόντος, θα είναι το ερέθισμα να δείτε με διαφορετική οπτική τα πράγματα. Η ρεαλιστική ματιά των πραγμάτων, θα σας κάνει να αναθεωρήσετε σχέσεις και πιστεύω. Οι σχέσεις με το αντίθετο φύλλο, θα έχουν καλύτερη εξέλιξη και θα νιώσετε ένα αίσθημα γαλήνης.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: