Τα ζώδια της Τετάρτης 29 Ιουλίου 2020

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Αντιμετωπίστε με περισσότερη αισιοδοξία, δύσκολα θέματα τα οποία θέλετε να βελτιώσετε. Μία θετική στάση απέναντι στις προσωπικές σας σχέσεις, θα βοηθήσει αρκετά να βελτιωθεί η επικοινωνία σας. Σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας, προσπαθήστε να μην κινηθείτε παρορμητικά. Να είστε πιο διαλλακτικοί σε συζητήσεις.

 

ΚΡΙΟΣ

Η εργατικότητά σας, θα βοηθήσει να βελτιώσετε θέματα στα επαγγελματικά σας ή αναδείξετε την επιχείρησή σας και θα νιώσετε ότι έχετε τον έλεγχο στα χέρια σας. Σήμερα, μπορείτε να οργανώσετε νέα σχέδια και να φέρετε θετικά αποτελέσματα. Οι νέες ενάρξεις και τα νέα ανοίγματα, ευνοούνται και μπορείτε να κάνετε ενέργειες που εμπεριέχουν ρίσκο.

Ευνοούνται: Φίλοι, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια

Δοκιμάζονται: Καριέρα, έμπνευση, οικογενειακή ζωή

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 20, 6

 

ΤΑΥΡΟΣ

Τα συμβόλαια και οι συμφωνίες που θέλετε να πραγματοποιηθούν, υπάρχει το ενδεχόμενο να σας δυσκολέψουν λίγο, όμως μπορεί να σας αποφέρουν μακροχρόνια κέρδη. Προγραμματίστε καλύτερα τα καταναλωτικά σας σχέδια.

Ευνοούνται: Κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια

Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, εκπαίδευση, επικοινωνίες

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 19, 8

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η συμπεριφορά σας μετράει πολύ, σήμερα, η οξυθυμία μπορεί να φέρει αρνητικά αποτελέσματα με πρόσωπα που συνεργάζεστε. Φροντίστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και το κλίμα, σε μία ισορροπία. Κάντε μια έξοδο στην φύση ή ασχοληθείτε με αθλητικές δραστηριότητες.

Ευνοούνται: Ταξίδια, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα

Δοκιμάζονται: Δάνεια, οικονομικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 22, 6

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στα καθημερινά σας θέματα, δείχνετε περισσότερη ευαισθησία και αυτό, εμποδίζει να επικρατήσει η λογική στις σκέψεις σας. Μείνετε προσεκτικοί σε κάθε απρόοπτο γεγονός και συζητήστε με φίλους ή άτομα που εμπιστεύεστε, για να φτάσετε σε σωστά συμπεράσματα. Μια ρομαντική διάθεση, θα επικρατήσει και θα βελτιώσει την ερωτική σας ζωή, καθώς θα κατανοήσετε τα συναισθήματα του συντρόφου σας.

Ευνοούνται: Κρυφές υποθέσεις, οικονομικά

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα σχέσεων, προσωπική λάμψη

Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 19, 10

 

ΛΕΩΝ

Σήμερα, θα νιώσετε περισσότερη αισιοδοξία, για σημαντικά θέματα που σας απασχολούν. Θυμηθείτε ότι θα πρέπει να μην βγείτε εκτός ορίων, με αποτέλεσμα να κάνετε επιπόλαιες κινήσεις, που ίσως αργότερα τις μετανιώσετε. Κρυφές υποθέσεις που εξελίχθηκαν στο παρελθόν, θα σας ανησυχήσουν.

Ευνοούνται: Σχέσεις, φίλοι, κοινωνικές ομάδες

Δοκιμάζονται: Εργασία, υγεία, κρυφές υποθέσεις

Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 24, 6

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας και να ανακτήσετε τον έλεγχο, σε υποθέσεις που τα αφορούν. Σε συνεργασίες, θα δείξετε περισσότερη σοβαρότητα και ίσως αναβάλετε νέα σχέδια ή συμφωνίες. Οι συναντήσεις σε νέους χώρους και με νέα πρόσωπα, θα σας χαρίσουν ευχάριστες στιγμές.

Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση

Δοκιμάζονται: Δημιουργία, έρωτας, κοινωνικές ομάδες

Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 19, 12

 

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να κάνετε μία αναδρομή στο παρελθόν και να βοηθηθείτε συναισθηματικά, καθώς θα εστιάσετε σε δυναμικές ενέργειες που έχετε κάνει. Προσπαθήστε να αποφύγετε υπέρμετρα πράγματα και να μην σας οπισθοδρομήσουν, τύψεις και ενοχές.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, ταξίδια, αισθηματικά

Δοκιμάζονται: Φαντασία, οικογενειακή ζωή, κοινωνική καταξίωση

Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 26, 6

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, σε ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας και μείνετε επιφυλακτικοί, σε περιπτώσεις που μπορεί να δείξουν το ενδεχόμενο να σας επηρεάσουν συναισθηματικά ή/και οικονομικά. Συγκεντρωθείτε στην δουλειά σας και αφήστε τα δύσκολα για αύριο.

Ευνοούνται: Έμπνευση, οικονομικά θέματα

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, εκπαίδευση

Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 19, 14

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι συνεργασίες που αφορούν άτομα του γυναικείου φύλου, θα διαμορφώσουν μία νέα κατάσταση στον εργασιακό σας τομέα. Τα επαγγελματικά σας σχέδια θα ευνοηθούν, καθώς δείτε με πιο θετική ματιά, τις συνεργασίες σας. Οικονομικές υποθέσεις θα επιλυθούν μέσω δυσκολιών, γι’ αυτό απαιτούν την προσοχή σας.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, συνεργασίες, θέματα σχέσεων

Δοκιμάζονται: Υλική ασφάλεια, δάνεια

Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 28, 6

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μείνετε επιφυλακτικοί σε ευχάριστες ή δυσάρεστες εξελίξεις στον επαγγελματικό σας τομέα, καθώς αυτές δεν μπορούν να καθορίσουν το μέλλον σας. Αφήστε περισσότερο χρόνο, για να επαναξιολογήσετε τα δεδομένα σας και έπειτα να αποφασίσετε. Στα θέματα σχέσεων, αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις.

Ευνοούνται: Υλική ασφάλεια, εργασία, υγεία

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, συνεργασίες

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 20, 6

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συναντήσεις και έξοδοι, θα σας φτιάξουν την διάθεση και θα μπορέσετε να έρθετε σε επαφή με νέα πρόσωπα. Αδράξτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και απολαύστε τις ευχάριστες στιγμές. Σήμερα, η μέρα δεν καλεί να ασχοληθείτε με σοβαρά ζητήματα, πάρτε μία ανάσα από την καθημερινότητα.

Ευνοούνται: Προσωπική λάμψη, διασκέδαση, έρωτας

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, εργασία

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 21, 6

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η  ψυχολογική σας κατάσταση είναι αρκετά πτωτική, εξαιτίας ριζικών αλλαγών που έχουν συμβεί στην ζωή σας. Είστε διατεθειμένοι να κλείσετε έναν κύκλο του παρελθόντος και να ανοίξετε έναν νέο, παρ’ ότι θα βρεθείτε απέναντι με συναισθηματικά διλήμματα. Εστιάστε στον στόχο σας και τολμήστε να τον κατακτήσετε, εξάλλου το αξίζετε.

Ευνοούνται: Κρυφές υποθέσεις, διαίσθηση, οικογενειακή ζωή

Δοκιμάζονται: Φίλοι, διασκέδαση, έρωτας, τύχη

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 20, 8

 

Παλαιότερα άρθρα: