Τα ζώδια της Τέταρτης 4ης Ιουλίου

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD

pappas konstantinos zodiaΚαρκίνοι, προσέξτε περισσότερο την ψυχολογία σας, προσπαθήστε να ηρεμήσετε και να βάλετε τις σκέψεις σας, σε τάξη. Υδροχόοι, εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να επαναπροσδιορίσετε αρκετά πράγματα σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, η διάθεση να επανεξετάσετε τα θέματα που σας απασχολούν, σας προσφέρουν την σιγουριά που χρειάζεστε. Η λεπτομερής εξέταση των πραγμάτων, σας δίνει το έναυσμα να οδηγηθείτε σε ξεκάθαρα συμπεράσματα, φτάνει να μην παρασυρθείτε από περιττές έννοιες. Η συμπάθεια που αισθάνεστε για άτομα του ίδιου πνευματικού επιπέδου με το δικό σας, σας οδηγεί σε επανένωση μαζί τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αίσθηση ελέγχου που αισθάνεστε, από άτομα υψηλά ιστάμενα, σας παροτρύνει σε συγκροτημένες συμπεριφορές και σε σταθερά βήματα. Η επαγγελματική σας αποκατάσταση, συναποτελείται από τις ικανότητες σας και από την αξιόλογη προσωπικότητά σας, επιμείνετε σε αυτούς τους παράγοντες και θα έχετε την εξέλιξη που σας αρμόζει. Στα προσωπικά σας, η ημέρα, θα κυλήσει με περισσότερη ηρεμία και γαλήνη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η τάση να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα, σας βρίσκει σε ετοιμότητα και με μεγάλο ενδιαφέρον για περιπέτεια. Αφήστε ελεύθερη την σκέψη σας και λειτουργείστε με ανάλαφρη διάθεση, ακόμα και στον επαγγελματικό σας χώρο. Η επιθυμία, να βρεθείτε με φίλους και να περάσετε ευχάριστα, είναι πολύ έντονη σήμερα. Μην απορρίψετε, τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ψυχολογία σας, δεν σας βοηθάει ιδιαίτερα, σήμερα, να πάρετε τις αποφάσεις που θα χαράξουν την επαγγελματική σας πορεία. Εστιάστε, στην διάθεσή σας και προσέξτε τις απρόσμενες μεταβολές που θα παρουσιαστούν. Αποφύγετε, άτομα που είναι αρνητικά προσκείμενα προς εσάς και σας διαβάλλουν, φέρνοντάς σας αρνητικά αποτελέσματα.

ΛΕΩΝ

Οι πρωτότυπες ιδέες σας, θα πάρουν τον πρωταρχικό ρόλο στην διάρκεια της ημέρας και θα σας απομακρύνουν από θέματα της καθημερινότητας. Η παρορμητική σας διάθεση, θα δώσει ένα ευχάριστο στίγμα στην ημέρα σας. Η τάση αυτή, μπορεί να παρουσιαστεί ως αρνητική σε οικεία πρόσωπα, αν λειτουργήσετε με υπέρμετρες κινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Απασχολήστε, τις σκέψεις σας πάνω σε ένα ανάλαφρο μοτίβο, χωρίς να παρασύρεστε από εντάσεις και πιέσεις, οι οποίες μπορεί να προέρχονται και από την συμπεριφορά σας. Ο ψυχολογικός σας παράγοντας, είναι φορτισμένος και η ψυχρότητα που εκφράζετε, είναι ίσως στάση άμυνας. Απομακρυνθείτε, από αυτές τις έννοιες και επικεντρωθείτε στην εξισορρόπηση των συναισθημάτων σας, να θυμάστε όλα θα γίνουν, φτάνει εσείς να το θελήσετε.

ΖΥΓΟΣ

Η αυτοπεποίθηση και η ενδυνάμωση, είναι τα εφαλτήρια, για την εξέλιξη που έχετε προκαθορίσει στο μυαλό σας, για την επαγγελματική σας πορεία. Η δυνατότητές σας, είναι ικανές, να σας περάσουν στην αντίπερα όχθη, ώστε να αποδείξετε στους γύρω σας την αξία σας και την επαγγελματική σας ευστροφία. Οι ευθύνες, όλο αυτό το διάστημα, σας έχουν πιέσει αρκετά, η μέρα προσφέρεται για να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε περισσότερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φανείτε, όσο πιο ρεαλιστικοί γίνεται και ακολουθήσετε τον δρόμο της διαίσθησή σας, σε θέματα που σας απασχολούν και κυρίως στον επαγγελματικό σας τομέα. Μην αποθαρρύνεστε, βασιζόμενοι στην μεταβαλλόμενη ψυχολογία σας, διότι έχετε την ικανότητα και την οξύτητα της σκέψης, να βγείτε από το τούνελ των αρνητικών καταστάσεων. Η σχέση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μπορεί να παρουσιάσει μία ένταση, λόγω των φορτισμένων συναισθημάτων σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δείξτε, προσοχή στην οικονομική σας διαχείριση και μην παρασύρεστε από πράγματα που είναι περιττά, αυτή την περίοδο. Διασκεδάστε, με πρόσωπα εμπιστοσύνης και ανεβάστε την ψυχολογία σας, αγγίζοντας τις βαθύτερες επιθυμίες σας και προσέχοντας περισσότερο τον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι συνεργασίες σας και οι συμφωνίες που έχετε προγραμματίσει, αυτό το διάστημα, σήμερα ευνοούνται και σας δίνεται η δυνατότητα, να διαδραματιστούν καταστάσεις με αρεστά αποτελέσματα. Μην ξεχνάτε, την συμπεριφορά σας να την διατηρείτε, σε αξιόλογα επίπεδα, ώστε να επιβεβαιώνετε στους συνεργάτες σας, την επιχειρηματική σας αξία. Η προσέγγιση απέναντι στους γύρω σας, χρειάζεται να γίνει κάτω υπό χαλαρές διαθέσεις, ώστε να υπάρξει η κατάλληλη ατμόσφαιρα που θα βελτιώσει καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εμβόλιμες καταστάσεις, που μπορεί να εμφανιστούν, σήμερα, στα επαγγελματικά σας, θα έχουν να κάνουν κυρίως με άτομα που συνεργάζεστε, έτσι ώστε να σας υποδείξουν τις ελλείψεις που έχετε, απέναντι στην οργάνωση. Θυμηθείτε, ότι για να φτάσετε στον στόχο σας, θα πρέπει να ακολουθήσετε σταθερά βήματα. Η αρμονία των συναισθημάτων σας, θα σας βοηθήσει να επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις σας σήμερα, εκμεταλλευτείτε το.

ΙΧΘΥΕΣ

Μία μικρή ανασφάλεια για το μέλλον, σας διακατέχει έντονα σήμερα. Έχετε την ανάγκη να απομακρυνθείτε από επουσιώδη καταστάσεις και υποδεέστερες για τα πνευματικά σας ιδεώδη. Αφεθείτε, ελεύθερα και ακολουθήστε τον δρόμο της καρδιάς σας, ο οποίος θα σας οδηγήσει, σε ωφέλιμες, για σας, σκέψεις. Πρόσωπα, που εμπιστεύεστε, ακούγοντας τις ανησυχίες σας, μπορούν να σας καθοδηγήσουν και να σας συμβουλέψουν, μην φοβηθείτε να τους πλησιάσετε.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: