Τα ζώδια της Τετάρτης 5 Αυγούστου 2020

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Είναι η κατάλληλη ημέρα για να φροντίζετε περισσότερο τις σχέσεις σας και να έρθετε πιο κοντά, με πρόσωπα τα οποία μπορεί να έχετε απομακρυνθεί τελευταία. Μπορείτε να βάλετε σε τάξη οικονομικά σας θέματα και να εξετάσετε πιο αποτελεσματικά, ζητήματα που αφορούν εκκρεμότητες και αγοραπωλησίες. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και σε αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

ΚΡΙΟΣ

Η διάθεση να μιλήσετε σε φίλους και να οργανώσετε μικρές εξόδους ή εκδρομές, θα αλλάξει την εικόνα της καθημερινότητας. Η ρουτίνα και οι υποχρεώσεις, μπορεί να σας έχουν αποσπάσει την προσοχή από κάτι δημιουργικό, δεν μπορούν όμως να σας κρατούν δέσμιους. Διασκεδάστε και περάστε ευχάριστα.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, θέματα σχέσεων

Δοκιμάζονται: Δάνεια, οικονομικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 9

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η εύνοια στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας, θα γεφυρώσουν τα κενά που έχουν παρουσιαστεί στο παρελθόν, εξαιτίας παρορμητικών ή υπερκαταναλωτικών κινήσεων. Σκεφτείτε με οργάνωση και ωριμότητα, χαράζοντας νέα μονοπάτια που θα σας οδηγήσουν στην άνοδο. Φροντίστε την υγεία σας και εστιάστε περισσότερο στα προσωπικά σας θέματα, δίνοντας μία νέα ευκαιρία στον εαυτό σας να ακολουθήσει το καλύτερο γι’ αυτόν.

Ευνοούνται: Υλική ασφάλεια, εργασία, υγεία

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, συνεργασίες, σχέσεις

Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 8, 14

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Παρασκήνια και κρυφές καταστάσεις του παρελθόντος, θα έρθουν στην επιφάνεια. Συνεργασίες σε εργασιακά θέματα, θα ξεκαθαριστούν και θα διαμορφώσετε τις επαφές σας σε νέο υπόβαθρο. Η ξεκούραση και η χαλάρωση, θα είναι στα ενδιαφέροντά σας και θα οργανώσετε νέα σχέδια.

Ευνοούνται: Προσωπική λάμψη, διασκέδαση, έρωτας

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, υγεία

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 11, 12

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η τύχη είναι με το μέρος σας, καθώς θα ξεδιαλύνετε παρασκήνια που υπήρξαν στο παρελθόν, από κοντινά σας πρόσωπα. Διατηρείστε την προσοχή σας εστιασμένη σε λογικές σκέψεις, ώστε να μην βγάλετε λάθος συμπεράσματα. Μπορεί, όλα αυτά να δώσουν ένα ενδιαφέρον στίγμα στην ημέρα σας, αλλά μην ξεχνάτε την σοβαρότητα κάποιων θεμάτων.

Ευνοούνται: Κρυφές υποθέσεις, έμπνευση, οικογενειακή ζωή

Δοκιμάζονται: Κοινωνικές ομάδες, δημιουργία

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 8, 16

 

ΛΕΩΝ

Η εξέταση των συναισθημάτων που τρέφουν οι γύρω σας, είναι το κλειδί της ημέρας και θα σας βοηθήσει να νιώσετε πιο σίγουροι για τα συμπεράσματά σας. Μείνετε ειλικρινείς σε συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν, κυρίως για θέματα που αφορούν την ερωτική σας ζωή, ώστε να επιλυθούν σε ήπιο κλίμα.

Ευνοούνται: Φίλοι, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια

Δοκιμάζονται: Κοινωνική καταξίωση, φαντασία

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 13, 12

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επικοινωνία με το περιβάλλον σας θα είναι δύσκολη και αυτό, θα δημιουργεί αποστάσεις μεταξύ σας. Μείνετε μακριά από συζητήσεις που απαιτούν να είστε εστιασμένοι, ειδικά αν πρέπει να πάρετε αποφάσεις και να κάνετε ξεκαθαρίσματα. Σε θέματα που αφορούν την κοινωνική σας ζωή, θα ξεχωρίσετε αναδεικνύοντας την προσωπική σας λάμψη.

Ευνοούνται: Καριέρα, υλική ασφάλεια

Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, εκπαίδευση, επικοινωνίες

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 18

 

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να ασχοληθείτε με επαγγελματικά σχέδια και να κάνετε μία νέα αρχή. Οι συμφωνίες και τα συμβόλαια που ίσως προκύψουν, θα είναι επικερδή και θα συνεργαστείτε με άτομα που έχετε κοινά οφέλη. Διώξτε το άγχος και το στρες από την ζωή σας, εστιάζοντας σε χαρούμενες δραστηριότητες. Βρεθείτε με φίλους, που θα σας βοηθήσουν σε αυτό.

Ευνοούνται: Δικαστικά θέματα, έξοδοι, προσωπική λάμψη

Δοκιμάζονται: Εκκρεμότητες, οικονομικά

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 15, 12

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποφύγετε να συζητήσετε θέματα σχέσεων που χρονίζουν, τα οποία μπορεί να φέρουν εντάσεις. Στα οικονομικά σας, θα έχετε σταθερή πορεία και ίσως λάβετε χρήματα που περιμένετε. Μην αφήσετε τον εκνευρισμό σας να σας επηρεάσει, καθώς έντονα συναισθήματα θα σας επηρεάσουν αρνητικά. Προσπαθήστε να μείνετε ήρεμοι.

Ευνοούνται: Οικονομικά θέματα, κρυφές υποθέσεις

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, σχέσεις, προσωπική λάμψη

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 8, 20

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ανάπτυξη του κοινωνικού σας κύκλου, θα δημιουργήσει νέες φιλίες και θα μπουν στην ζωή σας καινούργια πρόσωπα. Η διάθεσή σας να βρεθείτε με πολύ κόσμο, θα σας κάνει πιο κοινωνικούς. Νέες προτάσεις για συνεργασίες που θα δεχθείτε, θα πρέπει να τις εξετάσετε αναλυτικά.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, φίλοι, κοινωνικές ομάδες

Δοκιμάζονται: Εργασία, υγεία, παρασκήνιο

Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 17, 12

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ευαισθησία σε θέματα ερωτικού περιεχομένου, θα εξομαλύνει αρνητικές καταστάσεις που υπήρξαν στο παρελθόν. Εργασιακά θέματα, θα ευνοηθούν και θα ξεκαθαρίσετε θέματα που σας έχουν φέρει σε αδιέξοδο. Μπορείτε να βάλετε μία τάξη στα οικονομικά σας και να αποφύγετε περιττές ενέργειες και σπατάλες.

Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση

Δοκιμάζονται: Δημιουργία, έρωτας, τύχη

Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 9

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αποφύγετε συζητήσεις  για κρίσιμα και σοβαρά ζητήματα, γιατί δεν μπορείτε να εστιάσετε με καθαρή σκέψη στην επίλυσή τους. Η κυκλοθυμική διάθεση δεν θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Μια έξοδο στην φύση ή η άθληση, θα βοηθήσουν να βρείτε την χαμένη σας ισορροπία.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, σχέσεις, ταξίδια

Δοκιμάζονται: Φαντασία, οικογενειακή ζωή, κοινωνική καταξίωση

Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 10, 12

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ο ψυχικός σας κόσμος, σήμερα, θα επηρεαστεί και θα νιώσετε μία απροσδιόριστη ένταση. Προσπαθήστε να ηρεμίσετε και να εστιάσετε σε χαλαρές ενέργειες, που μπορούν να αποβάλλουν το άγχος που νιώθετε. Διατηρήστε μία ισορροπημένη στάση, απέναντι στα προσωπικά σας θέματα και μην αφήνετε τις απότομες συναισθηματικές μεταβολές, να φέρουν αρνητικά αποτελέσματα.

Ευνοούνται: Διαίσθηση, οικονομικά θέματα

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, εκπαίδευση

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 9

Παλαιότερα άρθρα: