Τα ζώδια της Τετάρτης

Διαβάστε επίσης

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις με τον Άρη, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα και θα επηρεάσει κυρίως εργασιακές και προσωπικές σχέσεις. Καθυστερήσεις και εμπόδια στον επαγγελματικό τομέα καθώς και έντονο παρασκήνιο μπορεί να προκαλέσουν ένα τεταμένο κλίμα στο περιβάλλον της δουλειάς σας, οπότε πρέπει να προσέξετε πώς θα διαχειριστείτε τις καταστάσεις. Στον οικογενειακό τομέα ο Άρης μπορεί να φέρει μία αναστάτωση και είναι πολύ πιθανός ένας καβγάς με κάποιο αρσενικό μέλος της οικογένειας. Η επαναστατική σας διάθεση δεν βοηθά καθόλου και όσο κι αν αγανακτείτε, πρέπει να ρίξετε τους τόνους, ώστε να αποφύγετε τα χειρότερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ξεκινήστε από νωρίς το πρόγραμμα σας καθώς προβλέπονται εμπόδια και καθυστερήσεις στις μετακινήσεις σας. Η μέρα θα έχει αρκετή ένταση, αν όμως παραμείνετε ανεπηρέαστοι, θα βγείτε κερδισμένοι. Η βελτίωση στα οικονομικά σας, σας δίνει την ευκαιρία να βάλετε σε εφαρμογή ένα εγχείρημα και είναι μια καλή στιγμή για νέα ξεκινήματα. Η διάθεση σας για φλερτ και νέες γνωριμίες είναι έντονη και μπορεί να σας γοητεύσει ένα άτομο με το οποίο θα έχετε μεγάλη διαφορά ηλικίας. Οι δεσμευμένοι, αφήστε την παιχνιδιάρικη διάθεση σας να παρασύρει εσάς και το ταίρι σας. Η είσοδος της Σελήνης στον Λέοντα, σας κάνει να αναζητάτε τις απολαύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Θα καταφέρνετε για μια ακόμα φορά να βγείτε από το αδιέξοδο επιστρατεύοντας τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και θα καταφέρετε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των άλλων, οπότε είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε μια επιχειρηματική πρόταση συνεργασίας, ή να ρυθμίσετε μία οφειλή σας. Αποφύγετε τις πολλές μετακινήσεις στην πόλη καθώς προβλέπονται εμπόδια. Επειδή αυτή την εποχή είναι λεπτές οι ισορροπίες, προσπαθείτε να δίνετε τόπο στην οργή, όμως υπάρχουν στιγμές που δεν μπορείτε να κοντρολάρετε τον εαυτό σας και είναι πολύ εύκολο να ξεσπάσετε στους άλλους. Αν πιστεύετε πως δεν έχετε φερθεί σωστά σε ένα οικείο σας πρόσωπο, διορθώστε την κατάσταση εγκαίρως.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ορισμένες αλλαγές που σκοπεύετε να κάνετε πάνω στη δουλειά σας, ενδεχομένως να μην πραγματοποιηθούν άμεσα και πρέπει να είστε προετοιμασμένοι, ώστε να μην πέσετε ξαφνικά από τα σύννεφα. Σήμερα πρέπει να προσέξετε τις συνεννοήσεις που θα κάνετε καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα άλλα να σας λένε και άλλα να καταλαβαίνετε. Η διάθεση σας για ψυχαγωγία και φλερτ είναι έντονη, η μέρα ευνοεί τις εξόδους και τις καινούριες γνωριμίες και μπορείτε να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο αν κάνετε μία έξοδο. Οι γονείς, έχετε την συνεχή έγνοια των παιδιών και δεν ξεκουράζεστε καθόλου. Εξοικονομήστε χρόνο για εσάς.

ΛΕΩΝ

Σήμερα περνά η Σελήνη στο ζώδιο σας και καθώς σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις με Άρη, Ουρανό και Πλούτωνα, μπορεί να επικρατήσει μια αναστάτωση στις εργασιακές σας σχέσεις, κάτι που θα είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστείτε καθώς τα νεύρα σας θα είναι πάνω από το κεφάλι σας. Ωστόσο, πρέπει να υπερασπιστείτε τα συμφέροντα σας με κάθε τρόπο. Ενώ έχετε όρεξη για συναναστροφές με κόσμο, ενδεχομένως τα μεγάλα διαστήματα μοναχικότητας που περνάτε να σας κάνουν να ξεχνάτε πόσο όμορφα αισθάνεστε όταν είστε μαζί με άλλους και να μην αποζητάτε τη συντροφιά. Σήμερα, θα νιώσετε έντονα την ανάγκη για επικοινωνία και η μέρα το ευνοεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η στάση σας και ο τρόπος που σκέφτεστε θα προκαλέσει δυσαρέσκεια στους συνεργάτες σας και μπορεί να χαλάσει μια καινούρια συμφωνία αν βάλετε εντελώς απροκάλυπτα πάνω από όλα και όλους το συμφέρον σας. Ιδιαίτερη προσοχή εσείς που συνεργάζεστε με φίλους. Οι λεπτομέρειες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις. Προσπαθήστε να αφήνετε τα προβλήματα της δουλειάς έξω από το σπίτι, ώστε να μην κουβαλάτε μαζί σας την ένταση της ημέρας. Για να έχετε μια ισορροπημένη ζωή, πρέπει να διαχωρίζετε τα επαγγελματικά από τα προσωπικά σας και να δίνετε έμφαση στη στιγμή. Ασχοληθείτε σήμερα με τις ανάγκες της οικογένειας.

ΖΥΓΟΣ

Ένα προσωπικό ζήτημα θα σας απασχολήσει σήμερα και θα είστε αρκετά κακόκεφοι. Επειδή η μέρα παρουσιάζει έντονη αστάθεια, βάλτε σε προτεραιότητα υποχρεώσεις που δεν σηκώνουν αναβολή και μην ασχολείστε με σημαντικά θέματα όπως για παράδειγμα με διαπραγματεύσεις και επαφές με άτομα σε θέσεις κύρους. Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα οδήγησης. Χρειάζεστε φίλους, όμως επειδή σας έχουν απογοητεύσει, δεν θέλετε να κάνετε καμία υποχώρηση για να αναθερμανθούν οι σχέσεις σας. Αλλάξτε συνήθειες και μέρη που συχνάζετε, ώστε να κάνετε καινούριες γνωριμίες που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις χρηματικές σας συναλλαγές, γιατί είστε επιρρεπείς στις σπατάλες και ειδικά σήμερα, δύσκολα θα καταφέρετε να επιβληθείτε στον εαυτό σας. Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν παγίδες τις οποίες αν δεν διακρίνετε εγκαίρως, θα βρεθείτε σε δυσμενή θέση. Μια πρόταση συνεργασίας θα σας φανεί ενδιαφέρουσα, μην βιάζεστε όμως να ενθουσιαστείτε. Ακολουθήστε τις συμβουλές ενός ειδικού σχετικά με τη διατροφή σας και προμηθευτείτε όλα τα απαραίτητα υλικά, ώστε να μπορείτε να την τηρείτε. Εκτός από την εμφάνιση σας θα δείτε μεγάλη διαφορά και στην υγεία σας εφόσον αρχίσετε να τρέφεστε πιο υγιεινά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επικεντρωθείτε στις λεπτομέρειες της δουλειάς σας. Είστε αφηρημένοι σήμερα εξαιτίας προσωπικών θεμάτων που σας απασχολούν και δεν μπορείτε να εστιάσετε σε τίποτα σημαντικό. Μια συζήτηση με ένα οικείο σας πρόσωπο θα σας βοηθήσει να βάλετε σε μια τάξη τις σκέψεις σας και ίσως πάψετε να βλέπετε τόσο διογκωμένες τις καταστάσεις. Πιθανή αδιαθεσία από απόγευμα και μετά σας προκαλεί εκνευρισμό μιας και δεν σας αρέσει να είστε αδύναμοι, στη στιγμή μάλιστα που υπάρχουν οικογενειακές υποχρεώσεις. Αφεθείτε στη φροντίδα του συντρόφου σας και φροντίστε να ξεκουραστείτε. Η μέρα ευνοεί την ανάπαυλα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα σας βρίσκει αποφασισμένους να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας και δεν πτοείστε από τις επικρατούσες συνθήκες. Μια ενδιαφέρουσα πρόταση μην την αγνοήσετε θεωρώντας την πολύ καλή για να είναι αληθινή. Μπορεί όντως να είναι αληθινή και δεν είναι ώρα για να χάνονται ευκαιρίες λόγω εσφαλμένης αντίληψης. Εξασκήστε τα ταλέντα σας για να εκτονωθείτε δημιουργικά. Η διάθεση σας για μοναχικότητα θα σας ωφελήσει αν ασχοληθείτε με κάτι που σας εκφράζει και θα συμβάλλει στην τόνωση του ψυχισμού σας. Εξωτερικεύστε τα συναισθήματα σας μέσω της τέχνης σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε πολύ κοντά στο ξεκίνημα ενός καινούριου εγχειρήματος και θέλετε να το ανακοινώσετε σε γνωστούς και φίλους. Μην το κάνετε και προτιμήστε να κρατήσετε τις σκέψεις σας για τον εαυτό σας. Η μέρα απαιτεί υπευθυνότητα και δεν συγχωρεί πιθανά λάθη. Εστιάστε σε συγκεκριμένους στόχους δίχως να καταπιάνεστε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Σας έχει λείψει η ουσιαστική επικοινωνία με φίλους και πλέον ξενερώνετε όταν ακούτε συνεχώς τις ίδιες συζητήσεις που δεν αποτελούν τροφή για σκέψη. Σήμερα είναι πολύ πιθανό να αρνηθείτε μια πρόσκληση για έξοδο και να προτιμήσετε πιο ιδιωτικές στιγμές.

ΙΧΘΥΣ

Επαγγελματικά σχέδια που είναι ξένα με εσάς, καλύτερα να τα αφήσετε στην άκρη και να ασχοληθείτε με κάτι για το οποίο έχετε γνώσεις, ειδικά αν σκέφτεστε να επενδύσετε τα χρήματα σας. Το κάθε επάγγελμα έχει τις ιδιαιτερότητες του και είναι λάθος να παρασύρεστε έχοντας απλώς μια γενική εικόνα για κάτι που σας ενθουσίασε. Θέλετε να κάνετε μία έξοδο και προσπαθείτε να πείσετε φιλικά σας πρόσωπα, αλλά δεν διακρίνετε κανέναν ιδιαίτερο ενθουσιασμό για αυτά που τους προτείνετε. Ενδεχομένως να μην συμβαδίζουν τα γούστα σας σήμερα και δύσκολα θα εναρμονισθούν οι διαθέσεις όλων.

Πηγή: www.lifo.gr

Παλαιότερα άρθρα: