Τα ζώδια της Τρίτης 1 Σεπτεμβρίου 2020

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και ακολουθήστε το. Είναι η κατάλληλη μέρα, για να εξετάσετε σε βάθος τις προσωπικές σας σχέσεις, αλλά και τους επαγγελματικούς σας στόχους. Μπορείτε κάνετε συζητήσεις, να διαπραγματευτείτε ευκολότερα και να μπορέσετε να βάλετε ένα καλό προγραμματισμό για να πετύχετε όσα επιθυμείτε.

ΚΡΙΟΣ

Οι υποθέσεις που αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα, ίσως δεν έχουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Οι συναντήσεις που θα γίνουν, θα σας δώσουν όμως την ευχέρεια να προσδιορίσετε νέες στρατηγικές στα σχέδια που έχετε. Μία ανανεωμένη διάθεση, θα βοηθήσει τις ενέργειές σας.

Ευνοούνται: Υλικά αγαθά, εργασία

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, συνεργασίες, θέματα σχέσεων

Τυχεροί αριθμοί: 17, 8, 11, 6

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεσή σας, θα καθοδηγήσει τις αποφάσεις και τις πράξεις σας. Τα επαγγελματικά σας, θα είναι πιο ευχάριστα, καθώς θα προσδιορίσετε τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθείτε. Το φιλικό σας περιβάλλον, θα σας χαρίσει στιγμές ξεγνοιασιάς και αυτό θα είναι μία ανάσα στην καθημερινότητα.

Ευνοούνται: Προσωπική λάμψη, διασκέδαση, έρωτας

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, εργασία, υγεία

Τυχεροί αριθμοί: 18, 9, 10, 8

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ψυχολογική σας κατάσταση, είναι επιβαρημένη αυτή την περίοδο και θα στραφείτε σε πιο επιφανειακά θέματα, τα οποία δεν θα σας επιφέρουν πίεση. Προσοχή σε προκλήσεις που θα συμβούν, από άτομα του γύρω περιβάλλοντος σας. Ίσως, ξυπνήσουν μνήμες του παρελθόντος, δίνοντας ένα ενδιαφέρον στίγμα στην ημέρα σας.

Ευνοούνται: Κρυφές υποθέσεις, έμπνευση, σπίτι

Δοκιμάζονται: Κοινωνικές ομάδες, δημιουργία, αισθηματικά

Τυχεροί αριθμοί: 19, 10, 1, 13, 6

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συμφωνίες και συμβόλαια, απαιτούν προσοχή και περισσότερη εξέταση. Συμβουλευτείτε πρόσωπα που εμπιστεύεστε. Επομένως, μείνετε επιφυλακτικοί και μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις, που ίσως στο μέλλον μετανιώσετε.

Ευνοούνται: Φίλοι, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια

Δοκιμάζονται: Κοινωνική καταξίωση, φαντασία, οικογενειακή ζωή

Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 10

ΛΕΩΝ

Η ερωτική σας διάθεση, είναι έντονη και μπορεί να φέρει θετικά αποτελέσματα στην σχέση σας. Μπορείτε να σκεφτείτε και να οργανώσετε νέα σχέδια, τα οποία θα σας βγάλουν από την δύσκολη θέση, που ίσως να ήρθατε εξαιτίας κάποιων λαθών. Εξετάστε τις προθέσεις των άλλων.

Ευνοούνται: Καριέρα, υλικά αγαθά

Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, επικοινωνίες

Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 15, 6

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι υπερβολικές υποχρεώσεις και ευθύνες που έχετε επωμιστεί, σας έχουν κουράσει. Διοχετεύστε την ενέργειά σας, σε εργασίες σωματικές ή αθλητικές δραστηριότητες. Μία συνάντηση με φιλικά πρόσωπα, θα βοηθήσει να απομακρύνετε αρνητικές σκέψεις και το άγχος.

Ευνοούνται: Εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα

Δοκιμάζονται: Έξοδα, οικονομικά

Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 10, 12

ΖΥΓΟΣ

Η ευαισθησία και η δοτικότητά σας προς τους άλλους, δημιουργεί ένα ευχάριστο κλίμα στις σχέσεις σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που μπορεί να εμφανιστούν, κυρίως σε οικονομικά θέματα και αποφύγετε την ανασφάλεια. Βρεθείτε με πρόσωπα που εμπιστεύεστε και σας κατανοούν.

Ευνοούνται: Οικονομικά θέματα, κρυφές υποθέσεις

Δοκιμάζονται: Σχέσεις, συνεργασίες, προσωπική λάμψη

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 17, 6

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πνεύμα ελευθερίας, θα ωθήσει τις πράξεις σας. Θέματα που αφορούν τον προσωπικό σας τομέα, θα ευνοηθούν σήμερα και θα μπορέσετε να ξεπεράσετε αμφιβολίες και ανασφάλειες, που ίσως έχουν δημιουργηθεί τελευταία.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα σχέσεων, φίλοι

Δοκιμάζονται: Εργασία, υγεία, παρασκήνιο

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 10, 14

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πρακτική σας στάση και η οργάνωση, απέναντι σε σχέδια που μπορείτε να θεμελιώσετε και να στηρίξετε νέες βάσεις, θα είναι τα στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε. Βάλτε τάξη στα οικονομικά σας και μην αφήνετε τρίτα πρόσωπα, να εισβάλλουν στις συνεργασίες και τις συμφωνίες σας.

Ευνοούνται: Επαγγελματικά, κοινωνική καταξίωση

Δοκιμάζονται: Δημιουργία, έρωτας, κοινωνικές ομάδες

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 19, 6

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, θα ήταν καλό να τις διερευνήσετε περισσότερο και μην είστε βιαστικοί σε οικονομικά θέματα. Αποφύγετε υπέρμετρα ανοίγματα και νέα ξεκινήματα.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, ταξίδια, εκπαίδευση

Δοκιμάζονται: Φαντασία, σπίτι, κοινωνική καταξίωση

Τυχεροί αριθμοί: 17, 8, 11, 6

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία διαφορετική ματιά απέναντι σε γεγονότα που εξελίσσονται, θα σας δώσει περισσότερη  αισιοδοξία. Κρατήστε την αυτοκυριαρχία σας, σε περίπτωση που θα πρέπει να ελέγξετε συμπεριφορές και σχέσεις. Η συγκέντρωση προς την εργασία σας, θα βοηθήσει να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη.

Ευνοούνται: Οικονομικά θέματα, σπίτι, έξοδα

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, εκπαίδευση, δικαστικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 18, 9, 12, 6

ΙΧΘΥΕΣ

Οι συνεργασίες που αφορούν τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας, θα ευνοηθούν και εσείς θα νιώσετε πιο άνετα, απέναντι σε καινούργιες προτάσεις.  Μικρές δυσκολίες, μπορεί να έχουν το περιθώριο να ξεπεραστούν, εσείς όμως μπορεί να εστιάζετε υπερβολικά στο παρελθόν και αυτό, θα επηρεάσει τις σχέσεις σας. Απελευθερωθείτε από κατεστημένα και στερεότυπα.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, ταξίδια, συνεργασίες, θέματα σχέσεων

Δοκιμάζονται: Υλική ασφάλεια, δάνεια, οικονομικά

Τυχεροί αριθμοί: 19, 10, 1, 11, 8

Παλαιότερα άρθρα: