Τα ζώδια της Τρίτης 10 Μαρτίου 2020

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*pappas konstantinos zodia

ΚΡΙΟΣ

Περάστε χρόνο μαζί με αγαπημένα σας πρόσωπα. Συζητήστε σε διαφορετική βάση πάνω σε όσα σας απασχολούν και πρέπει να ολοκληρώσετε. Η κατανόηση από μέρους σας, θα βοηθήσει αρκετά τις σχέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε εργαστεί αρκετά για όσα θέλετε να πετύχετε και πλέον έχει έρθει η στιγμή, ώστε να αρχίσουν να αποδίδουν αυτά τα οποία έχετε κάνει. Καλό είναι να προσέχετε στις συνεργασίες σας και να είστε ξεκάθαροι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, ότι και αν θέλετε να κάνετε, συμβουλευτείτε άτομα που μπορούν να σας συμβουλέψουν σωστά και κινηθείτε με καθαρότητα σκέψης. Στις προσωπικές σας σχέσεις, μπορείτε να χειριστείτε καλύτερα, ζητήματα που έχουν προκαλέσει παρεξηγήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να κινηθείτε πιο ήρεμα, σήμερα, ιδιαίτερα στις σχέσεις σας με τους άλλους και στις συνεργασίες σας. Στα επαγγελματικά σας, μπορείτε να εστιάσετε στις εκκρεμότητες που υπάρχουν και σε ζητήματα που σας απασχολούν.

ΛΕΩΝ

Όποια απόφαση και αν θέλετε να πάρετε ή να προχωρήσετε σημαντικά ζητήματα, σήμερα, καλό είναι να προσέχετε, ιδιαίτερα αν αφορούν και τα οικονομικά σας. Κινηθείτε πιο προσεκτικά, εστιάζοντας περισσότερο σε όσα έχετε σε εκκρεμότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στα επαγγελματικά σας, προσεγγίστε σημαντικά θέματα με μία νέα οπτική και περισσότερη διαλλακτικότητα. Μπορείτε να προχωρήσετε καλύτερα τα σχέδιά σας και να ξεπεράσετε ευκολότερα τα εμπόδια, ώστε να καταφέρετε να φτάσετε τους στόχους σας και να βάλετε σε τάξη, τα οικονομικά σας.

ΖΥΓΟΣ

Η ημέρα, μπορεί να φέρει κάποιες παραπάνω υποχρεώσεις, όσον αφορά την οικογενειακή σας ζωή και γενικότερα το σπίτι σας. Προσπαθήστε να ασχοληθείτε με αυτόν τον τομέα και να κινηθείτε ομαλά, με κοντινά σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στις προσωπικές σας σχέσεις, σήμερα, κινηθείτε προσεκτικά. Οι αντιδράσεις σας απέναντι στους άλλους, αλλά και γενικότερα η επικοινωνία σας, θα βοηθήσει να ισορροπήσετε τις σχέσεις σας και να διορθώσετε καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στα επαγγελματικά σας, καλό θα ήταν αν κάποια πράγματα είναι περίπλοκα ή σας δυσκολεύουν, να εστιάσετε στην καλή συνεργασία σας με τους άλλους. Έτσι, θα μπορέσετε να είστε πιο αποδοτικοί, σε όσα θέλετε να ολοκληρώσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, εστιάστε περισσότερο στην προώθηση νέων σχεδίων, που μπορούν να βελτιώσουν την καριέρα σας. Συμβουλευτείτε άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν, να κινηθείτε με περισσότερη σταθερότητα στα οικονομικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, ασχοληθείτε αρκετά με εκκρεμότητες και ιδιαίτερα ζητήματα εγγράφων και γραφειοκρατικών υποθέσεων, που μπορείτε να ξεκαθαρίσετε καλύτερα. Τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας, ενισχύονται και μπορείτε να πετύχετε όσα επιθυμείτε.

ΙΧΘΥΕΣ

Έχετε την δυνατότητα, σήμερα, να ελέγξετε καλύτερα καταστάσεις, αν καταφέρετε να ισορροπήσετε την ψυχολογία σας. Στις προσωπικές σας σχέσεις, μπορεί να μην είναι εύκολο να εκφραστείτε με τον τρόπο που θέλετε.

Παλαιότερα άρθρα: