Τα ζώδια της Τρίτης 11 Αυγούστου 2020

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Σήμερα, εστιάστε περισσότερο στα συναισθήματα που νιώθετε, ειδικά απέναντι σε πρόσωπα που αγαπάτε. Αξιολογήσετε καταστάσεις στις σχέσεις σας και προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας, πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Αποφύγετε τη μελαγχολία και να κινηθείτε με παρορμητικό τρόπο.

 

ΚΡΙΟΣ

Η ενέργεια της ημέρας, ίσως σας αναγκάσει να δείτε τα επαγγελματικά σας σε μεγαλύτερο βάθος και να επιλέξετε έναν νέο τρόπο δράσης. Η δυναμική στάση σας, θα ωθήσει τις εξελίξεις σε μία θετική ολοκλήρωση. Σκεφτείτε με οργάνωση και αποφύγετε επιπολαιότητες και περιστασιακές ευκαιρίες, που ίσως δεν σας οδηγήσουν πουθενά.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, έρωτας, τύχη

Δοκιμάζονται: Φαντασία, σπίτι, κοινωνική καταξίωση

Τυχεροί αριθμοί: 17, 8, 3, 14

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η συναισθηματική σας κατάσταση, θα επηρεάσει τις αποφάσεις και τις ενέργειές σας σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας. Στηριχτείτε σε συμβουλές που μπορεί να λάβετε από το οικογενειακό σας περιβάλλον ή από άτομα του μέχρι τώρα έχουν δοκιμαστεί.

Ευνοούνται: Έμπνευση, οικονομικά θέματα

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, εκπαίδευση, δικαστικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 18, 9, 2, 16

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ασχοληθείτε με τρέχουσες υποθέσεις και εστιάστε στον τρόπο που θα τις επιλύσετε. Αφήστε λεπτομέρειες και περιττές αναλύσεις, οι οποίες θα φέρουν ένα αρνητικό αποτέλεσμα, στην επικοινωνία σας με άτομα από την εργασία σας. Οργανώστε μία έξοδο με τον σύντροφό σας και κάντε σχέδια για το μέλλον.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, συνεργασίες, σχέσεις

Δοκιμάζονται: Υλική ασφάλεια, δάνεια, οικονομικά

Τυχεροί αριθμοί: 19, 10, 1, 5, 14

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η κριτική που θα γίνει από το συναδελφικό σας περιβάλλον ή από ανώτερα στελέχη, θα σας ωθήσει να επιδιώξετε νέους στόχους και να αναδείξετε τις ικανότητες σας. Ένα ευχάριστο περιβάλλον, θα βοηθήσει να διασκεδάσετε με φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα και θα σας φέρει πιο κοντά τους.

Ευνοούνται: Εργασία

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, θέματα σχέσεων

Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 18

 

ΛΕΩΝ

Η μέρα είναι αφιερωμένη σε θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό ή μακρινές αποστάσεις. Η διάθεση να ξεφύγετε από την ρουτίνα και την καθημερινότητα, θα δημιουργήσει ένα ευχάριστο κλίμα και νέες ερωτικές περιπέτειες, θα σας διασκεδάσουν και θα σας χαρίσουν ευχάριστες στιγμές.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, διασκέδαση, έρωτας

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, υγεία

Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 7, 14

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ψυχολογική σας κατάσταση, θα επιδεινώσει το κλίμα με άτομα που συναναστρέφεστε. Απομακρυνθείτε από εντάσεις και παρεξηγήσεις και εστιάστε σε θέματα που είναι πιο επιφανειακά. Η ψυχραιμία είναι το κλειδί της ημέρας, θα αποτρέψει καταστάσεις που μπορεί να βγουν εκτός ελέγχου.

Ευνοούνται: Κρυφές υποθέσεις, σπίτι

Δοκιμάζονται: Κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, τύχη

Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 2, 20

 

ΖΥΓΟΣ

Η διάθεση να ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό, θα στρέψει την προσοχή σας σε νέα σχέδια και ιδέες που θα ενισχύσουν την επαγγελματική σας κατάσταση. Η συμμετοχή σας σε κοινωνικές ομάδες, θα ενδυναμώσει την αυτοπεποίθησή σας. Μικρές εξορμήσεις στην φύση, θα σας χαλαρώσουν.

Ευνοούνται: Φίλοι, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια

Δοκιμάζονται: Κοινωνική καταξίωση, φαντασία, σπίτι

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 9

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η απομόνωση και η απόσταση από ευθύνες και υποχρεώσεις, θα σας δώσει τον απαραίτητο χρόνο να δείτε πιο ξεκάθαρα τις καταστάσεις που εξελίσσονται γύρω σας. Μείνετε μόνοι κάνοντας μία αναδρομή στο παρελθόν, εστιάζοντας σε λάθη που έχουν προηγηθεί. Ο διαλογισμός, είναι το κλειδί που θα βελτιώσει την ψυχολογία σας.

Ευνοούνται: Καριέρα, υλική ασφάλεια

Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, εκπαίδευση, επικοινωνίες

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 2, 22

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αυτοεκτίμηση και η αυτοπεποίθησή σας θα βελτιωθεί, καθώς θα λάβετε μέρος σε κοινωνικές οργανώσεις που θα έχουν δημιουργικό χαρακτήρα. Η ανάγκη να μιλήσετε και να βρεθείτε με κόσμο, ενισχύει τις σχέσεις σας. Το φλερτ και οι περιπέτειες, θα δημιουργήσουν ένα ερωτικό και ευχάριστο κλίμα.

Ευνοούνται: Έξοδοι, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα

Δοκιμάζονται: Δάνεια, οικονομικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 11, 14

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στα επαγγελματικά σας, θα πρέπει να μείνετε επιφυλακτικοί σε προτάσεις και συζητήσεις που θα γίνουν. Προσπαθήστε να φανείτε ρεαλιστές και να αποφύγετε επιπόλαιες αποφάσεις, που θα φέρουν αρνητικά αποτελέσματα. Αφήστε λίγο χρόνο και παρατηρείστε με άλλη ματιά, συμπεριφορές και καταστάσεις.

Ευνοούνται: Εκκρεμότητες, οικονομικά θέματα, κρυφές υποθέσεις

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, σχέσεις, προσωπική λάμψη

Τυχεροί αριθμοί: 17, 8, 3, 14

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διάθεση για αγορές και δώρα, θα είναι έντονη κατά την διάρκεια της ημέρας και θα πρέπει να δείξετε προσοχή, ώστε να μην ξεπεράσετε τα καταναλωτικά σας σχέδια. Μην διστάσετε σε θέματα που αφορούν την προσωπική σας εξέλιξη, να τα υπερασπιστείτε και να κρατήσετε μία αυστηρή στάση, αν αυτό επιβάλλεται.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα σχέσεων, φίλοι

Δοκιμάζονται: Εργασία, υγεία, παρασκήνιο

Τυχεροί αριθμοί: 18, 9, 4, 14

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η επικοινωνία και οι συνεργασίες σας, θα επηρεαστούν από απρόοπτα γεγονότα τα οποία θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε με σύνεση και ωριμότητα. Μην επιμείνετε σε λεπτομέρειες που μπορεί να φέρουν αντιπαραθέσεις και παρεξηγήσεις στις σχέσεις σας. Φροντίστε την διατροφή και την υγεία σας και ασχοληθείτε με αθλητικές δραστηριότητες.

Ευνοούνται: Εργασία, καριέρα

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, τύχη, κοινωνικές ομάδες

Τυχεροί αριθμοί: 19, 10, 1, 3, 16

Παλαιότερα άρθρα: