Τα ζώδια της Τρίτης 14 Ιουλίου 2020

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Η διάθεση για αλλαγή σήμερα και η αισιοδοξία, μπορεί να φέρουν θετικά αποτελέσματα σε νέα σχέδια που έχετε. Η αυτοπεποίθηση βοηθάει να προχωρήσετε πράγματα που μέχρι τώρα είχατε αφήσει πίσω. Να θυμάστε βέβαια να είστε προσεκτικοί και να μην υπερβάλλετε σε θέματα οικονομικών σας. Μην αφήσετε πίσω σημαντικές εκκρεμότητες, καθώς θέλετε να αλλάξετε καταστάσεις και να κάνετε νέα σχέδια.

 

ΚΡΙΟΣ

Συζητήσεις και αποκαλύψεις, θα απαιτήσουν να φερθείτε με λογική και σύνεση. Μην επιτρέψετε στον εαυτό σας λάθη που δεν θα έχουν επιστροφή, ξεκαθαρίστε μέσα σας τι ακριβώς θέλετε να κάνετε. Διατηρείστε την αυτοκυριαρχία σας και σεβαστείτε τις απόψεις των άλλων, κυρίως του συντρόφου σας. Αφήστε χώρο στην έκφραση των συναισθημάτων τους.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, έρωτας, εκπαίδευση

Δοκιμάζονται: Οικογενειακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση

Τυχεροί αριθμοί: 19, 10, 1, 9

 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι εμπειρίες του παρελθόντος, θα σας κάνουν πιο επιφυλακτικούς σε ανακοινώσεις που πηγάζουν από παραπλανητικές καταστάσεις. Η μέρα, θα σας ωθήσει να σκαλίσετε κρυφές καταστάσεις, κυρίως στον επαγγελματικό σας τομέα και θα πρέπει προς το παρόν να μείνετε αμέτοχοι, ώσπου να συλλέξετε τα απαραίτητα στοιχεία. Βγείτε για μια βόλτα και ελάτε σε επαφή με την φύση, η κίνηση αυτή θα μπορέσει να βοηθήσει την ψυχολογία σας.

Ευνοούνται: Έμπνευση, δάνεια, οικονομικά θέματα

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, δικαστικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 8, 12

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ενέργεια της ημέρας, σας ωθεί να εμβαθύνετε σε καταστάσεις και σχέσεις που μέχρι τώρα αδιαφορούσατε ή τις βλέπατε επιφανειακά. Ίσως, δεχθείτε προκλήσεις που θα σας αποδιοργανώσουν, αλλά ταυτόχρονα θα επικεντρώσουν το ενδιαφέρον σας, σε πιο σημαντικά θέματα. Μπορεί να δεχθείτε βοήθεια από το φιλικό σας περιβάλλον και να ακολουθήσετε νέα βήματα.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, συνεργασίες, θέματα σχέσεων

Δοκιμάζονται: Υλική ασφάλεια, οικονομικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 11, 10

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, στα επαγγελματικά σας θα δείξετε σοβαρότητα και ωριμότητα, ελέγχοντας καλύτερα νέες προτάσεις που θα δεχθείτε. Η εκδήλωση των συναισθημάτων σας, θα πρέπει να είναι ελεγχόμενη, ώστε να αποφευχθούν εντάσεις και παρεξηγήσεις. Η ανασφάλεια θα δημιουργήσει κενά στην σχέση σας και θα δώσει μία άλλη τροπή στα πράγματα. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας.

Ευνοούνται: Εργασία, υγεία

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, σχέσεις

Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 8, 14

 

ΛΕΩΝ

Η επιθυμία να μιλήσετε με κόσμο και η συμμετοχή σας με ομοϊδεάτες για το κοινωνικό όφελος, θα σας κάνει να νιώσετε χρήσιμοι και ενεργητικοί. Η διάθεση να ταξιδέψετε σε νέους τόπους και να απαλλαγείτε από την ρουτίνα και τα κοινότυπα, είναι αρκετά έντονη. Οργανώστε μία έξοδο με τον σύντροφό σας, σε χώρους που νιώθετε άνετα για να συζητήσετε θέματα που σας απασχολούν.

Ευνοούνται: Προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, υγεία

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 13, 10

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέματα που σχετίζονται με ασφάλειες, νομικά ή οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα σήμερα και θα προστρέξετε σε νέες μεθόδους, για να έχετε θετικά αποτελέσματα. Σε μυστικά ή παρασκηνιακά θέματα του παρελθόντος, μείνετε προσηλωμένοι σε ρεαλιστικά γεγονότα. Οι εξελίξεις αυτές, μπορεί να δώσουν ένα ενδιαφέρον στίγμα στην ημέρα σας, μπορούν και ταυτόχρονα να σας παραπλανήσουν και να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί.

Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή

Δοκιμάζονται: Φίλοι, δημιουργία, έρωτας

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 8, 16

 

ΖΥΓΟΙ

Η διάγνωση των συναισθημάτων και των συμπεριφορών κάποιων προσώπων, θα σας απομακρύνει από εμπλοκές που θα φέρουν αρνητικά αποτελέσματα, ιδίως στο επαγγελματικό σας τομέα. Διατηρείστε μία σταθερή στάση απέναντι στις εξελίξεις, μειώνοντας κάθε ενδεχόμενο εκμετάλλευσης. Στην ερωτική σας ζωή, θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε τρυφερές στιγμές με τον σύντροφο σας.

Ευνοούνται: Κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες

Δοκιμάζονται: Καριέρα, οικογενειακή ζωή

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 15, 10

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες που έχετε αναλάβει, έχουν κουράσει την ψυχολογία σας και ίσως νιώσετε αδικημένοι. Συζητήστε με τα κατάλληλα άτομα που θα βοηθήσουν να αποβάλλετε το άγχος που νιώθετε. Φροντίστε περισσότερο την υγεία σας και ασχοληθείτε με πιο ευχάριστα πράγματα, που θα σας χαρίσουν θετική ενέργεια.

Ευνοούνται: Κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια

Δοκιμάζονται: Ταξίδια, εκπαίδευση, επικοινωνίες

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 18

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εύνοια της ημέρας και η τύχη είναι με το μέρος σας, δίνοντας την κατάλληλη ώθηση να χαράξετε νέα επαγγελματικά σχέδια και νέες ενάρξεις. Έχετε την απαιτούμενη καθαρότητα σκέψης και την λογική, να φανείτε αντάξιοι σε ευθύνες και  υποχρεώσεις που θα αναλάβετε. Η οργάνωση κάποιων ταξιδιών, θα σας ανανεώσει.

Ευνοούνται: Δικαστικά θέματα, ταξίδια, προσωπικότητα

Δοκιμάζονται: Οικονομικά θέματα, υλικά αγαθά

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 17, 10

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο έντονος συναισθηματισμός και ο διχασμός, θα σας αποτρέψουν από νέες δράσεις και επενδύσεις που έχετε στο μυαλό σας, δίνοντας την ευκαιρία να κάνετε μία δεύτερη αξιολόγηση. Θυμηθείτε ότι θα πρέπει να είστε σίγουροι για οποιαδήποτε απόφαση και παράλληλα να μπορείτε να την υποστηρίξετε. Μία βόλτα στην φύση ή η ενασχόληση με αθλητικές δραστηριότητες, θα σας φέρουν σε ισορροπία.

Ευνοούνται: Παρασκήνιο, έξοδα

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, σχέσεις, προσωπική λάμψη

Τυχεροί αριθμοί: 19, 10, 1, 9

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, θα υπάρξουν αρκετές εναλλαγές στον επαγγελματικό σας τομέα, οι οποίες θα ευνοήσουν την διάθεσή σας, καθώς δεν θα μείνετε στάσιμοι. Οι καινοτόμες ιδέες και οι δυναμικές αποφάσεις, θα ευνοήσουν τις νέες ενάρξεις που έχετε προγραμματίσει. Η στάση σας, θα σας φέρει πιο κοντά με νέα πρόσωπα και σχέσεις σας, θα αλλάξουν την καθημερινότητά σας.

Ευνοούνται: Θέματα σχέσεων, κοινωνικές ομάδες

Δοκιμάζονται: Εργασία, κρυφές υποθέσεις

Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 10

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ενώ στα επαγγελματικά σας θα επικρατήσει ένα ήπιο κλίμα, εσείς θα νιώθετε ότι βρίσκεστε σε μία έντονη κινητικότητα, καθώς οι σκέψεις σας θα βρίσκονται σε μία συνεχόμενη ροή για την πρόοδό σας. Η προσωπική σας ακτινοβολία, διαχέεται έντονα στην ατμόσφαιρα και θα ξεχωρίσετε από τους άλλους. Στις σχέσεις σας, θα εξομαλύνετε αρνητικές καταστάσεις που υπήρξαν στο παρελθόν.

Ευνοούνται: Εργασία, καριέρα

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, τύχη, φίλοι

Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 9

Παλαιότερα άρθρα: