Τα ζώδια της Τρίτης 15 Σεπτεμβρίου 2020

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*


Η Αφροδίτη, σήμερα, σας ωθεί να δείτε τα πράγματα διαφορετικά και να κάνετε αλλαγές, που αφορούν την προσωπική σας ζωή. Προσέξτε όμως, τις βιαστικές αντιδράσεις και αποφάσεις. Είναι σημαντικό να εξετάσετε καλύτερα όσα θέλετε να αλλάξετε και να σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε από τις προσωπικές σας σχέσεις. Αποφύγετε τα υπερβολικά έξοδα και φροντίστε να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας.

ΚΡΙΟΣ
Μην παρασυρθείτε από αυταπάτες, σε περίπτωση που θα προσπαθήσουν τρίτα πρόσωπα να σας εξαπατήσουν. Μείνετε ποιο συγκεντρωμένοι και επεξεργαστείτε γεγονότα που μπορεί να φανερώσουν μυστικά του παρελθόντος. Μια βόλτα στην φύση, θα βοηθήσει να συγκεντρωθείτε και να οδηγηθείτε σε σωστές αποφάσεις.
Ευνοούνται: Οικονομικά θέματα, κρυφές υποθέσεις
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα σχέσεων, προσωπική λάμψη
Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 16, 6

ΤΑΥΡΟΣ
Η αντίσταση που θα δείξετε σε θέματα συνεργασιών και επαγγελματικών υποθέσεων, θα μεταφέρει ένα κλίμα έντασης, με άτομα που συνεργάζεστε. Βάλτε φρένο σε ενέργειες που μπορεί να δείξουν μία υπερβολική συμπεριφορά. Στις σχέσεις σας, θα βρεθείτε απέναντι σε συζητήσεις σοβαρού τύπου, προσέξτε τις συζητήσεις σας.
Ευνοούνται: Σχέσεις, φίλοι
Δοκιμάζονται: Εργασία, υγεία, παρασκήνιο
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 15, 8

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η πρακτική στάση που θα κρατήσετε σε αποφάσεις και αναλύσεις θεμάτων που σας απασχολούν από το παρελθόν, θα είναι οδηγός στις δράσεις σας. Σε θέματα σχέσεων, θα υπάρξει μία μικρή απομάκρυνση, εξαιτίας εντάσεων και παρεξηγήσεων που θα κάνουν την εμφάνισή τους.
Ευνοούνται: Επαγγελματικά, κοινωνική καταξίωση
Δοκιμάζονται: Δημιουργία, έρωτας, τύχη, κοινωνικές ομάδες
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 18

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σε επαγγελματικά θέματα, θα πρέπει να παρακολουθήσετε τις αντιδράσεις των άλλων και έπειτα να αποφασίσετε, ποιον δρόμο θα ακολουθήσετε για την μελλοντική σας πορεία. Σήμερα, μπορείτε να ξεκαθαρίσετε συναισθήματα μέσα στην σχέση σας και με αυτόν τον τρόπο, θα βρουν την ανάλογη ανταπόκριση.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, ταξίδια, αισθηματικά
Δοκιμάζονται: Φαντασία, οικογενειακή ζωή, κοινωνική καταξίωση
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 15, 10

ΛΕΩΝ
Η ευαίσθητη πλευρά σας, θα βοηθήσει να κατανοήσετε τα συναισθήματα των ατόμων που σας ενδιαφέρουν. Η πρόθεση να βοηθήσετε και να τους συμπαρασταθείτε σε θέματα που τους απασχολούν, θα σας φέρει πιο κοντά. Επιδιώξτε να αλλάξετε όσα επηρεάζουν αρνητικά τις σχέσεις σας.
Ευνοούνται: Σπίτι, διαίσθηση, οικονομικά θέματα
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, δικαστικά θέματα
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 20, 6

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στο πλαίσιο των επαγγελματικών σας, θα βρεθείτε στο επίκεντρο, και θα υπάρξουν κάποιες ευχάριστες συναντήσεις. Μέσα από αυτές, μπορεί να δημιουργηθούν νέες σχέσεις, τις οποίες ίσως μέχρι τώρα δεν επιδιώκατε. Οι συνεργασίες που αφορούν άτομα του γυναικείου φύλου, θα ευνοηθούν περισσότερο.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, ταξίδια, συνεργασίες, σχέσεις
Δοκιμάζονται: Υλικά αγαθά, δάνεια, οικονομικά
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 15, 12

ΖΥΓΟΣ
Κάποια ευχάριστη ή δυσάρεστη απάντηση, θα λάβετε στις επαγγελματικές σας υποθέσεις και αυτό θα είναι η αρχή για να προχωρήσετε με περισσότερο δυναμισμό στην σταδιοδρομία σας. Ίσως, υπάρξουν απρόοπτες επισκέψεις στον προσωπικό σας τομέα, οι οποίες θα σας χαρίσουν μία ευχάριστη διάθεση.
Ευνοούνται: Υλικά αγαθά, εργασία, υγεία
Δοκιμάζονται: Προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα σχέσεων
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 22, 6

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ξεκινήστε να βλέπετε τα πράγματα πιο αισιόδοξα και ασχοληθείτε με πιο ευχάριστα θέματα. Μία αρμονία στα συναισθήματά σας, θα ενδυναμώσει την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σας. Επιδιώξτε να βρεθείτε με φίλους και περάστε μαζί τους τον ελεύθερο χρόνο σας.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, διασκέδαση, έρωτας
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, υγεία
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 15, 14

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ψυχολογική σας κατάσταση, ίσως δεν είναι η κατάλληλη για να προχωρήσετε σε σχέδια που πρέπει να ολοκληρωθούν. Η ικανότητα να διακρίνετε τα συναισθήματα και τις σκέψεις των άλλων, σας προσφέρει μία ασφάλεια για τον τρόπο που θα πρέπει να χειριστείτε τα πράγματα.
Ευνοούνται: Έμπνευση, σπίτι
Δοκιμάζονται: Κοινωνικές ομάδες, δημιουργία, αισθηματικά, τύχη
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 24, 6

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η διάθεση να συνεργαστείτε και να εξετάσετε νέες ενάρξεις των επαγγελματικών θεμάτων, σας κάνει πιο οργανωμένους και σταθερούς στις απόψεις σας. Μην αφήσετε την μέρα να πάει χαμένη, εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν μπροστά σας. Μείνετε επιφυλακτικοί σε ότι εξετάζετε με αρνητικό τρόπο.
Ευνοούνται: Φίλοι, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια
Δοκιμάζονται: Κοινωνική καταξίωση, φαντασία, οικογένεια
Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 16, 6

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι συναντήσεις, τα συμβόλαια και οι συμφωνίες που υπάρχουν στο πλάνο σας, μπορούν να διευθετηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μία ευχάριστη ατμόσφαιρα, θα επικρατήσει στον επαγγελματικό σας τομέα, χωρίς όμως να ξεχνάτε ότι όλοι δεν έχουν τις αγνές δικές σας προθέσεις.
Ευνοούνται: Καριέρα, υλικά αγαθά
Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, εκπαίδευση, επικοινωνίες
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 17, 6

ΙΧΘΥΕΣ
Η συμπεριφορά σας σε συζητήσεις που αφορούν προσωπικά ή επαγγελματικά θέματα, θα χρειαστεί να αρκετό έλεγχο, ώστε να μην καταλήξετε σε εντάσεις. Θυμηθείτε ότι μία οξύθυμη στάση, μπορεί να φέρει αρκετά εμπόδια στις σχέσεις σας.
Ευνοούνται: Έξοδοι, εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα
Δοκιμάζονται: Δάνεια, οικονομικά
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 16, 8

Παλαιότερα άρθρα: