Τα ζώδια της Τρίτης 2ας Ιουλίου 2019

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΚριοί, το ανήσυχο πνεύμα σας, θα μετουσιώσει τα επαγγελματικά σας σχέδια σε νίκες και επιμέρους επιτυχίες, οι οποίες θα σας προσφέρουν μία ανέλιξη στον εργασιακό σας τομέα.

Ταύροι, η σταθερότητα είναι αυτή που θα σας βοηθήσει να προβάλλετε τις επιθυμίες σας και να κατακτήσετε, τους στόχους σας.

Καρκίνοι, η ευαισθησία σας είναι ένα στοιχείο που δεν σας επιτρέπει, να δείτε τα πράγματα με μία ρεαλιστική ματιά, αυτό σας αποπροσανατολίζει από τις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε.

ΚΡΙΟΣ

Η θαλπωρή του σπιτιού και η άνεση, δεν είναι αυτά που σας αντιπροσωπεύουν σήμερα. Η διάθεση να προβάλλετε το ανήσυχο πνεύμα σας, σε κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται σας κάνει να νιώθετε έντονα την διαφορετικότητά σας. Έχετε ανάγκη να ακολουθήσετε δρόμους με καινοτόμα σχέδια, βάλτε όμως κάποια όρια τα οποία θα σας προστατέψουν από κάθε αρνητική συνέπεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι προτάσεις που ίσως έχετε δεχθεί στον επαγγελματικό σας τομέα, είναι πολλές και γεννούν νέες ευκαιρίες, που είναι απαραίτητες για την επιτυχία σας. Η οργανωτική σκέψη σας και ο τρόπος που αντιδράτε, είναι ένα σημαντικό σκέλος στην εξέλιξή σας. Νιώθετε ότι έχετε την διαχείριση των καταστάσεων στα χέρια σας και δεν επιτρέπετε, σε τρίτους να σας επηρεάσουν. Μην αφήσετε τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, εξετάστε καλύτερα τις αντιδράσεις των άλλων απέναντί σας. Πριν λοιπόν κάνετε οποιαδήποτε νέα κίνηση, δείτε με λεπτομέρεια τον τρόπο που κινούνται. Αυτό θα σας βοηθήσει, να είστε πιο ξεκάθαροι στις σκέψεις και στις ενέργειες, που θα κάνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ξέρετε ότι οι κινήσεις που κάνατε στο παρελθόν, ίσως ήταν υπερβολικές σε κάποιους τομείς και τώρα σας κυριεύει, μία μικρή ανασφάλεια για το μέλλον. Μπορείτε να επικεντρωθείτε σε σημαντικά θέματα, καταμερίζοντας έτσι τις υποχρεώσεις με βάση την βαρύτητα τους και να απομακρυνθείτε, από περιττά πράγματα.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, μπορεί κάποιες ευχάριστες συναντήσεις σας ανανεώσουν την ψυχολογία προς το καλύτερο και δείτε τα πράγματα, υπό μία νέα οπτική γωνία. Ενώ στο μυαλό σας, τριγυρίζουν σκέψεις και ιδέες που σας μπερδεύουν, καθώς εμφανίζονται απρόοπτα γεγονότα που παρουσιάζουν κάποιες δυσκολίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, οι απαντήσεις που περιμένετε έχουν άμεση σχέση με τα προσεχώς βήματα, που θα ακολουθήσετε. Η ανησυχία αυτή, θα σας εντείνει μικρές ανασφάλειες, γι΄ αυτό μείνετε ψύχραιμοι σε ότι προκύψει. Ίσως οικεία σας πρόσωπα, σας συμπαρασταθούν σε αυτό και σας δώσουν καλές συμβουλές.

ΖΥΓΟΣ

Οι εκδηλώσεις που θέλετε να πάρετε μέρος, θα αναπτύξουν τον κοινωνικό σας κύκλο και θα νιώσετε δημιουργικοί και απαραίτητοι. Μπορείτε να οργανώσετε νέα πράγματα ή να μιλήσετε για κοινούς στόχους. Η μέρα, θα περάσει ευχάριστα και θα αποκομίσετε αρκετά πράγματα με την συμμετοχή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ψυχική σας διάθεση, είναι πτωτική και δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε σε θέματα που επείγουν να τα επιλύσετε. Μην αφήνετε τον χρόνο σας να περνάει ανεκμετάλλευτος, διότι η αδράνεια είναι ένα μειονέκτημα στα μελλοντικά σας σχέδια. Η στάση αυτή, θα δημιουργήσει μεγάλο φόρτο εργασίας στην συνέχεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η γρήγορη αντίληψη που διαθέτετε, είναι σημαντική για τις αποφάσεις που είναι να πάρετε, στον επαγγελματικό σας τομέα. Η βιασύνη και η παρορμητικότητα, στέκονται ως εμπόδια αφού δεν σας αφήνουν, να έχετε μία πλήρη εικόνα των γεγονότων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι αγνές προθέσεις που έχετε, βοηθούν να διορθώσετε τις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να ξεκαθαριστούν θέματα, που σας έχουν ενοχλήσει. Αφήστε τις εντάσεις και τις διαφωνίες, να απομακρυνθούν από τις συζητήσεις σας και μην δείχνετε αδιαφορία, σε λεπτομέρειες που σας ζητηθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, δεν είναι η κατάλληλη μέρα για σας, για να δημιουργήσετε νέα σχέδια και να αποκτήσετε μία άλλη οπτική, στα επαγγελματικά σας σχέδια. Δεν ευνοούνται ρίσκα και νέες ενάρξεις. Ακολουθήστε έναν δρόμο, με περισσότερο σταθερότητα και αφήστε τα δύσκολα για αύριο.

ΙΧΘΥΕΣ

Φανείτε προσεχτικοί σε καταστάσεις που θα εξελιχθούν στην διάρκεια της ημέρας, ιδιαίτερα αν αφορούν τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Εξετάστε καλύτερα θέματα που υπάρχουν, διότι αργότερα θα παρουσιαστούν προβλήματα στην προσωπική σας ζωή.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: