Τα ζώδια της Τρίτης 21 Ιουλίου 2020

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Σήμερα, ο Κρόνος θα επηρεάσει αρκετά την ψυχολογία σας και ο Άρης, μπορεί να σας ωθήσει σε βιαστικές ενέργειες, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί από την αρχή της ημέρας. Σε αρκετά θέματα, θα νιώσετε ότι υπάρχουν αρκετοί περιορισμοί και δεν μπορείτε να κινηθείτε με τον τρόπο που θέλετε. Το σημαντικό είναι να ξέρετε ότι η επιμονή, μπορεί να σας φέρει στο αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

ΚΡΙΟΣ

Η αποφυγή να ασχοληθείτε με θέματα που έχουν κύριο παράγοντα τα επαγγελματικά σας, οφείλεται σε μία αρνητική διάθεση. Η στροφή προς την εσωτερική σας ισορροπία και την εξέταση ονείρων που έχουν θαφτεί, θα είναι έντονη και θα αφυπνίσει θετικές σκέψεις.  Μια υπερβολή στον συναισθηματικό σας τομέα, μπορεί να σας επηρεάσει αρνητικά και να σας αγχώσει. Μείνετε απόμακροι από κάθε κόντρα.

Ευνοούνται: Δάνεια, οικονομικά θέματα, κρυφές υποθέσεις

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα σχέσεων, προσωπική λάμψη

Τυχεροί αριθμοί: 17, 8, 9

ΤΑΥΡΟΣ

Ενώ θα υπάρξει μία κινητικότητα γύρω σας, αποφύγετε τις δεύτερες σκέψεις που θα επιφέρουν δυσκολίες στην επικοινωνία σας. Η μέρα, δεν είναι κατάλληλη για την λήψη σοβαρών αποφάσεων και θα πρέπει να μην πιέσετε καταστάσεις που θα αλλάξουν την μέχρι τώρα πορεία σας. Ευνοούνται οι έξοδοι και οι ανάλαφρες δραστηριότητες, που θα σας χαλαρώσουν.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, φίλοι , κοινωνικές ομάδες

Δοκιμάζονται: Εργασία, υγεία, παρασκήνιο

Τυχεροί αριθμοί: 18, 9, 8, 10

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία απρόσμενη ηρεμία θα επικρατήσει στον επαγγελματικό σας τομέα και θα βοηθήσει να βάλετε σε τάξη υποθέσεις που έχουν βγει εκτός ελέγχου. Η θετική διάθεση θα σας αποτρέψει από το να συμμετάσχετε σε εντάσεις και αντιπαραθέσεις, έχοντας στον νου σας να ξεπεράσετε κάθε τι που σας δημιουργεί ανησυχία. Οι συναντήσεις σε φιλικό περιβάλλον, θα βελτιώσουν την διάθεσή σας.

Ευνοούνται: Εργασία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, έρωτας, τύχη

Τυχεροί αριθμοί: 19, 10, 1, 11, 8

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι αντιδράσεις σας απέναντι σε ξεκαθαρίσματα και στο κλείσιμο ενός κύκλου, θα πρέπει να είναι ελεγχόμενες και να απέχουν από επιπόλαιες συμπεριφορές. Οι ριζικές αλλαγές που έχουν κάνει την εμφάνισή τους, ίσως σας είναι δύσκολες και νιώθετε ότι ο εσωτερικός σας κόσμος, βρίσκεται σε μία ένταση. Αποφύγετε συγκρούσεις που θα αποσυντονίσουν την οργανωμένη σκέψη σας.

Ευνοούνται: Δημιουργία, έρωτας, ταξίδια, δικαστικά θέματα

Δοκιμάζονται: Φαντασία, οικογενειακή ζωή

Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 8, 12

ΛΕΩΝ

Η μέρα, δεν είναι κατάλληλη για να εμβαθύνετε σε παρασκηνιακά θέματα και να πάρετε θέση. Ίσως, ανακαλύψετε κρυφούς εχθρούς, που θα σας εκπλήξουν. Μείνετε ψύχραιμοι και με υπομονή αντιμετωπίστε προκλήσεις που θα αλλάξουν την πορεία σας. Η διάθεση να κλειστείτε στον εαυτό σας και να επικεντρωθείτε στα θέλω σας, θα ξεκαθαρίσει τον τρόπο που θα επιλέξετε για να τα καταφέρετε.

Ευνοούνται: Έμπνευση, οικονομικά θέματα

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, εκπαίδευση

Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 13, 8

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ευχάριστη διάθεση και η θετική ενέργεια, οδηγούν τις αποφάσεις σας σε οριστικά βήματα. Τα σχέδια και οι στόχοι σας, αποκτούν μία νέα δυναμική η οποία γίνεται ανταγωνιστική προς κάθε πρόκληση. Η αλληλοκατανόηση και η διάθεση για συμφιλίωση, θα εξισορροπήσουν τις σχέσεις σας και θα δώσουν ένα νέο χρώμα στην επικοινωνία σας.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, θέματα σχέσεων

Δοκιμάζονται: Υλική ασφάλεια, οικονομικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 8, 14

ΖΥΓΟΣ

Οι εναλλαγές στην συμπεριφορά σας, μπορεί να προκαλέσουν παρεξηγήσεις στις συνεργασίες σας. Δείξτε ωριμότητα και θυμηθείτε ότι οι ενέργειές σας, θα πρέπει να είναι ανάλογες με την εκδηλωτική συμπεριφορά των άλλων. Ίσως, υπάρχει κριτική από τους άλλους, το οποίο θα είναι για σας μία πρόκληση σήμερα. Οι συναντήσεις με κοντινά σας πρόσωπα θα είναι ήρεμες, χαρίζοντας σας μία ανάπαυλα στις εντάσεις της ημέρας.

Ευνοούνται:  Εργασία, υγεία

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, συνεργασίες, σχέσεις

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 15, 8

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι νέες υποθέσεις που θα ασχοληθείτε σήμερα, θα σας χαρίσουν περισσότερη αισιοδοξία και θα υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας. Θέματα που σχετίζονται με την παιδεία και με την διαπαιδαγώγηση των παιδιών σας, θα στηριχτούν σε αποφάσεις που θα πάρετε μετά από καλή σκέψη. Η διασκέδαση και η οργάνωση εξορμήσεων, θα ανανεώσουν την διάθεσή σας.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, διασκέδαση, έρωτας

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, υγεία

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 8, 16

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα θέματα που θα σας απασχολήσουν, σήμερα, σχετίζονται με οικονομικά, κληρονομιές και γενικότερα με την ασφάλειά σας. Αποφύγετε, ριψοκίνδυνες ενέργειες που θα σας παραπέμψουν σε λάθος αποφάσεις. Στηριχτείτε στα ήδη βήματα που έχετε κάνει μέχρι σήμερα και εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας, σε θέματα που προσδιορίζουν την σταδιοδρομία σας.

Ευνοούνται: Διαίσθηση, έμπνευση

Δοκιμάζονται: Φίλοι, δημιουργία, έρωτας

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 17, 8

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εμπιστευτείτε την διαίσθηση και το ένστικτό σας, σε θέματα που έχουν να κάνουν με σημαντικές καταστάσεις. Η ειλικρίνεια είναι στοιχείο που θα εξισορροπήσει σχέσεις και συνεργασίες, που έχουν δείξει αρνητικό χαρακτήρα. Ο έρωτας και η διασκέδαση, θα κεντρίσουν την προσοχή σας, χαρίζοντας σας ευχάριστες στιγμές.

Ευνοούνται: Κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, ταξίδια

Δοκιμάζονται: Καριέρα, οικογενειακή ζωή

Τυχεροί αριθμοί: 17, 8, 9

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην αφήσετε την ρουτίνα και την καθημερινότητα, να πάρουν την πρώτη θέση και να αποσπάσουν την προσοχή σας από στόχους και νέα ενδιαφέροντα. Ασχοληθείτε με αθλητικές ή σωματικές δραστηριότητες, που θα βοηθήσουν στην εξισορρόπησή της ενέργειάς σας. Βρεθείτε με φίλους και συζητήστε για ανάλαφρα θέματα.

Ευνοούνται: Κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια

Δοκιμάζονται: Ταξίδια, εκπαίδευση, επικοινωνίες

Τυχεροί αριθμοί: 18, 9, 10, 8

ΙΧΘΥΕΣ

Η δυναμική που έχετε δείξει απέναντι σε αλλαγές που έχουν εμφανιστεί στην ζωή σας, βοηθάει τα σχέδιά σας. Έχετε την απαιτούμενη καθαρότητα σκέψης, για να επαληθευτούν τα σχέδια που έχετε προγραμματίσει. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται, για να φέρετε θετικές εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή. Εξάλλου το αξίζετε.

Ευνοούνται: Δικαστικά θέματα, προσωπικότητα

Δοκιμάζονται: Οικονομικά θέματα, υλικά αγαθά

Τυχεροί αριθμοί: 19, 10, 1, 9

Παλαιότερα άρθρα: