Τα ζώδια της Τρίτης 22 Σεπτεμβρίου 2020

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

ΚΡΙΟΣ

Οικονομικά θέματα, θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα και θα νιώσετε μία μικρή ανασφάλεια. Μην αφήσετε τις απότομες εναλλαγές των συναισθημάτων σας να επηρεάσουν την συμπεριφορά σας. Μυστικά του παρελθόντος, θα δώσουν ένα ενδιαφέρον στίγμα στην ημέρα σας.

Ευνοούνται: Παρασκήνιο, έμπνευση, οικογενειακή ζωή

Δοκιμάζονται: Κοινωνικές ομάδες, δημιουργία, έρωτας, τύχη

Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 10

ΤΑΥΡΟΣ

Τα συναισθήματα σας θα διαμορφώσουν ένα ευχάριστο κλίμα στις σχέσεις σας και θα εκμηδενίσουν αντιδράσεις και διαφωνίες. Η διπλωματική σας συμπεριφορά, θα ενισχύσει τις ιδέες και τις απόψεις σας, βοηθώντας τα καινοτόμα σχέδια σας.

Ευνοούνται: Φίλοι, επικοινωνίες

Δοκιμάζονται: Κοινωνική καταξίωση, σπίτι

Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 9

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα κοινότυπα και τα καθημερινά θέματα δεν θα τραβήξουν την προσοχή σας, θα εστιάσετε σε πρωτοτυπίες και σε νέα δημιουργήματα. Η επαφή σας με άτομα που έχουν κοινά ενδιαφέροντα με σας, θα σας ανανεώσουν. Η επικοινωνία σας με κοντινά σας πρόσωπα, θα βελτιωθεί και θα επαναφέρει τις σχέσεις σας στα αρχικά επίπεδα.

Ευνοούνται: Καριέρα, υλικά αγαθά

Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, επικοινωνίες

Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 12, 10

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να χαράξετε νέα επαγγελματικά σχέδια και να στραφείτε σε θέματα καριέρας με περισσότερη πειθαρχία και οργάνωση. Οι νέες ενάρξεις σας ευνοούν, αν και απαιτείται να υπάρχει η καθαρότητα σκέψης, ώστε να αποφύγετε αρνητικές συνέπειες. Φλερτάρετε και διασκεδάστε, εξάλλου το αξίζετε.

Ευνοούνται: Εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα

Δοκιμάζονται: Δάνεια, οικονομικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 9

ΛΕΩΝ

Μία αλλαγή μπορεί να παρατηρήσετε στην προσωπική σας ζωή και θα πρέπει να είστε προσεχτικοί και διαλλακτικοί σε ενδεχόμενες προτάσεις που θα παρουσιαστούν. Ένα ζεστό κλίμα θα ευνοήσει την ερωτική σας ζωή και τα πράγματα θα κυλήσουν μ’ ένα ομαλό τρόπο.

Ευνοούνται: Οικονομικά θέματα, κρυφές υποθέσεις

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα σχέσεων, προσωπική λάμψη

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 14, 10

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η κινητικότητα και η δράση που θα εξελιχθεί στον εργασιακό σας τομέα, θα διαμορφώσουν ένα κλίμα ευχάριστο. Θα μπορέσετε να χτίσετε νέες υποδομές και να επαναξιολογήσετε σχέδια που έχουν μείνει στο παρελθόν ανεκμετάλλευτα. Μία βόλτα στη φύση, θα φέρει την ισορροπία στα συναισθήματα και στις σκέψεις σας.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, φίλοι, σχέσεις

Δοκιμάζονται: Εργασία, παρασκήνιο

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 9

ΖΥΓΟΣ

Θα σας απασχολήσουν κάποια χρήματα που έχετε να λάβετε από το παρελθόν. Η δοτική σας διάθεση θα αναδείξει την διάθεση για να βοηθήσετε άτομα που σας ενδιαφέρουν. Σε θέματα  σχέσεων, οι συζητήσεις που θα υπάρξουν θα εμβαθύνουν ζητήματα που χρονίζουν.

Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, έρωτας, κοινωνικές ομάδες

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 16, 10

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποφύγετε εντάσεις σε περιπτώσεις που θα λάβετε μηνύματα από το γύρω περιβάλλον, που μπορεί να έχουν αρνητικό υπόβαθρο. Η ψυχραιμία είναι το κλειδί για να αντιμετωπίσετε και να ξεκαθαρίσετε ζητήματα που αφορούν το παρελθόν. Συζητήστε με φίλους ή έμπιστα πρόσωπα και ακούστε τις συμβουλές τους.

Ευνοούνται: Δημιουργία, αισθηματικά, εκπαίδευση

Δοκιμάζονται: Φαντασία, επαγγελματικά

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η συναισθηματικές σας ελλείψεις, μπορεί να φέρουν ταραχές και να προκαλέσουν μία μικρή αναστάτωση στις σχέσεις σας. Η προσπάθεια να ανακαλύψετε κρυφούς εχθρούς και παρασκηνιακές καταστάσεις, χρειάζεται προσοχή και να μείνετε εστιασμένοι στην αξιολόγηση τους.

Ευνοούνται: Έμπνευση, οικογένεια, οικονομικά θέματα

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, δικαστικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 18

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πρόθεση να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να συμμετέχετε σε κοινωνικές δραστηριότητες, σας κάνει πιο ενεργητικούς και δραστήριους. Το φιλικό σας περιβάλλον, θα βοηθήσει να βελτιωθεί η ισορροπία στα συναισθήματα σας.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, συνεργασίες, σχέσεις

Δοκιμάζονται: Υλικά αγαθά, δάνεια

Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 10

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σοβαρότητα και η ορθολογική σας σκέψη, είναι το βάθρο για την επαγγελματική σας εξέλιξη. Θέματα καριέρας θα ευνοηθούν και θα έχετε την δύναμη να υπερασπιστείτε την θέση σας, σε ενδεχόμενα εμπόδια από τους άλλους. Η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός, θα συμβάλλουν στο θετικό αποτέλεσμα.

Ευνοούνται: Υλικά αγαθά, εργασία, υγεία

Δοκιμάζονται: Προσωπική λάμψη, θέματα σχέσεων

Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 11, 10

ΙΧΘΥΕΣ

Η επιθυμία σας να ανανεωθείτε, θα σας βγάλει από την ρουτίνα και την καθημερινότητα. Είστε διατεθειμένοι να πρωτοτυπήσετε και να πάτε ένα βήμα μπροστά. Οι σχέσεις σας με το αντίθετο φύλο, θα ευνοηθούν και θα βελτιωθεί η επικοινωνία σας.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, διασκέδαση, έρωτας

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, υγεία

Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 10, 12

Παλαιότερα άρθρα: