Τα ζώδια της Τρίτης 23ης Ιουλίου 2019

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΚριοί, η ανώτερη εκπαίδευση και κάποια δικαστικά θέματα, θα καθυστερήσουν να φέρουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε και αυτό, θα επηρεάσει αρνητικά στην ψυχολογία σας. Δείτε τα πράγματα, με μία αισιόδοξη ματιά και αφήστε τον χρόνο να κυλήσει ελεύθερα.

Ταύροι, οικογενειακά σας θέματα θα μπορέσουν να επιλυθούν. Οι ειλικρινείς συζητήσεις που θα κάνετε, θα έχουν την κατάλληλη διαχείριση από μέρους σας.

Ζυγοί, η επικοινωνία σας με συγγενικά πρόσωπα ή πολύ κοντινά σας, θα είναι κάπως δύσκολη σήμερα. Μην ενδώσετε σε προκλήσεις που θα δεχθείτε, αυτό θα σας δώσει τον χρόνο να σκεφτείτε τα επόμενα βήματά σας.

ΚΡΙΟΣ

Η ασφάλεια, είναι αυτό που έχετε ανάγκη σήμερα και νιώθετε ότι θα πρέπει να μιλήσετε σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Χαλαρώστε με πράγματα που σας δίνουν ενέργεια και μπορείτε να αισθανθείτε πιο άνετα.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να συλλέξετε τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεστε για να διεκπεραιώσετε τις υποθέσεις που εκκρεμούν. Μείνετε απόμακροι από αποφάσεις, που δεν έχουν την σιγουριά που εσείς θέλετε. Αφήστε τον χρόνο να περάσει χωρίς πιέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι εντάσεις του παρελθόντος, σας έχουν επηρεάσει συναισθηματικά και σας δημιουργούν ψυχολογικές μεταπτώσεις. Ο διαλογισμός και η ενδοσκόπηση, θα σας βοηθήσουν να έρθετε σε επαφή με τον εσωτερικό σας κόσμο. Μην συμμετέχετε σε συζητήσεις, που δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε σήμερα, διότι θα σας δημιουργήσουν εκνευρισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να ασχοληθείτε με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και θα μπορέσετε να διαλευκάνετε, κάποιες παρεξηγήσεις που υπήρξαν στο παρελθόν. Έχετε την δυνατότητα να αλλάξετε τα πράγματα, απλά βάλτε τα όριά σας.

ΛΕΩΝ

Η διάθεσή σας, θα παίξει σημαντικό ρόλο στα γεγονότα που θα εξελιχθούν. Δείτε τα πράγματα από μία άλλη οπτική και ζητήστε βοήθεια, από άτομα εμπιστοσύνης και ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα, έχει αρκετά απρόβλεπτα για εσάς σήμερα. Η ερωτική σας ζωή, θα βελτιωθεί αρκετά. Για όσους είστε αδέσμευτοι, μια νέα συνάντηση μπορεί να είναι ξαφνική, αλλά θα ζήσετε στιγμές πάθους και ρομαντισμού.

ΖΥΓΟΣ

Ένα αίσθημα μοναξιάς, θα ακυρώσει σχέδια και θα υπάρξουν κάποιες αναβολές, στον επαγγελματικό σας τομέα. Ένας περίπατος στην φύση, είναι κάτι που θα σας αποσυμφορήσει από το άγχος. Οι σκέψεις σας, θα γίνουν πιο θετικές και αισιόδοξες για τα επόμενα σας βήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ευχάριστη ενέργεια που υπάρχει γύρω σας, σας προσφέρει μία αισιοδοξία και νιώθετε ότι μπορείτε να κατακτήσετε τα όνειρά σας. Σήμερα, θέλετε να διασκεδάσετε και να βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα. Η συνάντηση αυτή, θα σας βγάλει από το κοινότυπα της καθημερινότητας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσπαθήστε, να ξεπεράσετε κάποια περίεργα συναισθήματα που σας έχουν δεσμεύσει την ενέργεια και την δράση. Μην μείνετε στο παρελθόν σας, γιατί έτσι χάνετε το μέλλον σας. Από το παρελθόν, απλά δείτε τις εμπειρίες που έχετε αποκτήσει και χρησιμοποιήστε τις, ως προκλήσεις για το μέλλον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα σας, θα κυλήσει με αρμονικά συναισθήματα και θα προσπαθήσετε να έρθετε κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα. Κάποια έξοδος και η συμμετοχή σας σε κοινωνικές εκδηλώσεις, είναι κάτι που θα σας διασκεδάσει. Απλά μην φανείτε υπερβολικοί, σε κάποιες συζητήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε μία τάση για ξόδεμα και αυτό, θα πρέπει να το χειριστείτε κατάλληλα, χωρίς να ξεφύγετε από τα επιτρεπτά όρια. Η αίσθηση της πίεσης που δέχεστε από το γύρω περιβάλλον, νιώθετε ότι σας έχει κουράσει συναισθηματικά, προσπαθήστε όμως να κάνετε πράγματα σήμερα που θα σας ανανεώσουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα υπάρξουν κάποια προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε και ίσως υπάρξουν ακυρώσεις και αναβολές. Αποφύγετε παντός φύσεως ρίσκα και μείνετε επιφυλακτικοί, σε κινήσεις και ενέργειες που θέλετε να κάνετε.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: