Τα ζώδια της Τρίτης 24ης Σεπτεμβρίου 2019

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΠαρθένος, κινηθείτε προσεκτικά σε θέματα και σε προτάσεις στον επαγγελματικό σας τομέα, μην αφήσετε τρίτους να σας επηρεάσουν. Αφήστε την μέρα να περάσει χωρίς αναλυτικές συζητήσεις, που μπορεί να μην έχουν το αναμενόμενο αποτέλεσμα στο μέλλον.

Ζυγοί, η ερωτική σας ζωή, μπορεί να έχει περάσει από κάποιες δυσκολίες στο παρελθόν και σήμερα, είναι η κατάλληλη μέρα για να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας.

Αιγόκεροι, νέες συμφωνίες ευνοούνται σήμερα και μπορείτε να αναδείξετε τα ταλέντα και την επιχειρηματική σας φύση. Τα άτομα που θα συνεργαστούν μαζί σας, μπορούν να σας δώσουν μία νέα προοπτική για το μέλλον.

ΚΡΙΟΣ

Η επιθυμία σας να ξεφύγετε από υποθέσεις ρουτίνας, σας ωθεί να προχωρήσετε νέες ιδέες και σχέδια. Η γραμμή που θέλετε να ακολουθήσετε για να εξελιχθούν τα επαγγελματικά σας, μπορεί να έρχεται σε αντίθεση με τους άλλους γύρω σας. Αυτό από την μία, αυτό σας κάνει να ξεχωρίζετε, από την άλλη μπορεί να σας φέρει σε αδιέξοδο. Απλά, κρατήστε τις απαραίτητες ισορροπίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεση να δώσετε συμβουλές σε τρίτα άτομα και να τους προτείνετε λύσεις για τα προβλήματα τους, είναι έντονη. Εξετάστε όμως όλες τις εκδοχές που σας δίνονται, για να είστε περισσότερο αντικειμενικοί στις προτάσεις σας. Μπορείτε ακόμα, να ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα που σας απασχολούν το τελευταίο διάστημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ερωτική σας ζωή, ίσως έχει περάσει από αρκετές δυσκολίες, οι οποίες έφεραν μία απόσταση μεταξύ σας. Σήμερα, είναι η κατάλληλη μέρα να συζητήσετε και να ξεκαθαρίσετε την θέση και τα πιστεύω σας απέναντι στον σύντροφό σας. Μην αφήσετε την μέρα να πάει χαμένη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι και αυτό οφείλεται από τις εντάσεις που υπήρξαν στο παρελθόν, με τα κοντινά σας πρόσωπα. Εστιάστε στα θέματα σας, χωρίς να φοβάστε να διεισδύσετε σε βάθος για την ανάλυσή τους.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, μπορείτε να οργανώσετε συναντήσεις με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν και να εξελιχθούν, όπως εσείς επιθυμείτε. Δείξτε προσοχή στην συναισθηματική σας αστάθεια, η οποία μπορεί να προκαλέσει όμως εντάσεις και παρεξηγήσεις. Ακούστε τους άλλους τι έχουν να σας πουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα, είναι κατάλληλη για να ξεκαθαρίσετε τις παρεξηγήσεις που έχουν υπάρξει με αγαπημένα σας πρόσωπα. Η σταθερότητα των απόψεων και η επιχειρηματολογία σας, θα είναι σύμμαχοι στις συζητήσεις που θα εξελιχθούν. Μείνετε μακριά από εντάσεις και αντιπαραθέσεις, γιατί θα σας κάνουν να χάσετε τον στόχο σας.

ΖΥΓΟΣ

Η ευαισθησία σας, θα σας ωθήσει σήμερα να βοηθήσετε αυτούς που σας έχουν ανάγκη. Μπορείτε να βάλετε νέες βάσεις στην σχέση σας και να πάρουν μορφή τα όνειρά σας. Οι καλλιτεχνικές σας τάσεις, θα αναδειχθούν και θα σας βοηθήσουν να ενδυναμώσετε την αυτοπεποίθησή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αρνητική σας ψυχολογία σας, ίσως οφείλεται από μία δύσκολη περίοδο που έχετε βιώσει στο παρελθόν. Αυτό, μπορεί να εντείνει την ανασφάλεια και τις φοβίες για να κατακτήσετε τους στόχους σας. Σήμερα, ίσως δεν είναι η κατάλληλη μέρα, για να προβείτε σε αποφάσεις και συμπεράσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι συνεργασίες και οι συμφωνίες που θέλετε να κάνετε, ευνοούνται και θα μπορέσετε να τις χειριστείτε προς όφελος σας. Η δυναμική σας στάση, θα στρέψει τις εξελίξεις προς το μέρος που εσείς θέλετε και αυτό, θα σας δώσει μία ηθική ικανοποίηση. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ενώ τα πράγματα σήμερα, θα δείξουν ότι κυλούν ομαλά, εσείς θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί απέναντι στις προτάσεις που θα δεχθείτε. Μπορεί να αναπτυχθεί μία ευαισθησία στην συμπεριφορά σας, την οποία θα προσπαθήσουν να την εκμεταλλευτούν κάποια πρόσωπα. Θυμηθείτε ότι όλοι δεν έχουν τις αγνές σας προθέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν σήμερα, νιώσετε κάποια οξυθυμία απέναντι στα πράγματα, απομακρυνθείτε από συζητήσεις που θα την εντείνουν. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να αναλύσετε σημαντικά θέματα, ούτε για να κάνετε ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, η διαίσθησή σας θα γίνει ο οδηγός σας στις σχέσεις με τους άλλους γύρω σας. Θα πρέπει να αποφύγετε αρνητικές σκέψεις, οι οποίες θα διαστρεβλώσουν την πραγματική εικόνα κάποιων θεμάτων. Η διάθεσή σας επηρεάζει τις σχέσεις σας, έτσι θα παίξει σημαντικό ρόλο για να περάστε ευχάριστα με τον σύντροφό σας.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: