Τα ζώδια της Τρίτης 30ης Ιουλίου 2019

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΤαύροι, στα επαγγελματικά σας η σταθερότητα σας, έχει δημιουργήσει μία σημαντική υποδομή. Οι επιτυχίες σας, έχουν να κάνουν με την προσωπική σας εξέλιξη.

Δίδυμοι, η αυτοκυριαρχία θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε θέματα που αφορούν την σχέση σας. Η καθαρή σκέψη, θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα και να χειριστείτε αλλιώς τις καταστάσεις.

Παρθένοι, μπορεί να μην είναι η πιο ευνοϊκή μέρα για σας, θα μπορέσετε όμως να ξεκαθαρίσετε θέματα που σας έχουν ενοχλήσει στο κοντινό σας περιβάλλον. Η παρορμητικότητα, δεν βοηθάει στις συναντήσεις που θα κάνετε και στις συζητήσεις που θα προκύψουν.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως τα έχετε προβλέψει και η κινητικότητα, η οποία εμφανίζεται στον εργασιακό σας τομέα δεν θα είναι η κατάλληλη, για να πραγματοποιηθούν οι ιδέες σας. Μειώστε την ταχύτητα με την οποία θέλετε να τρέξουν τα πράγματα και κάντε, πιο μικρά βήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αρμονία της σκέψης σας, βοηθάει να είστε ισορροπημένοι σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας. Μπορείτε έτσι, να βρείτε την ισορροπία που θα σας δώσει μία ανάσα για ζητήματα, που σας έχουν ταλαιπωρήσει το τελευταίο διάστημα. Εάν η ψυχολογία σας σήμερα, δεν σας επιτρέπει να συναναστραφείτε με άτομα που πρέπει να συνεργαστείτε, απλά μείνετε σε απόσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ελέγξτε τις αντιδράσεις σας και μην αφήνετε τις εντάσεις, να καθορίζουν την συμπεριφορά σας. Σήμερα, αποφύγετε να κάνετε ξεκαθαρίσματα σε καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί από το παρελθόν και σας έχουν δεσμεύσει. Η άθληση και η γιόγκα, είναι αυτά που θα σας απομακρύνουν από το άγχος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, ίσως ασχοληθείτε με παρασκηνιακά θέματα του παρελθόντος τα οποία απαιτούν έναν διαφορετικό χειρισμό, από αυτόν που λειτουργούσατε μέχρι σήμερα. Μην κάνετε αρνητικές σκέψεις, οι οποίες μπορεί να σας κάνουν να χάσετε το δίκιο σας. Εστιάστε στα δεδομένα που σας δίνονται και πράξτε ανάλογα.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, μπορείτε να υπερασπιστείτε τις ιδέες σας και να ζητήσετε συμβουλές από πρόσωπα που εμπιστεύεστε. Οι πρωτότυπες σκέψεις σας, είναι αυτές που θα σας διαφοροποιήσουν από το σύνολο και θα μπορέσετε, να φτάσετε τον στόχο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, οικεία σας πρόσωπα μπορούν να σας πλησιάσουν, αφού θα δείξετε κατανόηση σε θέματα που τους απασχολούν. Η κριτική που θα δεχθείτε, θα είναι το κίνητρο για να αλλάξετε οπτική απέναντι στα πράγματα και να λειτουργήσετε, με βάση την ειλικρίνεια. Δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας, να υπάρξει προσωπική εξέλιξη.

ΖΥΓΟΣ

Η επιθυμία σας, να μιλήσετε με κόσμο και να δημιουργήσετε έναν νέο κοινωνικό κύκλο, θα σας χαρίσει καινούργιες συνεργασίες. Προσπαθήστε να είστε διπλωματικοί, σε θέματα που θα σας προταθούν και παράλληλα, αναδείξτε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα, θα κυλήσει με θέματα καθημερινά, όπως να βάλετε σε μία τάξη τα οικονομικά σας. Η διαφυγή από την ρουτίνα, θα γίνει με παρασκηνιακά θέματα, που θα δώσουν ένα ενδιαφέρον στίγμα στην ημέρα σας. Ίσως, αντιμετωπίσετε δυσάρεστα θέματα και αυτό, θα επηρεάσει την ψυχολογία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι συνεργασίες που θα προκύψουν, θα έχουν μία καλή βάση να στηριχτούν, αφού θα συζητήσετε πάνω σε σχέδια που θα είναι οργανωμένα. Αποφύγετε, τις παρορμητικές σκέψεις και ενέργειες, που έχουν την τάση να σας οδηγήσουν σε μία μετέωρη κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις, σας περιορίζουν και δεν μπορείτε εύκολα να εκτελέσετε τα σχέδια που έχετε προγραμματίσει, για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και διοργανώστε με φίλους, νέες δραστηριότητες που θα σας χαρίσουν την περιπέτεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, έχετε την τάση να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε, γιατί η πίεση του παρελθόντος σας έχει κουράσει συναισθηματικά. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν πιο ομαλά και βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα, που θα σας κάνουν να περάσετε ευχάριστες στιγμές.

ΙΧΘΥΕΣ

Η υπερβολική σας ευαισθησία, σας κρατά ίσως μακριά από ενέργειες και δραστηριότητες που έχετε προγραμματίσει. Η ενδοσκόπηση και ο διαλογισμός, θα σας βοηθήσουν να επεξεργαστείτε τα λάθη που έχουν προηγηθεί και θα σας βγάλουν, από το αδιέξοδο.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: