Τα ζώδια της Τρίτης 30 Μαρτίου 2021 ~ Ημερήσιες προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις καθημερινά και μάθε τι θα συμβεί σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

Η Μαρία Ραπτοδήμου αναλύει τις αστρολογικές όψεις της ημέρας και πως επηρεάζουν το ζώδιό σου.

Κριός

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σε κάνει σήμερα να ασχοληθείς με τα συναισθηματικά σου και μάλιστα θα έχεις επιτυχία στον τομέα αυτό. Η σημερινή μέρα θα σε βάλει ξανά στην πραγματικότητα θα εμφανιστούν δουλειές αρκετές και θα πρέπει να ασχοληθείς μαζί τους. Η καλή σου διάθεση θα είναι σύμμαχος σου για αυτό μην την εγκαταλείψεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αγαπημένε μου Κριέ, στο πρώτο μισό της μέρας η αυτοπεποίθησή σου και ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη, όπως άλλωστε και η γοητεία σου. Η διάθεσή σου θα είναι ανεβασμένη και αν ανήκεις στους δεσμευμένους δεν αποκλείεται να αφήσεις στην άκρη κάποιες δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας, για να απολαύσεις μια βόλτα με το ταίρι σου για καφέ ή για φαγητό, που θα σας αναζωογονήσει και θα σας φέρει πιο κοντά! Οι υποχρεώσεις που άφησες σε εκκρεμότητα θα επανέλθουν, ζητώντας τη διευθέτησή τους, αλλά… δεν πειράζει! Όσο για σένα που είσαι μόνος, με τη γοητεία σου στα ύψη δεν αποκλείεται σήμερα να κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία, που… θα σου πάρει τα μυαλά

Ταύρος

Θα δώσεις σημασία στα οικογενειακά σου θέματα αλλά και ζητήματα που αφορούν το σπίτι σου και θα έρθεις πιο κοντά με άτομα που αγαπάς. Η σημερινή μέρα θα σε βοηθήσει να δεις σε βάθος και τα οικονομικά σου και θα εμφανίσει κάποιες ευκαιρίες που θα ενισχύσουν τα χρήματα σου και θα γεμίσουν το πορτοφόλι σου για αυτό μην τις χάσεις. Επίσης το απόγευμα θα σε ευνοήσει αρκετά θα είναι σύμμαχος σου και θα σου υποδείξει πως θα πρέπει να ασχοληθείς και με τον εαυτό σου λίγο και όχι μόνο με τους άλλους.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στο πρώτο μισό της μέρας, αγαπημένε μου Ταύρε, η διάθεσή σου δεν θα είναι και ιδιαίτερα… ανεβασμένη, ενώ και οι ανασφάλειές σου φαίνεται πως εντείνονται και σε κάνουν να αναζητάς τη μοναξιά και την… ησυχία σου! Το απόγευμα όμως, θα νοιώσεις την ψυχολογία σου να βελτιώνεται ώρα με την ώρα! Έτσι, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, θα θελήσεις να περάσεις τη βραδιά με το ταίρι σου, καθώς και ο αισθησιασμός σου θα ανέβει στα ύψη και δεν αποκλείεται η αποψινή νύχτα να αποδειχτεί… φλογερή και παθιασμένη! Από την άλλη, εσύ που εξακολουθείς να είσαι ελεύθερος/η, απόψε με τη γοητεία και την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη, μην αρνηθείς καμιά πρόσκληση για βραδινή έξοδο, γιατί δεν αποκλείεται τώρα να συναντήσεις το άλλο σου μισό!

Δίδυμος

Η σημερινή μέρα θα σε φέρει κοντά σε αρκετό κόσμο και άτομα που αγαπάς και θέλεις να δεις η επικοινωνιακή σου διάθεση θα είναι σε θετικές όψεις και θα βρεις την ευκαιρία να συναντήσεις φίλους σου, την σχέση σου, συγγενείς σου, συνεργάτες σου. Η σημερινή αστρολογική όψη θα μεγαλώσει και θα προβάλει και άλλο την καλή σου διάθεση και θα κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να περάσεις καλά. Επίσης νωρίς το απόγευμα θα εμφανιστούν υποχρεώσεις και κάποιες εκκρεμότητες από εκεί που δεν το περιμένεις και θα είναι δύσκολο να τις αγνοήσεις άρα θα πρέπει να ασχοληθείς σε βάθος μαζί τους. Μια βόλτα με ένα άτομο που αγαπάς θα είναι το καλύτερο τονωτικό της ημέρας.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αγαπημένε μου Δίδυμε, τη σημερινή μέρα θα περάσεις από την έντονη κοινωνικότητα στην εσωστρέφεια, και μάλιστα χωρίς… προφανή λόγο! Πρόσεξε όμως, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, καθώς μπορεί να μπερδέψεις το ταίρι σου με αυτή τη συμπεριφορά και να προκαλέσεις τις αντιδράσεις του, καθώς το βράδυ θα προτιμήσεις να απομονωθείς, να μείνεις κλεισμένος μέσα στο σπίτι σου και να μη δεις κανέναν! Από την άλλη, εσύ που παραμένεις ελεύθερος/η σήμερα δεν αποκλείεται μέχρι το απόγευμα να συναντήσεις ένα άτομο που θα σε ενθουσιάσει, όμως όσο θα περνά η μέρα αυτή η γνωριμία θα σου προκαλέσει μια ανασφάλεια και δεύτερες σκέψεις για το αν είναι αυτό που θες στα αισθηματικά σου…

Καρκίνος

Σήμερα θα αφήσεις για λίγο στην άκρη οικονομικές σου εκκρεμότητες και θέματα που σε απασχόλησαν τις προηγούμενες ημέρες και θα ασχοληθείς με ότι σε ανεβάζει και σε χαλαρώνει. Η σημερινή αστρολογική όψη θα είναι αρκετά ευνοϊκη και θετικη μαζί σου και θα σε βοηθήσει σε θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σου άρα να το εκμεταλλευτείς αυτό. Επίσης το απόγευμα θα σε φέρει πιο κοντά στα δικά σου θέλω και στις επιθυμίες σου και θα κάνεις αυτά που σε ανεβάζουν θα ασχοληθείς με ενέργειες που σε γεμίζουν και θα παραγκωνίσεις ότι σε αγχώνει και σε πιέζει.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αγαπημένε μου Καρκίνε, θα καταφέρεις να τα τακτοποιήσεις και να αισθανθείς ασφάλεια! Έτσι, θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις μια όμορφη βραδιά. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, πάρε το ταίρι σου και επισκεφτείτε συγγενείς ή κοινούς φίλους. Εκτός του ότι θα ικανοποιήσεις έτσι την ανάγκη σου για επικοινωνία, θα έρθεις και πιο κοντά με το ταίρι σου, αφού θα αποκτήσετε νέα θέματα για συζήτηση όταν θα βρεθείτε μόνοι! Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, να ξέρεις πως η επικοινωνιακή σου διάθεση απόψε θα φέρει στο δρόμο σου πολλές νέες γνωριμίες και φλερτ! Εκμεταλλεύσου το!

Λέων

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σε κάνει να επιθυμείς να βγάλεις στην φόρα τα βαθύτερα θέλω και τις ανάγκες σου και να τα προβάλεις πάνω στους άλλους. Επίσης το απόγευμα ίσως να αισθανθείς εσωτερική αδυναμία που μέχρι το βράδυ θα ενισχυθεί με αρκετές δόσεις αμφιβολίας και ανασφάλειας. Για να μην τα βρεις όλα βουνό μπροστά σου ασχολήσου με οικονομικές σου εκκρεμότητες και μετά με όλα τα άλλα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η σημερινή αστρολογική όψη, αγαπημένε μου Λέοντα, μπορεί να ενισχύσει κάποιες οικονομικές ανασφάλειές σου, που θα προκαλέσουν μια αναστάτωση και στον αισθηματικό σου τομέα, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να γίνεις ιδιαίτερα πιεστικός/ή και κτητικός/ή απέναντι στο ταίρι σου, προκειμένου να καθησυχάσεις κάποιες φοβίες σου και να βεβαιωθείς για τα αισθήματά του. Πρόσεξε όμως, γιατί αυτή η στάση σου μπορεί να έχει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα. Από την άλλη, αν ανήκεις στους αδέσμευτους Λέοντες, σήμερα και ιδιαίτερα στο πρώτο μισό της μέρας, τα φλερτ θα σε πολιορκούν, γεγονός που θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη! Απόλαυσέ το!

Παρθένος

Θα βγουν στην επιφάνεια τα εσωτερικά σου πάθη και οι αδυναμίες σου που θα σε κυριεύσουν σήμερα. Η σημερινή αστρολογική όψη ίσως σε βοηθήσει να κάνεις μια νέα αρχή σήμερα και να διαγράψεις όλα αυτά που σε αγχώνουν και σε πιέζουν σου προκαλούν ανασφάλεια και σε κρατάνε σε στασιμότητα. Επίσης το απόγευμα θα αφήσεις τα μεγάλα λόγια και θα πέσεις με τα μούτρα στην δουλειά. Προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές με άτομα που θα βρεθούν κοντά σου, φίλοι, συγγενείς, συνεργάτες.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αγαπημένε μου Παρθένε, μπορεί η μέρα σου να ξεκινά με μια διάθεση εσωστρέφειας, όμως όσο θα περνούν οι ώρες η αυτοπεποίθησή σου θα ενισχύεται, όπως και η επικοινωνιακή σου διάθεση. Έτσι, η αποψινή βραδιά είναι ιδανική για να πλησιάσεις το ταίρι σου και να δώσεις ένα τέλος στις παρεξηγήσεις που μπορεί να είχαν προκύψει το τελευταίο διάστημα. Είναι σίγουρο ότι με τη γοητεία σου και τον αισθησιασμό σου θα έρθετε πιο κοντά, θα λύσετε κάθε πρόβλημα μεταξύ σας και θα κάνετε μια επανεκκίνηση στη σχέση σας. Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, δεν αποκλείεται απόψε να κάνεις μια νέα γνωριμία που θα σε βγάλει από τον… λήθαργο και θα σε αναγκάσει να κινητοποιηθείς για να την κατακτήσεις!

Ζυγός

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σε φέρει πιο κοντά στις υποχρεώσεις σου και θα βρεθείς με συνεργάτες σου που θα κουβεντιάσεις μαζί τους θέματα που σε απασχολούν γενικά θα έχεις ένα φορτωμένο πρόγραμμα. Θα ασχοληθείς με συλλογικές ενέργειες που θα προβάλουν την κοινωνικότητα σου. Η μέρα θα σε φέρει κοντά στα φιλικά σου άτομα και θα βρεις τον τρόπο να περάσεις όμορφα μαζί τους. Επίσης το απόγευμα θα αισθανθείς κούραση και σωματική και ψυχική και θα βρεις τον τρόπο να απομονωθείς από τους γύρω σου και θα αναζητήσεις την ηρεμία σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η σημερινή αστρολογική όψη, αγαπημένε μου Ζυγέ, θα προκαλέσει αντιδράσεις από την πλευρά του, καθώς θα νοιώσει ότι το αγνοείς εσκεμμένα, αφού και το απόγευμα θα προτιμήσεις την ησυχία του σπιτιού σου και τη μοναξιά σου, προκειμένου να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις από την ένταση της ημέρας… Αν θες λοιπόν να αποφύγεις τους καυγάδες, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τη… διπλωματική οδό και να φροντίσεις να αφιερώσεις λίγο χρόνο στον/στη σύντροφό σου! Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, σήμερα ίσως να προκύψουν κάποιες νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό σου κύκλο, αλλά καλύτερα να κρατάς… μικρό καλάθι!

Σκορπιός

Σήμερα θα σε κάνει να δώσεις σημασία για λίγο ακόμα στα επαγγελματικά σου που θα είναι στα φόρτε τους και σε ευνοεί και η ημέρα. Η σημερινή αστρολογική όψη θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά σε αυτά που θέλεις και επιδιώκεις να κάνεις σήμερα και οι ιδέες που θα έχεις θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Επίσης το απόγευμα θα βρεις τον τρόπο να περάσεις όσο πιο καλά μπορείς το βράδυ σου παρέα με αγαπημένα σου πρόσωπα και θα παραγκωνίσεις τα επαγγελματικά σου για λίγο.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η σημερινή αστρολογική όψη, αγαπημένε μου Σκορπιέ, σου δίνει τη δυνατότητα να περάσεις μια όμορφη βραδιά με το ταίρι σου και τους αγαπημένους σου φίλους, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου. Η συναναστροφή με κοινούς φίλους θα σας ανανεώσει και τους δυο και θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά. Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, σήμερα μπορεί να κουραστείς αρκετά στη δουλειά σου, όμως το βράδυ μια νέα γνωριμία θα σου φτιάξει το κέφι και θα σου ανεβάσει την αυτοπεποίθηση!

Τοξότης

Θα ασχοληθείς σήμερα με θέματα εκπαιδευτικού περιεχομένου και μάλιστα θα βρεθείς και με άτομα που θα πάρεις από αυτά αρκετές πληροφορίες και γνώσεις σε ότι σε απασχολούν. Η ημέρα θα σε κάνει να παρακολουθήσεις και ένα σεμινάριο που θα προβάλει τα πνευματικά σου πάθη. Η σημερινή αστρολογική όψη θα σου υποδείξει πως τα καλά για εσένα δεν έχουν έρθει ακόμα αλλά σύντομα θα ζήσεις γεγονότα που θα σε ανεβάσουν αρκετά. Επίσης το απόγευμα θα εμφανίσει επαγγελματικά σου θέματα θα πρέπει να ασχοληθείς μαζί τους για να τα λύσεις και μην τα αγνοήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αγαπημένε μου Τοξότη, αν είσαι αδέσμευτος δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποια φλερτ στον επαγγελματικό σου χώρο, που θα σε ξεσηκώσουν και θα σε… ξεμυαλίσουν, με αποτέλεσμα το απόγευμα, να τρέχεις και να μη φτάνεις προκειμένου να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες που άφησες στην εργασία σου! Κάτι ανάλογο μπορεί να συμβεί και σ’ εσένα που είσαι δεσμευμένος, αφού δεν αποκλείεται να προτιμήσεις να συναντηθείς με το ταίρι σου μέχρι το απόγευμα, αφήνοντας τις δουλειές σου για… αργότερα!

Αιγόκερως

Η σημερινή αστρολογική όψη θα βρίσκονται σε έντονες όψεις τα εσωτερικά σου πάθη θα σε κατακλύσουν και θα έρθεις πιο κοντά στις επιθυμίες και στα θέλω σου. Η σημερινή μέρα θα σε δυναμώσει εσωτερικά και θα σε γεμίσει με αυτοπεποίθηση θα ρισκάρεις να κάνεις πράγματα που θα σε οδηγήσουν σε επιτυχία και θα πάρεις και τελικές αποφάσεις σε υποθέσεις που ακόμα σε απασχολούν. Επίσης το απόγευμα σε προκαλεί για να αφήσεις για λίγο στην άκρη ότι σε αγχώνει και να βγεις με φίλους σου για να περάσεις καλά μαζί τους. Και καλά θα κάνεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Ίσως η μέρα σου να μην ξεκινήσει και με τον καλύτερο τρόπο, αγαπημένε μου Αιγόκερε… Η ψυχολογία σου, αλλά και η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνουν, χαλαρώνεις από τις εντάσεις και σου δίνεται η δυνατότητα να περάσεις μια αισθησιακή έως… καυτή βραδιά με το ταίρι σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου! Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους, το βράδυ μην αρνηθείς καμιά πρόσκληση για μια έξοδο με φίλους, καθώς με την ενισχυμένη σου γοητεία, δεν αποκλείεται μέσα στα φλερτ που θα προκύψουν, να βρεις το… άλλο σου μισό!

Υδροχόος

Σε πρώτο πλάνο θα παραμένουν οι επαφές σου με τους άλλους, τα αγαπημένα σου πρόσωπα αλλά και με την σχέση σου. (Αν βρίσκεσαι ήδη σε κάποια σχέση). Η αλήθεια είναι πως θα βάλεις σε δεύτερη μοίρα τα προσωπικά σου και θα δώσεις προτεραιότητα στις επιθυμίες των άλλων. Η σημερινή μέρα θα σε φέρει κοντά σε επαγγελματικούς σου στόχους και οι επαφές σου με τους άλλους, συνεργάτες σου, καινούργιες γνωριμίες θα σε ανεβάσουν αρκετά. Επίσης το απόγευμα θα αισθανθείς την ανάγκη να απομονωθείς στον προσωπικό σου χώρο να αφήσεις για λίγο την πολυκοσμία και να ασχοληθείς με εσένα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αγαπημένε μου Υδροχόε, σήμερα (και κυρίως τις βραδινές ώρες) θα σε χαρακτηρίζει ο συναισθηματισμός και η ευαισθησία. Δεν αποκλείεται μάλιστα η υπερβολική ευαισθησία σου να σε κάνει και ιδιαίτερα ευέξαπτο/η, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εντάσεις ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου. Ωστόσο, αν προσπαθήσεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και ακολουθήσεις τη γνωστή σου διπλωματία, μπορείς να εκτονώσεις κάθε ένταση στο κρεββάτι, κάνοντας τη βραδιά σας… φλογερή και παθιασμένη! Όσο για σένα που είσαι ελεύθερος/η, καλό θα είναι να μη βιαστείς να βγάλεις αρνητικά συμπεράσματα για ένα άτομο που μόλις γνώρισες και σε διεκδικεί ερωτικά, αλλά να του δώσεις μια ευκαιρία!

Ιχθύς

Θα νιώσεις πως ακόμα έχεις αρκετές υποχρεώσεις με τις οποίες θα πρέπει να ασχοληθείς θα κουραστείς ακόμα λίγο αλλά μετά το απόγευμα θα βρεις χρόνο να ξεκουραστείς. Η σημερινή μέρα θα σε βοηθήσει να πάρεις τα πάνω σου ξανά και να βρεθείς με άτομα που θα σε κάνουν να ξεχαστείς από την καθημερινότητα σου θα βγεις μαζί τους για ένα καφέ, μια βόλτα στα μαγαζιά, ότι σε κάνει να χαίρεσαι. Επίσης νωρίς το απόγευμα θα αντιληφθείς πως έφτασε η ώρα να ηρεμήσεις από όλα και να συναντήσεις κάποιους συνεργάτες σου ακόμα και την σχέση σου, ίσως να ζητήσεις την βοήθεια τους πάνω σε θέματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αγαπημένε μου Ιχθύ, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, θα έχεις τη δυνατότητα να πλησιάσεις το ταίρι σου και να έρθετε πιο κοντά, να λύσετε διαφορές και παρεξηγήσεις που προέκυψαν το τελευταίο διάστημα, αλλά και να περάσετε μια… παθιασμένη βραδιά, που θα σας κάνει και τους δυο ευτυχισμένους! Αλλά κι εσύ που παραμένεις αδέσμευτος/η, δεν αποκλείεται σήμερα να συναντήσεις ένα άτομο στη δουλειά σου ή σε κάποια υποχρέωση της καθημερινότητας, που θα σε ξεσηκώσει συναισθηματικά!

ΠΗΓΗ: www.zwdia24.gr

Παλαιότερα άρθρα: