Τα ζώδια της Τρίτης 4 Αυγούστου 2020

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*


Ακόμα και αν σήμερα έχετε την απαραίτητη ενέργεια και διάθεση να ξεκινήσετε νέα σχέδια και να κάνετε νέα ξεκινήματα, βάλτε πρώτα καλές βάσεις, ώστε να έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Μπορείτε να κάνετε νέες ενέργειες, όμως αποφύγετε τα ρίσκα και τη βιασύνη. Είναι καλύτερα σήμερα να προσπαθήσετε να εστιάσετε σε σχέδια που είναι ήδη σε εξέλιξη. Φροντίστε περισσότερο την υγεία σας και τη διατροφή σας.

ΚΡΙΟΣ
Δείξτε περισσότερη σοβαρότητα, σήμερα, στα επαγγελματικά σας, ειδικά σε συνεργασίες. Προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες, ώστε να αποφύγετε παρεξηγήσεις. Σε ερωτικά θέματα, ευνοούνται οι συναντήσεις. Οι προσπάθειες που κάνετε θα αποδώσουν.
Ευνοούνται: Υλική ασφάλεια, εργασία
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, συνεργασίες, θέματα σχέσεων
Τυχεροί αριθμοί: 17, 8, 5, 12

ΤΑΥΡΟΣ

Η θετική διάθεση, σήμερα, θα βοηθήσει να βελτιώσετε αρκετά θέματα και ειδικά τα ερωτικά σας. Είναι η κατάλληλη μέρα, για να ξεκαθαρίσετε παρεξηγήσεις. Φροντίστε να συζητήσετε με πρόσωπα που εμπιστεύεστε και να ασχοληθείτε με υποθέσεις που έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα.
Ευνοούνται: Προσωπική λάμψη, διασκέδαση, έρωτας
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, υγεία
Τυχεροί αριθμοί: 18, 9, 4, 14

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, θα σας απασχολήσουν αρκετά οικονομικά θέματα και εκκρεμότητες που έχετε. Μπορείτε να τα δείτε με διαφορετική μάτια και να δώσετε μία καλύτερη λύση, σε τέτοια θέματα. Στα ερωτικά σας, βασιστείτε περισσότερο στην διαίσθησή σας για να αντιμετωπίσετε θέματα της σχέσης σας.
Ευνοούνται: Κρυφές υποθέσεις, έμπνευση, οικογενειακή ζωή
Δοκιμάζονται: Φίλοι, δημιουργία, τύχη
Τυχεροί αριθμοί: 19, 10, 1, 7, 12

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, για να βελτιωθούν οι σχέσεις σας, καλό είναι να εξετάσετε τα συναισθήματα των άλλων και αν έχουν την απαραίτητη διάθεση για συζητήσεις, αλλά και συναντήσεις. Στα ερωτικά σας, προσπαθήστε να αξιολογήσετε σωστά συναισθήματα, αλλά και καταστάσεις.
Ευνοούνται: Κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια
Δοκιμάζονται: Κοινωνική καταξίωση, φαντασία
Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 4, 16

ΛΕΩΝ

Κάποιες υποχρεώσεις θα σας θα απασχολήσουν αρκετά σήμερα και θα χρειαστεί να αφιερώσετε αρκετό χρόνο, για διευθέτησή τους. Μην ξεχνάτε όμως να φροντίσετε και τον εαυτό σας. Βρείτε αρκετό χρόνο για σας και κάντε πράγματα που σας χαλαρώνουν.
Ευνοούνται: Καριέρα, υλική ασφάλεια
Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, δικαστικά θέματα, επικοινωνία
Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 9

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα, μπορείτε να ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά με τα επαγγελματικά σας σχέδια. Έχετε την απαραίτητη καθαρότητα σκέψης, αλλά και την αποφασιστικότητα, για να προχωρήσετε σημαντικά θέματα. Αποφύγετε μόνο το άγχος και φροντίστε περισσότερο την υγεία σας.
Ευνοούνται: Εκπαίδευση, προσωπικότητα
Δοκιμάζονται: Δάνεια, οικονομικά θέματα
Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 18

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, αποφύγετε να αφήσετε τα συναισθήματά σας να επηρεάσουν τις αποφάσεις σας, ιδιαίτερα σε επαγγελματικά σας θέματα. Είναι σημαντικό να αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις, αλλά και εντάσεις, τόσο στο σπίτι, όσο και στη δουλειά σας. Εστιάστε στον εαυτό σας και περιορίστε την υπερβολική ευαισθησία.
Ευνοούνται: Οικονομικά, κρυφές υποθέσεις
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, προσωπική λάμψη, σχέσεις
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 11, 12

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα νιώσετε περισσότερο την ανάγκη να επικοινωνήσετε με αγαπημένα σας πρόσωπα και μπορείτε να διευθετήσετε καλύτερα, θέματα σχέσεων. Ανοιχτείτε σε άτομα που εμπιστεύεστε και συζητήστε όσα νιώθετε. Στα επαγγελματικά σας, καλό είναι να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις, καθώς δεν υπάρχει σταθερότητα για να πραγματοποιηθούν υποσχέσεις, αλλά και σχέδια.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, φίλοι
Δοκιμάζονται: Εργασία, υγεία, παρασκήνιο
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 4, 20

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, θα μπορέσετε να εξετάσετε κάποια θέματα με περισσότερη ηρεμία και να βρείτε την κατάλληλη λύση, για οικονομικά και επαγγελματικά σας ζητήματα. Στα συναισθηματικά σας, η διάθεσή σας μπορεί να βελτιώσει σημαντικά θέματα που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση
Δοκιμάζονται: Δημιουργία, έρωτας, τύχη, κοινωνικές ομάδες
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 13, 12

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν είναι η κατάλληλη μέρα, για να συζητήσετε σημαντικά ζητήματα, ιδιαίτερα στα οικονομικά σας. Θα χρειαστεί να ελέγξετε καλύτερα τα έξοδα σας. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε την ψυχολογία σας, ιδιαίτερα στα συναισθηματικά σας, καθώς μπορεί να επηρεάσει την σχέση σας και να υπάρξουν παρεξηγήσεις ή εντάσεις.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δικαστικά θέματα
Δοκιμάζονται: Φαντασία, καριέρα
Τυχεροί αριθμοί: 17, 8, 5, 12

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπαθήστε να κινηθείτε όσο πιο ήρεμα γίνεται και να εξετάσετε περισσότερο τα συναισθήματά σας, πριν προχωρήσετε σε νέες ενέργειες, ιδιαίτερα στα συναισθηματικά σας. Προσπαθήστε να βελτιώσετε θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία σας και μην ασχοληθείτε με θέματα τα οποία θέλουν σταθερότητα, αλλά και κάθε καθαρότητα σκέψης.
Ευνοούνται: Διαίσθηση, οικογενειακή ζωή, οικονομικά
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, εκπαίδευση
Τυχεροί αριθμοί: 18, 9, 6, 12

ΙΧΘΥΕΣ

Έχετε την διάθεση να κάνετε νέα πράγματα και να ξεκινήσετε νέα σχέδια. Στα επαγγελματικά σας, έχετε νέες ιδέες που μπορούν να σας βοηθήσουν να κατακτήσετε το στόχο σας. Στα συναισθηματικά σας, προσπαθήστε όποιο πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε να κατανοήσετε και την άλλη πλευρά. Διασκεδάστε και προσπαθήστε να αποφύγετε τα περιττά έξοδα.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, θέματα σχέσεων
Δοκιμάζονται: Υλική ασφάλεια, δάνεια, οικονομικά θέματα
Τυχεροί αριθμοί: 19, 10, 1, 5, 14

Παλαιότερα άρθρα: