Τα ζώδια της Τρίτης 8 Σεπτεμβρίου 2020

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Σήμερα, οικονομικά θέματα θα έρθουν στην επιφάνεια και πρέπει να εξετάσετε πιο ουσιαστικά, πώς μπορείτε να βάλετε ένα καλό πρόγραμμα για όσα θέλετε να πετύχετε. Προσπαθήστε να περιορίσετε όσο γίνεται τα έξοδα και να οργανώσετε καλύτερα, επαγγελματικά ζητήματα. Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, πάνω σε χρήματα και στα επαγγελματικά σας.

 

ΚΡΙΟΣ

Οι επιδόσεις στα επαγγελματικά σας, θα είναι ανάλογες με τον τρόπο που θα τα χειριστείτε, ώστε να αναδειχθούν οι ικανότητες σας. Σταθείτε στις προσπάθειες που έχετε καταβάλει στο παρελθόν και δείξτε την επιχειρηματική σας σκέψη, και διπλωματική διάθεση. Η εύνοια της ημέρας, θα βελτιώσει την επικοινωνία στην ερωτική σας ζωή.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, έρωτας, τύχη, ταξίδια

Δοκιμάζονται: Φαντασία, οικογενειακή ζωή, κοινωνική καταξίωση

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 10, 14

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η ευαισθησία και η καλή σας διάθεση, θα βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Μείνετε επιφυλακτικοί σε περιστάσεις που μπορεί να σας εκμεταλλευτούν οικονομικά, είτε συναισθηματικά, τρίτα άτομα. Μεταφέρετε τα δύσκολα για άλλη μέρα και επικεντρωθείτε σε πιο χαλαρά ζητήματα.

Ευνοούνται: Έμπνευση, σπίτι

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, εκπαίδευση, δικαστικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 9

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι συνεργασίες και οι νέες επικοινωνίες που θα αναπτυχθούν, θα διευκολύνουν τον δρόμο για την ολοκλήρωση των επαγγελματικών σας. Συγκρατείστε στο πίσω μέρος του μυαλού σας, συναισθηματικές αστάθειες που μπορεί να προκληθούν εξαιτίας του φόρτου εργασίας που ίσως έχετε επωμιστεί.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, συνεργασίες, σχέσεις

Δοκιμάζονται: Υλικά αγαθά, δάνεια, οικονομικά

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 12, 14

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι επισκέψεις που θα δεχθείτε στον επαγγελματικό σας τομέα, απαιτούν ήπια προσέγγιση, αφήνοντας πίσω επιπόλαιες ενέργειες και κινήσεις. Η μέρα είναι κατάλληλη, για να ξεκαθαρίσετε θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή και να αναγνωρίσετε ενέργειες από άτομα που βρίσκονται κοντά σας.

Ευνοούνται: Υλική ασφάλεια, εργασία, υγεία

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, θέματα σχέσεων

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9

 

ΛΕΩΝ

Η διάθεση να διοργανώσετε εκδηλώσεις και ομαδικές συγκεντρώσεις, θα σας διασκεδάσει και θα περάσετε ευχάριστες στιγμές, με τα νέα πρόσωπα που θα συναντήσετε. Βρεθείτε σε φιλικό κύκλο που θα σας κάνει να νιώσετε άνετα και ευχάριστα.  Αποφύγετε παρασκήνια και υποθέσεις του παρελθόντος, που σας έχουν κουράσει ψυχολογικά.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, δημιουργία, αισθηματικά

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, υγεία

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 14

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ψυχολογική σας κατάσταση απαιτεί προσοχή, αποφύγετε ενδεχόμενες καταστάσεις που μπορεί να επιφέρουν συγκρούσεις και εντάσεις. Η εξαιρετική ικανότητα να διακρίνετε την αλήθεια και να αντιλαμβάνεστε τα πράγματα σε βάθος, βοηθά να επαναπροσδιορίσετε τη θέση σας σε προσωπικά θέματα.

Ευνοούνται: Διαίσθηση, οικογενειακή ζωή

Δοκιμάζονται: Κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, έρωτας, τύχη

Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 9

 

ΖΥΓΟΣ

Συμβόλαια και συμφωνίες μπορούν να έχουν μία θετική έκβαση, καθώς θα διατηρήσετε τον έλεγχο της κατάστασης. Μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις ή ενέργειες. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα και τις ευκαιρίες που σας δίνονται.

Ευνοούνται: Φίλοι, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια

Δοκιμάζονται: Κοινωνική καταξίωση, φαντασία

Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 16, 14

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σημαντικά θέματα και συναντήσεις στον επαγγελματικό σας τομέα, θα έχουν ανοδική πορεία και θα σας δώσουν μακροχρόνια θετικά αποτελέσματα. Οι έξοδοι και οι αθλητικές δραστηριότητες, θα αποβάλλουν την περίσσεια ενέργεια που έχουν δημιουργήσει οι υπέρμετρες υποχρεώσεις.

Ευνοούνται: Καριέρα, υλική ασφάλεια

Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες

Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 9

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η οξύθυμη συμπεριφορά και ο εκνευρισμός, θα φέρουν αρνητικά αποτελέσματα στις σχέσεις σας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και μην αφήσετε τρίτα πρόσωπα, να διαβάλλουν τις απόψεις σας. Διοχετεύστε την ενέργεια σας, σε νέες δραστηριότητες και καλλιτεχνικές δράσεις.

Ευνοούνται: Εκπαίδευση, έξοδοι, προσωπικότητα

Δοκιμάζονται: Δάνεια, οικονομικά

Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 18

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε καθημερινά σας ζητήματα, φαίνεται ότι θα δείξετε μεγαλύτερη προσοχή, αποφύγετε να αφήσετε υπερβολικές ευαισθησίες να επηρεάσουν τα συμπεράσματα σας. Ασχοληθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα ή το οικογενειακό σας περιβάλλον. Η ορθολογική σας σκέψη, θα βοηθήσει να βγάλετε τα απαραίτητα συμπεράσματα, για σημαντικά θέματα που αντιμετωπίζετε.

Ευνοούνται: Οικονομικά θέματα, κρυφές υποθέσεις

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, προσωπικότητα, σχέσεις

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 10, 14

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πνεύμα της ελευθερίας και η αντισυμβατικότητα, θα σας κυριεύσει και θα προσπεράσετε θέματα που έχουν καθυστερήσει την εξέλιξη σας. Μην ξεχνάτε να βάζετε φρένο σε ενέργειες και πράξεις, που ίσως στο μέλλον μετανιώσετε. Σε θέματα που σχετίζονται με την επαγγελματική σας σταδιοδρομία, θα πρέπει να προσέξετε να μην υπάρξουν σοβαρά επακόλουθα.

Ευνοούνται: Θέματα σχέσεων, φίλοι

Δοκιμάζονται: Εργασία, υγεία

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 11, 14

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η πρακτικότητα και η σταθερή στάση, θα βοηθήσουν τα επαγγελματικά σας και την σταδιοδρομία σας. Σήμερα, χρειάζεται να πάρετε αποφάσεις και να ορίσετε μία τελική ευθεία, σε προσωπικά σας θέματα. Στο παρελθόν, ίσως είχατε αποπροσανατολιστεί με τα οικονομικά σας, τα οποία σήμερα μπορείτε να τα βάλετε σε τάξη.

Ευνοούνται: Επαγγελματικά, κοινωνική καταξίωση

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, αισθηματικά, κοινωνικές ομάδες

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 10, 16

 

Παλαιότερα άρθρα: