Τα ζώδια της Τρίτης 9ης Ιουλίου 2019

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΤαύροι, ενώ έχετε την απαιτούμενη καθαρότητα σκέψεων, το άγχος είναι αυτό που σας εμποδίζει να νιώσετε ασφαλείς. Λειτουργήστε με σοφία και αισθανθείτε την εσωτερική δύναμη, που μπορεί να σας καθοδηγήσει σε αποφάσεις που θα σας δώσουν μία θετική πορεία.

Καρκίνοι, οι προθέσεις σας να βοηθήσετε άτομα που αγαπάτε, φορτίζουν περισσότερο τον συναισθηματικό σας κόσμο. Ξεκαθαρίστε μέσα σας, ανασφάλειες και φοβίες, ώστε να αισθανθείτε σίγουροι για τον εαυτό σας.

Τοξότες, προσέξτε την συμπεριφορά σας απέναντι σε θέματα που έχουν προκύψει στον επαγγελματικό σας τομέα. Το ενδιαφέρον σας και η προθυμία που έχετε δείξει με τους συνεργάτες σας, είναι κίνητρο για να συνεχίσετε προσπερνώντας έτσι τα εμπόδια που εμφανίζονται.

ΚΡΙΟΣ

Ζητήματα καθημερινότητας και ρουτίνας, θα σας απασχολήσουν σήμερα και θα νιώσετε μία μικρή πίεση. Άτομα από τον περίγυρό σας, δεν είναι τα κατάλληλα για να σας δώσουν την λύση που εσείς θέλετε. Μην προγραμματίσετε συναντήσεις, που δεν θα ικανοποιήσουν τα ’’θέλω’’ σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι επαγγελματικές συμφωνίες που θέλετε να κλείσετε σήμερα, θα έχουν ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα και τα οικονομικά σας, θα αποκτήσουν μία άνοδο. Η μέρα, είναι κατάλληλη για περάσετε ευχάριστα και να διασκεδάσετε με φιλικά σας πρόσωπα και να φλερτάρετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βρεθείτε με πρόσωπα που σας κάνουν να αισθάνεστε ασφάλεια, αυτό θα σας χαλαρώσει συναισθηματικά και θα σας βοηθήσει, να βρείτε ξανά τις χαμένες σας δυνάμεις. Μία υπερβολική ευαισθησία, μπορεί να παρουσιάσετε σε θέματα που αγγίζουν τις σχέσεις σας και δεν θα μπορέσετε να είστε αντικειμενικοί, στα συμπεράσματά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποια έξοδος σήμερα ή εξορμήσεις στην φύση, θα σας ανανεώσουν και θα αποβάλλετε το άγχος που έχουν επιφέρει οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις. Η επικοινωνία, με κάθε τρόπο θα σας φέρει πιο κοντά με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα.

ΛΕΩΝ

Η οικονομική σας κατάσταση, μπορεί να δεχθεί μία αλλαγή προς το καλύτερο και αυτό θα σας βοηθήσει να νιώσετε σιγουριά. Οι απαντήσεις που περιμένετε να λάβετε, έχουν να κάνουν με τις συμφωνίες και τις συναλλαγές που είχατε στο παρελθόν. Διαχειριστείτε τις με τον καλύτερο τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην μένετε σε εμμονές του παρελθόντος, που θα δημιουργήσουν εντάσεις και οξύθυμες καταστάσεις με άτομα που σας ενδιαφέρουν. Μια διπλωματική στάση, θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα, από το να επιμένετε στις απόψεις και τις αντιλήψεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, η μέρα θα πάρει ένα ξεχωριστό χρώμα για σας, όταν θα έρθουν στο προσκήνιο θέματα του παρελθόντος. Ίσως η συμπεριφορά σας, δημιουργήσει μία έντονη ανησυχία και νιώσετε άβολα, απέναντι σε αγαπημένα σας πρόσωπα ή στον σύντροφό σας. Χειριστείτε το, με σοφία και λογική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η παρουσία σας σε κοινωνικές οργανώσεις, θα έχει ένα σημαντικό αντίκτυπο, εφόσον θα παρουσιάσετε σκέψεις και ιδέες πρωτότυπου χαρακτήρα. Μπορείτε να διαφοροποιήσετε μία κατάσταση, μόνο όταν είστε σίγουροι για τον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι επαγγελματικές ενάρξεις που έχετε στο πρόγραμμα, θα ξεκινήσουν με γρήγορους ρυθμούς. Μην αφήνετε την παρορμητικότητά σας όμως, να διαμορφώνει το αποτέλεσμα, πρέπει να δημιουργείτε γερές βάσεις για τα σχέδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα ταξίδια και η περιπέτεια σήμερα, έχουν την πρώτη θέση στις επιθυμίες σας. Η ανάγκη να απομακρυνθείτε από την ρουτίνα, σας οδηγεί σε νέους δρόμους. Θέλετε να διασκεδάσετε και να ψυχαγωγηθείτε, γεμίζοντας έτσι με θετική ενέργεια. Απλά κάντε αυτό που νομίζετε και ζήστε την ευτυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ερωτική σας διάθεση, θα αναδειχθεί έντονα προς τον σύντροφό σας και θα αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα της σχέσης σας. Δείξτε όμως προσοχή, σε θέματα που μπορεί να τον επηρεάζουν και να νιώσει άβολα. Η αλληλοκατανόηση, είναι το κλειδί μεταξύ σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Μπορείτε να κάνετε διάφορες συζητήσεις με άτομα που ανήκουν στο κοινωνικό ή/και οικείο περιβάλλον σας, δεν θα πρέπει όμως να ξεχνάτε να κρίνετε την συμπεριφορά τους. Η πίστη στην διαίσθησή σας, θα βοηθήσει να κατανοήσετε τι ακριβώς θέλουν να σας πουν.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: