Τα ζώδια της Τρίτης

Διαβάστε επίσης

ΚΡΙΟΣ

Αρκετά καλή ημέρα για τα οικονομικά σας και όσο περισσότερο αφοσιωθείτε στους στόχους σας, θα είναι προς όφελός σας, η διάθεση σας είναι καλή και είναι ιδανική ευκαιρία για να τακτοποιήσετε θέματα που σας απασχολούν, ενώ είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε αγορές για το σπίτι και την οικογένεια. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Η Σελήνη στον Καρκίνο σας προκαλεί μια σπιτογατίσια διάθεση και θέλετε να ασχοληθείτε με τον χώρο σας και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Δημιουργικές δραστηριότητες παρέα με τα παιδιά (χειροποίητα στολίδια και δώρα), θα σας ξεκουράσουν και θα σας την ευκαιρία να περάσετε ποιοτικό χρόνο.

ΤΑΥΡΟΣ

Σας ενδιαφέρει περισσότερο η κοινωνική σας ζωή, η επαφή σας με φίλους και δεν έχετε ιδιαίτερη όρεξη για δουλειά. Η μέρα είναι κατάλληλη για δημιουργικές ενασχολήσεις, για οργάνωση και τάξη στο γραφείο ή στην επιχείρησή σας. Δημιουργήστε γιορτινή ατμόσφαιρα στον χώρο της εργασίας. Θα σας προκαλεί χαρά και θα γίνεται πιο ευχάριστα η δουλειά σας. Βάλτε λίγο ρομαντισμό στη ζωή σας, καθώς τείνει να γίνει μονότονη και βαρετή. Η μέρα ευνοεί τις εκπλήξεις και μπορείτε να οργανώσετε μια βραδιά που θα μείνει τόσο σε εσάς όσο και στο ταίρι σας αξέχαστη. Οι ελεύθεροι/ες, φλερτάρετε ξεπερνώντας τις αναστολές σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Συγκρατήστε την ανυπομονησία σας σήμερα καθώς όσο κι αν αγχώνεστε, δεν πρόκειται να δρομολογηθεί πιο σύντομα τίποτα. Η μέρα δεν ενδείκνυται για ιδιαίτερη δράση και νέες προσπάθειες. Χρησιμοποιείστε την διαίσθησή σας αν πρόκειται να πάρετε μία απόφαση και αποφύγετε τις βιαστικές ενέργειες. Είναι σίγουρο πως κάτι θα σας διαφύγει και θα κάνετε διπλό κόπο μετά. Αν είστε προβληματισμένοι σχετικά με το μέλλον της σχέσης σας, μην κάθεστε και τα συζητάτε μόνοι με τον εαυτό σας. Συζητήστε και με το ταίρι σας (που το αφορά άμεσα το θέμα), ώστε να ξέρετε που βρίσκεστε. Αποφύγετε τις φωνές και τις υστερίες για να γίνει διάλογος κι όχι πόλεμος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν έχετε δική σας επιχείρηση, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να αυξήσετε τα κέρδη σας μέσα από τις επαφές που θα κάνετε, αρκεί να το πάρετε ζεστά από νωρίς το πρωί ώστε να μη χαθεί αδίκως η μέρα. Σελήνη, Δίας και Ποσειδώνας θα ευνοήσουν τις προσπάθειές σας, οπότε όσο πιο σύντομα δραστηριοποιηθείτε, τόσο περισσότερα αποτελέσματα θα έχετε. Σχέση/γάμος μπορεί να περνάει μια φάση στασιμότητας, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν αξίζει να προσπαθήσετε για να σώσετε την κατάσταση. Ίσως να υπάρχουν στιγμές που πιστεύετε πως θα ήσασταν πιο ευτυχισμένοι αν δεν είχατε καμία δέσμευση, στην πράξη όμως είναι κάτι που σας φαίνεται αδιανόητο.

ΛΕΩΝ

Δεν αισθάνεστε ιδιαίτερα παραγωγικοί σήμερα . Πάτε με την ροή των γεγονότων, δίχως να ζορίζεστε αδίκως. Εφόσον δεν τα καταφέρνετε να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στη δουλειά σας ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα που μπορείτε να κάνετε μηχανικά, δίχως να χρειάζεται να σκέφτεστε. Αργότερα θα βρείτε και πάλι τους ρυθμούς σας. Το ταίρι σας παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας και είναι το πρόσωπο με το οποίο ασχολείστε συνεχώς, σας ενδιαφέρει η γνώμη του για τα πάντα, και δεν αποφασίζετε τίποτε αν δεν το συζητήσετε πρώτα μαζί του, έτσι όμως, αρχίζετε σταδιακά να χάνετε τον εαυτό σας και να κρέμεστε από τα λόγια του συντρόφου σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε μια έντονη ανησυχία σχετικά με ένα οικονομικό ζήτημα που προκύπτει και δεν ξέρετε με ποιον τρόπο να διαχειριστείτε την ένταση που σας έχει καταβάλλει. Αρχικά μην φέρνετε την καταστροφή προτού δείτε σφαιρικά τα γεγονότα και τις προοπτικές που υπάρχουν και εστιάστε την προσοχή σας στη δουλειά σας. Η εργασιοθεραπεία μπορεί να σας βοηθήσει αρκετά για να αποβάλλετε το άγχος. Ασχοληθείτε με την οργάνωση του σπιτιού και θα σας φύγει ένα μεγάλο βάρος όταν θα έχετε βάλει μια τάξη σε όλα αυτά που σας φαίνονταν βουνό. Δεν είναι ανάγκη να καταπιαστείτε με πολλές δουλειές ταυτόχρονα. Κάθε τι που θα ολοκληρώνεται θα σας δίνει μεγάλη χαρά.

ΖΥΓΟΣ

Κατάλληλη μέρα για επαφές με άτομα που βρίσκονται σε θέση ισχύος, για να ζητήσετε κάποια χάρη ή για να τακτοποιήσετε ένα γραφειοκρατικό ζήτημα. Οι επαφές που θα κάνετε μέσα στη μέρα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή σας, οπότε επιστρατεύστε τις επικοινωνιακές σας ικανότητες και βάλτε τα δυνατά σας για να πείσετε. Θέλετε μια δεύτερη γνώμη σχετικά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει καθώς σας προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα και δεν είστε σίγουροι για τις προθέσεις του. Από το απόγευμα και μετά, θα περάσετε αρκετό χρόνο με φιλικά σας πρόσωπα αναλύοντας το φλέγον θέμα που σας απασχολεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επιθυμείτε χαλαρούς ρυθμούς σήμερα στη δουλειά σας και δεν σκοπεύετε να εντείνετε τις προσπάθειές σας για τίποτα καθώς είστε απορροφημένοι σχετικά με μια καινούρια ιδέα που σας έχει ενθουσιάσει και θέλετε να κάνετε την απαραίτητη έρευνα για να συλλέξετε πληροφορίες. Εσείς μπορεί να είστε χαλαροί και ήρεμοι, οι υποχρεώσεις σας όμως δεν περιμένουν. Από το απόγευμα και μετά θα νιώσετε έντονα την ανάγκη για εξόδους και διασκέδαση, αλλά το ταίρι σας δεν θα έχει τις ίδιες διαθέσεις. Μην χαλιέστε. Μπορείτε κάλλιστα να βγείτε με φίλους σας. Επιλογές έχετε πολλές και το μόνο που χρειάζεται είναι η καλή διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια συνεργασία δεν εξελίσεται όπως θα θέλατε και είστε μες στον εκνευρισμό. Αντιμετωπίστε με ήπιο τρόπο τις περιστάσεις καθώς είναι πολύ πιθανό να βρεθεί μια λύση. Η τύχη σήμερα είναι με το μέρος σας και δεν θα πρέπει να σας απασχολούν μικροπράγματα. Ρίξτε την προσοχή σας στις επαφές σας, κάνετε τα απαραίτητα τηλεφωνήματα και μην χολοσκάτε με το παραμικρό. Η κατάλληλη κουβέντα που θα ακούσετε, θα ανεβάσει το ηθικό σας κατά ένα μεγάλο βαθμό. Το ίδιο ισχύει και για αυτούς που είναι κοντά σας. Αν έχετε την αίσθηση πως κάποιος είναι μπλοκαρισμένος, κάτι που θα πείτε, κάτι στο οποίο θα δώσετε έμφαση, μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο για να ευφράνει την ψυχή του συνομιλητή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί να εξιδανικεύσετε σήμερα ανθρώπους και καταστάσεις που σε άλλη φάση θα σας ήταν αδιάφοροι και θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή για να μην βρεθείτε αντιμέτωποι με γεγονότα που θα σας προκαλέσουν προβληματισμό φέρνοντάς σας σε αδιέξοδο. Πιθανή ένταση στον χώρο της δουλειάς θα σας φέρει σε δύσκολη θέση αν χρειαστεί να επιλέξετε στρατόπεδο. Η ζωή σας προτρέπει για έναν καινούριο έρωτα και είναι καιρός να ξεπεράσετε έναν πρόσφατο χωρισμό που σας προκαλεί στασιμότητα. Η μέρα ευνοεί εξόδους και διασκέδαση. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας και βγείτε να απολαύσετε τη βραδιά παρέα με φιλικά σας πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέματα δημοσίου σας απασχολούν πολύ και καθώς δεν είστε σε θέση να τα αντιμετωπίσετε, το άγχος σας αυξάνεται ολοένα και περισσότερο. Η εντύπωση που έχετε πως είστε σε αδιέξοδο σας αποσυντονίζει, ενώ μπορεί να υπάρχουν ορισμένες λύσεις που απλώς δεν τις γνωρίζετε. Η συζήτηση με κάποιο έμπειρο άτομο θα σας κατατοπίσει. Αποστασιοποιηθείτε από τα γεγονότα για να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματα σας αν αισθάνεστε πως έχει βαλτώσει η σχέση σας. Μια καινούρια γνωριμία σας βάζει σε δίλημμα και προσπαθείτε να κοντρολάρετε τις σκέψεις σας, αλλά μάταια. Αρχίζει να σας γοητεύει το ενδεχόμενο μιας παράλληλης σχέσης.

ΙΧΘΥΣ

Οι οιωνοί είναι ενθαρρυντικοί για τα επαγγελματικά σας, όμως θα πρέπει να κάνετε μια ανασκόπηση για να εντοπίσετε πιθανά λάθη που φρέναραν τις προσπάθειες σας στο παρελθόν, ώστε να μην τα επαναλάβετε. Τώρα που είστε σίγουροι για τις αποφάσεις και τις ενέργειες σας, λάβετε υπόψη τις συνθήκες και περιμένετε την κατάλληλη στιγμή για δράση. Θέλετε να έχετε το πάνω χέρι στη σχέση σας, το ίδιο όμως μπορεί να ισχύει και για το ταίρι σας. Να παίξετε το παιχνίδι επί ίσοις όροις δεν το σκέφτεται κανείς σας; Για να βρείτε τις ισορροπίες θα πρέπει να κάνετε αμοιβαίες υποχωρήσεις, δίχως να προσπαθείτε να επιβληθείτε.

Πηγή: www.lifo.gr

Παλαιότερα άρθρα: