Τα ζώδια του Σαββάτου 16ης Ιουνίου

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΤαύροι, προχωρήστε με σταθερά βήματα στα επαγγελματικά σας, το διάστημα αυτό είναι σημαντικό για την πορεία της καριέρας σας. Λέοντες, προσέξτε την συναισθηματική σας αστάθεια, ιδιαίτερα μέσα σε σχέσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΚΡΙΟΣ

Η ενεργητικότητα είναι προσόν του χαρακτήρα σας, που μπορεί να σας φτάσει στην κορυφή. Έχετε τον τρόπο, ώστε να την χειρίζεστε κατάλληλα, όμως σήμερα, θα πρέπει να αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις, που μπορούν να σας επιφέρουν κάποιο αρνητικό αντίκτυπο στα επαγγελματικά σας. Μην κάνετε υπέρμετρα πράγματα, με σκοπό να προσεγγίσετε τους άλλους ή τον σύντροφό σας, διότι μπορεί να χάσετε τον έλεγχο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σταθερότητά σας και οι αποφάσεις έπειτα από λεπτομερή έλεγχο, σας προσδίδουν την ικανότητα ενός σωστού επαγγελματία. Κάποια άτομα του περιβάλλοντός σας, δίνουν κάποιες συμβουλές και είστε διατεθειμένοι να τους ακούσετε, όμως εσείς είστε αυτοί που πρέπει να αποφασίσετε για τον τρόπο που θα κινηθείτε. Αποφύγετε, οποιαδήποτε ένταση που μπορεί να δημιουργηθεί στις σχέσεις σας σήμερα. Δώστε περισσότερο προσοχή στα αισθήματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στις επαγγελματικές σας επαφές και ιδιαίτερα με συναδελφικά πρόσωπα, θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί και να δείξετε περισσότερη σταθερότητα. Αποφύγετε, ότι φθείρει τις αξίες σας και σας παροτρύνει σε άσκοπες κινήσεις. Ανακτήστε τον έλεγχό σας και θα οδηγηθείτε σε θετικά αποτελέσματα. Προβλήματα που σας απασχόλησαν όλο αυτό το διάστημα στην σχέση σας, βρίσκουν την λύση τους, λόγω της αμφίδρομης κατανόησης με τον σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αυθεντικότητα και η ειλικρινής σας διάθεσή, μπορεί να δώσουν στους γύρω σας μια λανθασμένη εντύπωση. Γίνετε πιο επιφυλακτικοί και μην λειτουργείτε παρορμητικά. Η στάση σας απέναντι στην ζωή, δείχνει την πρόθεσή σας, να ονειρευτείτε και να κατακτήσετε τους στόχους σας. Έχετε ανάγκη να εστιάσετε μέσα σας και να αναβλύσετε στοιχεία που θα καθορίσουν την πορεία σας.

ΛΕΩΝ

Δείξτε, στους γύρω σας την αποφασιστικότητα και την δυναμική του χαρακτήρα σας. Μην ταλαντεύεστε σε αποφάσεις, εφόσον μπορείτε να στοχεύσετε με ευκολία στην υλοποίηση των στόχων σας, μέσω των κατάλληλων συνεργασιών. Εκμεταλλευτείτε την φιλική σας διάθεση και πλησιάστε κοντινά σας πρόσωπα, γεφυρώνοντας το χάσμα που μπορεί να έχει εκδηλωθεί μεταξύ σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι ενέργειες του παρελθόντος, σήμερα, μπορούν να καρποφορήσουν και να αποδώσουν στο μέλλον. Μείνετε ψύχραιμοι σε οτιδήποτε προκύψει, χωρίς να χάνετε την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Απαντήσεις που είναι να λάβετε από τον επαγγελματικό σας χώρο, θα περικλείονται με ευχάριστα συναισθήματα. Κάποιες καταστάσεις που αφορούν τις σχέσεις σας, μπορεί να σας ταλαιπώρησαν, αλλά σήμερα μπορείτε στηριζόμενοι σε συζητήσεις, να βελτιώσετε τα πράγματα.

ΖΥΓΟΣ

Τα σχέδια σας, μπορούν να προχωρήσουν και να φτάσετε σε ένα καλό αποτέλεσμα, που εσείς κρίνετε σωστό για τον εαυτό σας. Θα πρέπει όμως, να μην κινηθείτε παρορμητικά, αλλά να συνεχίσετε με τον επικοινωνιακό και ειλικρινή τρόπο που έχετε μέχρι τώρα. Η μέρα, θα κλίσει καλά, με ειλικρινείς συζητήσεις που θα βοηθήσουν τις σχέσεις σας και θα κατανοήσετε περισσότερα για αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε αρκετά συγκροτημένοι, σε κάθε σας κίνηση και αυτό δεν σας επιτρέπει να χάνετε την ενέργειά σας, μέσα από εργασιακές δυσκολίες. Παραμερίστε, λοιπόν τις συναισθηματικές διακυμάνσεις και εστιάστε στα σχέδιά σας, βλέποντας την θετική πλευρά. Σήμερα, μπορεί να σας ξυπνήσουν μνήμες του παρελθόντος. Βάλτε, την γοητεία σας σε δράση για να ανανεώσετε την αισθηματική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο χρόνος δρα περιοριστικά για σας, που έχετε ήδη σε οργανωμένο πλάνο τις συμφωνίες ή σχέδια που μπορείτε να αξιοποιήσετε. Βρίσκεστε στην κατάλληλη ετοιμότητα, να υλοποιηθούν τα σχέδιά σας, φτάνει να είστε προσεχτικοί στις κινήσεις σας και να αφουγκράζεστε κάθε συμπεριφορά των γύρω σας. Η προσωπικότητά σας, θα είναι το βάθρο για να πλησιάσετε τους άλλους και να εξελίξετε ευχάριστα τις σχέσεις σας. Προσέξτε, όμως, μην παρασυρθείτε από σκέψεις που δεν είναι ακόμα ξεκάθαρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

‘Έχετε θέσει με υψηλά ιδανικά για τα επαγγελματικά σας σχέδια και μπορείτε να ανταπεξέλθετε με μεγάλη ευκολία. Ο μόνος ανασταλτικός παράγοντας, μπορεί να είναι οι συμπεριφορές τρίτων προσώπων, τις οποίες θα πρέπει να ελέγξετε εξονυχιστικά. Αισθάνεστε κάποιες φορές ότι δίνετε πολλά στους άλλους, βάλτε τις σκέψεις σας σε τάξη, ώστε να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα πρώτα μέσα σας. Σήμερα, λοιπόν φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, ειδικά στον εργασιακό σας χώρο, μην λάβετε μέρος σε οποιαδήποτε ένταση δημιουργηθεί, διότι δεν μπορείτε να διατηρήσετε τον έλεγχό σας, λόγω της ψυχολογικής φόρτισής που μπορεί να έχετε. Ασχοληθείτε με ευχάριστες δραστηριότητες, ώστε να αποβάλλετε την αρνητική ενέργεια και να νιώσετε καλύτερα. Ενώ θέλετε να πλησιάσετε τον σύντροφό σας, σας βγαίνει κάτι, το αντισυμβατικό και μπορεί να ανατρέπετε την πορεία, που έχετε προκαθορίσει. Χαλαρώστε, μην έχετε την απαίτηση να γίνουν όλα σήμερα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ευαισθησία σας και οι σκέψεις σας να εμβαθύνετε στον εσωτερικό σας κόσμο, αφήνουν τα περιθώρια σε τρίτους να εισβάλλουν στον συναισθηματικό σας τομέα, επηρεάζοντας τον αρνητικά. Προσπαθήστε, να δυναμώσετε μέσα σας και μειώστε την έκθεσή σας, σε καταστάσεις που επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία. Βρεθείτε σε χώρους που θα σας δώσουν την διάθεση να στραφείτε σε θετικά πράγματα και αποφύγετε επικοινωνίες που απαιτούν λεπτομερείς συζητήσεις.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: