Τα ζώδια του Σαββάτου 23ης Φεβρουαρίου 2019

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΔίδυμοι, μία ρομαντική διάθεση παρουσιάζει ονειρικά τα πράγματα γύρω σας και σας χαρίζει καλή διάθεση. Παρθένοι, η σχέση με τον σύντροφό σας, περνάει την καλύτερη της φάση, εφόσον τα συναισθήματα αγάπης πλημυρίζουν και από τις δύο πλευρές. Ζυγοί, μοιραστείτε τα προβλήματα με τα άτομα που εμπιστεύεστε και απομακρυνθείτε από αποκυήματα της φαντασίας σας, που σας απομακρύνουν από θετικές σκέψεις.

ΚΡΙΟΣ

Η ερωτική σας ζωή, είναι αυτή που σας ενδιαφέρει σήμερα και έχετε την διάθεση να δώσετε πολλά πράγματα στον σύντροφό σας, για να του δείξετε την αγάπη που τρέφετε για το πρόσωπό του. Προσπαθήστε να μην είστε υπερβολικοί στις κινήσεις που θέλετε να κάνετε, ζήστε ευχάριστες στιγμές που θα προκύψουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, θα σας απασχολήσει το οικονομικό στοιχείο, στο οποίο θα ψάξετε να βρείτε νέες λύσεις για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Θα θελήσετε όμως, να τα συνδυάσετε με τις επιθυμίες σας και να χαρίσετε στον σύντροφο σας δώρα και εξορμήσεις, που θα σας βγάλουν από την ρουτίνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία ρομαντική διάθεση, θα είναι διάχυτη μέσα στην σχέση σας και θα μπορέσει να σας βοηθήσει να εκφράσετε την αγάπη για τον σύντροφο σας. Βρεθείτε με άτομα που σας εμπνέουν εμπιστοσύνη ή έχουν κοινό ορίζοντα με εσάς, για να σας βοηθήσουν στις αποφάσεις που θέλετε να λάβετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, θέλετε να κάνετε πρωτοποριακά πράγματα και να ξεφύγετε από την ρουτίνα που σας έχει πιέσει, τον συναισθηματικό σας κόσμο. Μην αφήσετε την ανασφάλεια σας, να σταθεί εμπόδιο στις ενέργειες σας και να σας δημιουργήσει ενοχές και τύψεις. Στηριχτείτε στις ικανότητες σας, που θα σας δώσουν την ασφάλεια.

ΛΕΩΝ

Μία ψυχρή κατάσταση, θα εμφανιστεί στην σχέση σας και θα σας κάνει να αναλογιστείτε τα λάθη που έχουν γίνει. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα με ευκρίνεια και ωριμότητα, και αποφύγετε σκέψεις που εμπεριέχουν θυμό και απογοήτευση. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες, αλλά έχετε το σθένος να τις αντιμετωπίσετε και να τις χειριστείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία προσφορά και μία δοτική διάθεση, δείχνετε προς τον σύντροφό σας, αφού αισθάνεστε μία συναισθηματική πληρότητα. Η ειλικρίνεια και τα ξεκάθαρα συναισθήματα, θα είναι το κίνητρο που θα οδηγήσει την σχέση σας, σε θεμιτά αποτελέσματα.

ΖΥΓΟΣ

Η στροφή σας, προς τα προβλήματα των αγαπημένων σας προσώπων, θα σας δώσει μία νέα οπτική και στην προσωπική σας ζωή. Αυτό θα σας βοηθήσει, να ξεπεράσετε εχθρικά συναισθήματα που ίσως εμφανίζονται από τις αρνητικές καταστάσεις του παρελθόντος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το φιλικό σας περιβάλλον, θα είναι αυτό που θα σας συμβουλέψει σήμερα και θα σας βγάλει από ένα αδιέξοδο. Οι λανθασμένες αποφάσεις στο παρελθόν, σας έχουν προκαλέσει ένα έντονο διχασμό και απότομες ψυχικές μεταβολές. Κάντε πράγματα, για να βρείτε τον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι παρεξηγήσεις που έχουν συμβεί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, σας έχουν φέρει σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Μην πέσετε σε αυτή την παγίδα του συναισθήματος και απλά ξεκαθαρίστε την θέση σας, υπερασπίζοντας τον εαυτό σας και τις επιθυμίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία αρμονία στον συναισθηματικό σας κόσμο, θα υπάρξει σήμερα, έχοντας έτσι την ικανότητα να βοηθήσετε τα άτομα που σας εμπιστεύονται και αποζητούν τις συμβουλές σας, για κάποια θέματα που τους απασχολούν. Επίσης, μπορείτε να εκμηδενίσετε προβλήματα επικοινωνίας που υπάρχουν με τον σύντροφό σας, από το παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διάθεση να συναντηθείτε με άτομα από το παρελθόν, θα σας κάνει να ξαναζήσετε παλιές αγάπες, που ίσως τελείωσαν ξαφνικά. Η οπτική που θα τις δείτε σήμερα, θα είναι διαφορετική και θα σας βοηθήσει να επαναπροσδιορίσετε την θέση σας, και να τις αντιμετωπίσετε με περισσότερη σύνεση και ωριμότητα.

ΙΧΘΥΕΣ

Μπορεί να δεχθείτε μία καινούργια πρόταση από τον σύντροφό σας και αυτό θα είναι η ευκαιρία, για να ξεπεράσετε τα προβλήματα που σας έχουν προκαλέσει η ρουτίνα και οι υποχρεώσεις. Μείνετε επιφυλακτικοί απέναντι σε αρνητικά πρόσωπα, που σας περιβάλλουν και θέλουν να σας προκαλέσουν δυσκολίες.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: