Τα ζώδια του Σαββάτου 24ης Νοεμβρίου 2018

zodia-new1
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΔίδυμοι, η μετάπτωση των συναισθημάτων σας, δεν σας αφήνει να ενταχθείτε με σταθερότητα στο κοινωνικό σας περιβάλλον. Η τάση της απομόνωσης, θα βοηθήσει να δείτε ξεκάθαρα τα συναισθήματά σας. Ζυγοί, τα αρνητικά γεγονότα που μπορεί να συμβούν γύρω σας, έχουν την ικανότητα να σας οδηγήσουν σε πλασματικές σκέψεις, μην υποκύψετε σε αυτό.

ΚΡΙΟΣ

Η διάθεση, να προστατεύσετε και να ακούσετε τα προβλήματα των αγαπημένων σας προσώπων, λειτουργεί θετικά και μπορείτε να προτείνετε ουσιώδεις λύσεις. Η βοήθεια σας είναι σημαντική, εφόσον διατηρείτε τις απαραίτητες ισορροπίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ζωτική σας ενέργεια, έχει εναρμονιστεί με τις κινήσεις σας και διαχέεται έντονα στο γύρω περιβάλλον. Η μέρα λοιπόν, είναι κατάλληλη για να αφουγκραστείτε τις σχέσεις σας και να διορθώσετε θέματα που έχουν προκύψει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην θωρακίζετε τις ιδέες σας, στις αρνητικές σκέψεις οι οποίες παρεμβάλουν στα σχέδιά σας, ανατρέποντας τα αποτελέσματα. Μπορείτε να απομονωθείτε από τους γύρω σας και να συγκροτήσετε τις σκέψεις σας, παίρνοντας τις ανάλογες αποφάσεις για το μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε την ευχέρεια να συναντηθείτε με κόσμο και να καταθέσετε τις προτάσεις σας, έχοντας πάντα την επιμέλεια και την σοβαρότητα που απαιτείται. Στηριχτείτε στις δυνάμεις σας και προβάλετέ τις προς τα έξω.

ΛΕΩΝ

Έχετε το γνώθι σε εαυτόν για να λειτουργήσετε με διπλωματία, στις εξελίξεις των επαγγελματικών σας. Χρησιμοποιήστε το κατάλληλα και δώστε όλη σας την ενέργεια στις πρέπουσες κινήσεις, η αυτοπεποίθηση θα σταθεί ο συνοδοιπόρος σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι αισιόδοξες σκέψεις σας, θα χαράξουν τον δρόμο προς την ευτυχία σας. Σήμερα, μπορείτε να αλλάξετε οπτική γωνία και να δομήσετε καλύτερα τα σχέδιά σας. Πραγματοποιήστε πιο ενεργά τις ιδέες, που έχετε στο μυαλό σας.

ΖΥΓΟΣ

Τα θέλω σας έρχονται στο προσκήνιο και ενεργοποιούν τις σκέψεις σας, θα ψάξετε να βρείτε ποιος είναι ο κατάλληλος τρόπος να υλοποιηθούν. Προχωρήστε με δυναμισμό, απομακρύνοντας κάθε παρορμητική κίνηση και αρνητικές σκέψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η βιασύνη σήμερα, δεν σας αφήνει να σταθεροποιήσετε την σταδιοδρομία σας, κάνοντας σας να πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Εστιάστε σε σημαντικά ζητήματα, θα σας επιτρέψει να ακολουθήσετε τον κατάλληλο δρόμο για εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η απόφαση να αποστασιοποιηθείτε από τις εντάσεις που έχουν υπάρξει, σας παρακινεί να εστιάσετε μέσα σας και να εμβαθύνετε στον συναισθηματικό σας κόσμο. Η αίσθηση της μοναξιάς είναι έντονη σήμερα και σας ωθεί προς τον διαλογισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ενέργεια που έχετε, μπορεί να συμπληρώσει την αυτοπεποίθησή σας και να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον κατάλληλο για την εξέλιξή σας. Περάστε τη μέρα, με άτομα που αγαπάτε ή τον σύντροφό σας, η θετική αύρα που υπάρχει θα εξομαλύνει τις εντάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η στασιμότητα σε παρελθοντικά θέματα, δεν σας αφήνει να επεκτείνετε τις ιδέες σας και να τις εξελίξετε. Επιδοθείτε με ταχύτερους ρυθμούς και επεξεργαστείτε τα δεδομένα σας, μέσω καθαρής σκέψης.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο συναισθηματικός σας κόσμος, βρίσκεται σε μία ταραχή σήμερα και δεν έχετε την διάθεση να προχωρήσετε σε ιδέες και σχέδια. Μείνετε λίγο μόνοι με τον εαυτό σας και σκεφτείτε αυτά που θέλετε να καταφέρετε.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα:

Σχολιάστε