Τα ζώδια του Σαββάτου 27ης Οκτωβρίου 2018

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΠαρθένοι, η ενασχόληση με θέματα μόρφωσης και καλλιτεχνίας, σας προσφέρουν μία ευχάριστη διάθεση και ένα νέο κοίταγμα προς την ζωή. Υδροχόοι, απομακρυνθείτε από καταστάσεις που απαιτούν την σοβαρότητα και την συγκέντρωσή σας.

ΚΡΙΟΣ

Η ορμητικότητα και η τόλμη σας, θα ενεργοποιήσουν τις δυνατότητες σας και θα βελτιωθούν τα επαγγελματικά σας. Μία οικονομική βοήθεια που μπορείτε να λάβετε, θα σας ξεμπλοκάρει τις σκέψεις. Η συμπεριφορά σας, βγάζει μία θελκτικότητα προς το γύρω περιβάλλον και μπορεί να σας φέρει πιο κοντά μεταξύ σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αποφύγετε κρίσιμα ζητήματα που απαιτούν την προσοχή σας, διότι η συναισθηματική σας διάθεση είναι αρκετά φορτισμένη και η συμπεριφορά σας, προκαλεί προβλήματα στις σχέσεις σας. Μην επιμείνετε σε αναλυτικές συζητήσεις, που μπορεί να φέρουν εντάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι κρυφές καταστάσεις, έχουν έρθει στο προσκήνιο και σας ανησυχεί το πως θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε. Μην είστε καχύποπτοι, διότι η σκέψη αυτή δεν σας επιτρέπει να χειριστείτε με σωστό τρόπο ζητήματα που εξελίσσονται. Μία αναστάτωση θα υπάρξει στον συναισθηματικό σας κόσμο και θα πρέπει να ισορροπήσετε τον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι επικοινωνίες με το κοινωνικό σας περιβάλλον, θα σας ωθήσουν σε νέες ενάρξεις και καινούργια σχέδια. Εκμεταλλευτείτε τον μαγνητισμό σας και φτάστε στο θεμιτό σας αποτέλεσμα. Η συμφιλίωση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα φέρει ευχάριστα συναισθήματα.

ΛΕΩΝ

Οι επαγγελματικές σας επιτυχίες, κρίνονται από τις παρελθοντικές σας κινήσεις, που φέρνουν καρποφόρες σκέψεις και πρωτότυπες ιδέες. Η κριτική των γύρω σας, μπορεί να σας εγκλωβίζει και πρέπει να είστε επιφυλακτικοί στις κινήσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πρόθεση να αλλάξετε την προσωπική σας ζωή και σας δίνει φτερά, είναι η κατάλληλη μέρα να κάνετε τις αλλαγές που επιθυμείτε. Ξεκαθαρίσματα που θα υπάρξουν στο οικογενειακό σας περιβάλλον, θα τελειώσουν αρνητικές καταστάσεις του παρελθόντος.

ΖΥΓΟΣ

Οι οικονομικές σας συναλλαγές, θα χρειαστούν μεγαλύτερη προσοχή και ίσως σας διχάσουν, μπορεί να αναρωτιέστε με ποιον τρόπο πρέπει να λειτουργήσετε. Διατηρηθείτε με σταθερότητα στις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε. Μπορεί μία νέα σχέση να εμφανιστεί στον δρόμο σας και η διαίσθησή σας, θα σας οδηγήσει στην κατάλληλη επιλογή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χρησιμοποιείστε το ένστικτό σας, για να διαγνώσετε τα συναισθήματα των άλλων γύρω σας και να οδηγηθείτε σε σοφά αποτελέσματα, ώστε να κρίνετε σωστά τις συμπεριφορές τους. Τα συναισθήματά σας, είναι ευχάριστα και μπορούν να μαγνητίσουν τους γύρω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η καθημερινότητα, θα σας στρέψει την προσοχή σε κοινότυπα ζητήματα και οι υποχρεώσεις, που θα βρείτε προσοδοφόρο έδαφος για να τα διευθετήσετε. Θα λάβετε αρκετά μηνύματα, που θα σας απασχολήσουν και θα σας βγάλουν λίγο από το πρόγραμμά σας, διατηρείστε την ψυχραιμία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, έχετε την ανάλογη καθαρότητα σκέψης, ώστε να εστιάσετε στα επαγγελματικά σας και να επιλύσετε τα θέματα που σας απασχολούν και σας έχουν κρατήσει πίσω, από τον στόχο σας. Η διάθεση σας, να φλερτάρετε με την ζωή, αλλάζει την οπτική σας εικόνα προς την πραγματικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο έντονος συναισθηματισμός, σας οδηγεί να στραφείτε προς το σπίτι και να αποκοπείτε από ενέργειες και δράσεις του επαγγελματικού σας χώρου. Βρεθείτε με άτομα που νιώθετε την ασφάλεια και καταθέστε τους, τις ανησυχίες σας, κάνοντας και την απαραίτητη ενδοσκόπηση.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην προβείτε σε αποφάσεις και ολοκλήρωση των σχεδίων σας, νομίζοντας ότι τα πράγματα έχουν μία ευκρίνεια. Η μέρα, μπορεί να σας παραπλανήσει με την κινητικότητα της και να σας στρέψει σε λάθος σημεία την προσοχή σας. Ευνοούνται οι αποδράσεις και η επαφή με την φύση, δίνοντας σας θετική ενέργεια.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: