Τα ζώδια του Σαββάτου 30ης Ιουνίου

zodia-new1
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΤοξότες, εκδηλώστε τα συναισθήματα που νιώθετε σε αγαπημένα σας πρόσωπα, η κοινωνικότητά σας αυξάνεται και μπορείτε να χαρείτε τη μέρα. Υδροχόοι, συζητήστε περισσότερο, ώστε να αποφύγετε να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα.

ΚΡΙΟΣ

Οι προσπάθειες που έχετε καταβάλλει, για να πετύχετε τον στόχο σας, δείχνουν την επιμονή και την υπομονή σας. Επιστρατεύστε, την λογική σας και προσπεράστε τυχόν δυσκολίες, που θα καθυστερήσουν τα επόμενα σας βήματα. Εστιάστε, στην αρμονία και στην γαλήνη στις σχέσεις σας και με οικεία σας πρόσωπα, και οι κινήσεις σας θα είναι ανάλογες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα, μπορεί να σας ωθήσει, να αποδώσετε το ζενίθ των προσπαθειών σας και να αποζημιωθείτε επαγγελματικά στο μέλλον. Οι διαθέσεις σας, κρίνουν την άμεση εξέλιξή σας. Οι σκέψεις, να έρθετε πιο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα, σας βοηθούν σήμερα να εξομαλύνετε τις διαφωνίες του παρελθόντος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα οικονομικά σας, σήμερα θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Η παρόρμησή σας και η ικανότητα, να ολοκληρώνετε ταυτόχρονα καταστάσεις, στηριζόμενοι σε συγκροτημένες σκέψεις, θα σας βοηθήσουν για τις επιχειρήσεις πλαίσιο, που έχετε ορίσει. Η ενστικτώδης δύναμή σας, θα βοηθήσει να κάνετε μία νέα αρχή με τον σύντροφό σας και θα σας οδηγήσει, σε θετικά αποτελέσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αφύπνιση, για το τι συμβαίνει γύρω σας και με ποιους πραγματικά συνεργάζεστε, θα γίνει κάτω υπό ειλικρινής διάθεση και προσεχτική προσπάθεια. Είστε σε θέση, να αξιολογήσετε την αξία των γύρω σας και να κρίνετε, πως θα πρέπει να κινηθείτε. Βελτιώστε, την σχέση με αγαπημένα σας άτομα και ακούστε τι έχουν να σας πουν.

ΛΕΩΝ

Μην είστε οξύθυμοι με τους γύρω σας, επειδή σας συντρέχουν πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες της καθημερινότητας. Έχετε, την λογική που προέχει σε οποιαδήποτε κίνησή σας και μπορεί να γίνει η κινητήριος δύναμη, να ανταπεξέλθετε σε όλα αυτά. Μην εστιάσετε σε θέματα που υπάρχουν σε εξέλιξη στον αισθηματικό σας τομέα, γιατί τα γεγονότα της ημέρας, έχουν γρήγορους ρυθμούς και θα αποπροσανατολιστείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα, θα σας βοηθήσει να συγκροτήσετε την σκέψη σας και θα ξεπροβάλλει τις δυναμικές σας διαθέσεις, για την επαγγελματική σας εξέλιξη. Έχετε, τον χρόνο που χρειάζεστε για να ρυθμίσετε και να οργανώσετε τις υποθέσεις σας, προς την θετική τους μορφή. Η διασκέδαση, είναι το χαρακτηριστικό που θα σας συμπληρώσει στο υπόλοιπο της ημέρας.

ΖΥΓΟΣ

Μία χαλαρή διάθεση, θα σας ακολουθήσει στην διάρκεια της ημέρας και θα σας ωθήσει να απομακρυνθείτε, από ευθύνες και αποφάσεις. Η αίσθηση, να βρεθείτε σε χώρους που σας εμπνέουν ασφάλεια και σας απομακρύνουν από εντάσεις, θα είναι αρκετά έντονη. Μην διστάσετε, να βρεθείτε, με πρόσωπα που εμπιστεύεστε και μπορούν να σας βοηθήσουν σε όσα θέλετε να κάνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η κίνηση που μπορεί να επικρατήσει, σήμερα γύρω σας, μπορεί να σας κρατήσει σε δράση. Η ενέργειές σας, σε χώρους που ταυτίζονται με τον χώρο εργασίας σας, ενδυναμώνουν νέα σας σχέδια. Η ανησυχία, που σας διακατέχει σήμερα, θα σας ωθήσει να επικοινωνήσετε περισσότερο με πρόσωπα που αγαπάτε και να ξεκαθαρίσετε κάποια θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η οικονομική σας διαχείριση, θα σας αποφέρει την ασφάλεια και την απολαβή από οικονομικές κινήσεις του παρελθόντος. Νέες ιδέες, θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τους στόχους σας, στα επαγγελματικά σας. Η αισθηματική επαφή, με τον σύντροφό σας, σήμερα θα δώσει μία νέα πνοή στην σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην επιτρέψετε, σήμερα, να σας επηρεάσει η ψυχολογία σας, σε σημαντικά ζητήματα που πρέπει να προχωρήσετε. Μην χάσετε την αυτοκυριαρχία σας, απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα, οι εντάσεις μπορούν να φέρουν απρόβλεπτες καταστάσεις. Απομακρυνθείτε, από εντάσεις και αναζητήστε την γαλήνη, στηριζόμενοι στην επιμελημένη σας σκέψη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Απρόβλεπτα γεγονότα, μπορούν να σας οδηγήσουν σε καταστάσεις παρασκηνιακού τύπου και θα πρέπει να προσέξετε, ώστε η λύση να είναι προσιτή προς το μέρος σας. Προσέξτε, μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας και καταλήξετε σε βιαστικά συμπεράσματα. Ο ψυχικός σας κόσμος, μπορεί να σας ωθήσει να αναζητήσετε περισσότερα για τις σχέσεις σας και για το αν υπάρχει κατανόηση από τους γύρω σας. Δείξτε λίγο υπομονή και όλα θα διορθωθούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ευχάριστη διάθεσή σας, θα βοηθήσει σήμερα συναντήσεις και θα οριστικοποιήσετε ευκολότερα νέες ενάρξεις. Οι καλλιτεχνικές σας ιδέες, θα θεωρηθούν αρκετά πρωτότυπες για νέα σας σχέδια. Θα θελήσετε, να συμφιλιωθείτε με πρόσωπα που υπήρχαν διενέξεις στο παρελθόν και θα δημιουργήσετε ένα ευχάριστο κλίμα.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα:

4 απαντήσεις στο “Τα ζώδια του Σαββάτου 30ης Ιουνίου”

  1. 798700 226516Hi! I discovered your internet site accidentally today, but am actually pleased that we did! Its not only entertaining, but in addition straightforward to make use of in contrast to lots that Ive viewed! 97280

Σχολιάστε