Τα ζώδια του Σαββάτου 9ης Φεβρουαρίου 2019

zodia-new1
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΚριοί, οι κρυφές καταστάσεις που θα πάρουν το φως της ημέρας, θα είναι αρκετά δυνατές για να αποπροσανατολίσουν τις σκέψεις σας και να δώσουν μία λανθασμένη πορεία. Μείνετε επιφυλακτικοί στα γεγονότα που έχουν συμβεί και δώστε την απαραίτητη προσοχή. Ταύροι, η αλληλοκατανόηση και η τάση συμφιλίωσης, μπορούν να γεφυρώσουν το χάσμα επικοινωνίας που υπήρξε μεταξύ των αγαπημένων σας προσώπων, εκμεταλλευτείτε αυτή την δυνατότητα που σας δίνεται. Λέοντες, ίσως έρθουν στο προσκήνιο οικονομικά θέματα που θα σας τραβήξουν την προσοχή και θα θεωρηθούν εμβόλιμα. Μην χάσετε το σθένος και την πυγμή που διαθέτετε και η λύση θα είναι μπροστά σας.

ΚΡΙΟΣ

Οι κρυφές καταστάσεις που συνέβησαν στο παρελθόν, έχουν επηρεάσει τον ψυχικό σας κόσμο και έχετε μια αίσθηση απογοήτευσης εξαιτίας καταστάσεων που ήρθαν στο φως. Μπορεί να υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις για την αποκατάσταση του ονόματός σας και γι’ αυτό θα πρέπει να διατηρήσετε σε μία ισορροπία τις σκέψεις σας, ώστε να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας χωρίς να εμφανιστούν άλλες δυσμένειες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η στροφή σας προς τον κοινωνικό περίγυρο, θα σας κάνει πιο δημοφιλείς και θα τραβήξετε τα μάτια των άλλων πάνω σας. Η γοητεία και ο μαγνητισμός σας, θα σας συνοδεύουν στις κινήσεις σας, κάνοντάς σας να ξεχωρίζετε από το σύνολο, εκμεταλλευτείτε το ανοίγοντας νέους ορίζοντες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι ικανότητες που έχετε, χαρακτηρίζουν το σθένος που έχετε να φτάσετε στην επιτυχία, ώστε οι αντιξοότητες να δείχνουν αμελητέες. Ο σχολιασμός σας, από το γύρω περιβάλλον, σας ωθεί να βελτιώσετε τις σκέψεις σας και να επιμείνετε σθεναρά στον στόχο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, έχετε μία ξεχωριστή διάθεση να απομακρυνθείτε από τα κοινότυπα και τα θέματα ρουτίνας, ώστε να δείτε το μακρινό σας μέλλον. Η μόρφωση, η παιδεία και τα νέα επαγγελματικά σχέδια, παίρνουν σειρά στις προτεραιότητες σας και δίνουν μία άλλη υφή στην ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Τα οικονομικά σας και θέματα εκκρεμοτήτων, σήμερα, θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα και θα τραβήξουν την προσοχή σας. Προσοχή, μην σας επηρεάσουν ψυχολογικά και σας φέρουν σε μία απογοήτευση. Εξάλλου, είστε ηγετικό ζώδιο και δεν θα αφήσετε τα πράγματα στην τύχη τους, αλλά θα παλέψετε με δυναμικό τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ειλικρίνεια και οι ξεκάθαρες συζητήσεις, με τα άτομα που πρόκειται να συνεργαστείτε, θα χαράξουν έναν νέο δρόμο στον οποίο εσείς θα χτίσετε με γερές βάσεις. Η κίνηση σας αυτή, θα εκτιμηθεί από τα ανάλογα πρόσωπα, ώστε να κυλήσουν δημιουργικά στο μέλλον τα νέα σχέδιά σας.

ΖΥΓΟΣ

Ο ελεύθερος χρόνος σήμερα, θα είναι αρκετά πιεσμένος εξαιτίας των υποχρεώσεων που έχετε αναλάβει. Οι σκέψεις σας, θα απορροφηθούν και ταυτόχρονα, θα φορτιστούν μη μπορώντας να δείτε τα άμεσα σχέδιά σας. Οι περίπατοι στην φύση και η συνεύρεση με το φιλικό σας περιβάλλον, θα ανανεώσουν τις σκέψεις σας και θα σας χαλαρώσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το προβάδισμα για την νέα σας επαγγελματική έναρξη, σας ανησυχεί έντονα σήμερα και οι σκέψεις σας, θα είναι στραμμένες σε αυτό τον τομέα. Η διαύγεια του μυαλού σας, θα δώσει τις απαραίτητες λύσεις, ώστε να κινηθείτε με γρήγορους ρυθμούς και αποτελεσματικούς. Εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας, η οποία μπορεί να σας καθοδηγήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην συμμετέχετε σε διενέξεις που θα εξελιχθούν στην προσωπική σας ζωή, με τα άτομα της οικογένειάς σας ή του εργασιακού σας χώρου. Ο εκνευρισμός που διακατέχεστε, προέρχεται από υπεράριθμες ευθύνες και υποχρεώσεις που επωμιστήκατε, το τελευταίο διάστημα. Επικεντρωθείτε στον στόχο που έχετε θέσει και βρείτε παράλληλα τρόπους, που θα μπορέσουν να σας χαλαρώσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σταθερότητα και η διάθεση να κατακτήσετε τον επαγγελματικό σας στόχο, δεν θα σας αφήσει να παρασυρθείτε από την κινητικότητα που θα εμφανιστεί σήμερα, στο γύρω περιβάλλον σας, χωρίς όμως να υπάρχουν απτά αποτελέσματα. Επειδή η θεωρία δεν σας καλύπτει στα σχέδια σας, μείνετε στην πρακτικότητα την οποία ακολουθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι ενέργειες που έχετε καταβάλει στο παρελθόν, εμφανίζουν σήμερα δειλά- δειλά τα πρώτα αποτελέσματα. Σήμερα, μπορεί να έχετε κάποια εξέλιξη από οικονομικές συναλλαγές που έχετε κάνει στο παρελθόν. Η θαλπωρή του σπιτιού, είναι αυτό που σας δίνει μία ανάσα στις εξελίξεις της ημέρας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αποφυγή σας από κρίσιμα ζητήματα, θα είναι μία διπλωματική δίοδος που θα σας προστατέψει από τις εντάσεις που θα δημιουργηθούν με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Μην επιμένετε σε αναλύσεις και συζητήσεις, γιατί μπορεί να υπάρξει ένα κλίμα παρεξηγήσεων, το οποίο θα εντείνει την απομάκρυνση μεταξύ σας.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα:

6 απαντήσεις στο “Τα ζώδια του Σαββάτου 9ης Φεβρουαρίου 2019”

  1. 714763 196957Hi, ich habe Ihre Webseite bei der Suche nach Fernbus Hamburg im Internet gefunden. Schauen Sie doch mal auf meiner Seite vorbei, ich habe dort viele Testberichte zu den aktuellen Windeleimern geschrieben. 166998

  2. 803115 837806The posh distributed could be described as distinctive; customers are truly yearning for bags is really a Native aspirations. Which strange surroundings is built that is to market diversity furthermore importance with travel and leisure market trends. hotels special offers 389380

  3. 624322 80175An interesting discussion is worth comment. I do believe that you ought to write read more about this topic, it will not be considered a taboo topic but usually everyone is too couple of to communicate in on such topics. To one more. Cheers 402990

Σχολιάστε