Τα ζώδια του Σαββάτου 1 Αυγούστου 2020

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Σήμερα, μπορείτε να κατανοήσετε περισσότερο τον εαυτό σας, αλλά και θέματα που σχετίζονται με την προσωπική σας ζωή. Είναι η κατάλληλη μέρα, για να εξετάσετε κάποια ζητήματα σε βάθος, αποφύγετε όμως να ξεκινήσετε συζητήσεις που αφορούν οικονομικά θέματα ή τις σχέσεις σας. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα, για να εξετάσετε νέες ιδέες, όχι όμως για να κάνετε σημαντικές συζητήσεις.

 

ΚΡΙΟΣ

Η ευχάριστη διάθεση και η επιθυμία να γνωρίσετε νέα πρόσωπα, σας κάνει πιο κοινωνικούς. Σήμερα, μπορείτε να ταξιδέψετε, αδράξτε ότι ευκαιρία σας παρουσιαστεί και ζήστε ευχάριστες στιγμές. Η κοινωνική και η ερωτική σας ζωή, θα εξελιχθούν προς το καλύτερο.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, διασκέδαση, δημιουργία

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, εργασία ,υγεία

Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 18

 

ΤΑΥΡΟΣ

Οικονομικά θέματα που θα σας απασχολήσουν, σήμερα, θα σας κάνουν να νιώσετε μία μικρή ανασφάλεια. Ίσως, εμπλακούν κρυφές καταστάσεις που θα έχουν αρνητικά αποτελέσματα, γι’ αυτό θα πρέπει να μείνετε επιφυλακτικοί. Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, θα σας δώσουν μία ανάσα από την καθημερινότητα.

Ευνοούνται: Κρυφές υποθέσεις, έμπνευση

Δοκιμάζονται: Φίλοι, έρωτας, τύχη

Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 1, 20

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ειλικρίνεια στον επαγγελματικό σας τομέα, θα βοηθήσει να ξεδιαλύνετε υποθέσεις που έχουν σταθεί εμπόδιο στην εξέλιξή σας. Οι συζητήσεις που θα κάνετε σε συνεργασίες, απαιτούν να έχετε την αρμόζουσα συμπεριφορά και να αποφύγετε απρόοπτες συναισθηματικές μεταβολές.

Ευνοούνται: Κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια

Δοκιμάζονται: Κοινωνική καταξίωση, φαντασία, οικογενειακή ζωή

Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 18

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθήστε να φέρετε σε ισορροπία τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχετε αναλάβει. Στραφείτε προς τον εαυτό σας και βρείτε ελεύθερο χρόνο, για να χαλαρώσετε. Οι φίλοι σας, μπορούν να σας συμβουλέψουν και να σας στηρίξουν.

Ευνοούνται: Καριέρα, υλική ασφάλεια

Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, εκπαίδευση, επικοινωνία

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 1, 22

 

ΛΕΩΝ

Η καθαρότητα σκέψης και η λογική, μπορούν να ωθήσουν τις ενέργειες που απαιτούν τα επαγγελματικά σας, σε ένα καλύτερο επίπεδο με καλύτερα αποτελέσματα. Το άγχος και το στρες, είναι στοιχεία που επιβαρύνουν αρνητικά την ψυχολογία σας και στέκονται εμπόδιο, σε νέες δημιουργίες.

Ευνοούνται: Δικαστικά θέματα, προσωπικότητα

Δοκιμάζονται: Δάνεια, υλική ασφάλεια

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 18

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο έντονος συναισθηματισμός σας και η απόφαση να απομονωθείτε από το γύρω περιβάλλον, θα σας επηρεάσουν κατά την διάρκεια της ημέρας. Μείνετε για λίγο μόνοι και βάλτε τα πράγματα σε μία σειρά, έτσι ώστε να οργανώσετε τον στόχο σας. Αποφύγετε κάθε κόντρα και ένταση, με κοντινά σας πρόσωπα.

Ευνοούνται: Οικονομικά θέματα, κρυφές υποθέσεις

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα σχέσεων, προσωπικότητα

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 1, 24

 

ΖΥΓΟΣ

Η επικοινωνία στα επαγγελματικά σας απαιτεί να βρίσκεται σε μία ισορροπία, ώστε να αποφύγετε επιπλοκές στις συνεργασίες που θα εμποδίσουν την εξέλιξή σας. Εξετάστε τα θέματα υγείας και προσέξτε περισσότερο την διατροφή σας. Οι περίπατοι και οι εξορμήσεις στην φύση θα βοηθήσουν να βρείτε το κέντρο σας.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, φίλοι, σχέσεις

Δοκιμάζονται: Εργασία, παρασκήνιο

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 18

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η φροντίδα, θα βοηθήσει την επικοινωνία με κοντινά ή αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορείτε να βελτιώσετε θέματα στην σχέση σας, αρκεί να εκφράσετε όσα νιώθετε. Ίσως, λάβετε κάποια χρήματα, που περιμένετε από το παρελθόν.

Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση

Δοκιμάζονται: Δημιουργία, έρωτας, φίλοι

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 1, 26

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, η μέρα σας καλεί να αντιμετωπίσετε με ηρεμία σημαντικά θέματα, ειδικά αν χρειαστεί να πείτε την γνώμη σας ή να συζητήσετε για αυτά. Μην  προσπαθήσετε να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που είναι μπερδεμένες και ελέγξτε τις αντιδράσεις των άλλων. Στην προσωπική σας ζωή, θα κυριαρχήσει ο έρωτας και θα ζήσετε ευχάριστες στιγμές με το σύντροφό σας.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, ταξίδια

Δοκιμάζονται: Φαντασία, καριέρα

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 18

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, θα σας απασχολήσουν υποθέσεις παρασκηνίου και θα χρειαστεί να μείνετε ψύχραιμοι, απέναντι σε προκλήσεις που θα παρουσιαστούν. Ο ψυχικός σας κόσμος, ίσως περάσει μία μικρή ταραχή και αυτό, σας φέρει εκτός προγράμματος. Ασχοληθείτε με αθλητικές δραστηριότητες και χαλαρώστε.

Ευνοούνται: Διαίσθηση, οικονομικά θέματα

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια

Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 18

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα, σας σπρώχνει σε νέα ανοίγματα και να δημιουργήσετε θεμέλιά για τα επαγγελματικά σας σχέδια. Έχετε την διάθεση να πετύχετε στόχους και φιλοδοξίες και τίποτα δεν σας κρατάει πίσω. Στην προσωπική σας ζωή και σε θέματα που αφορούν άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, το κλειδί είναι η συμφιλίωση.

Ευνοούνται: Επικοινωνία, συνεργασίες, θέματα σχέσεων

Δοκιμάζονται: Υλική ασφάλεια, δάνεια, οικονομικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 18

 

ΙΧΘΥΕΣ

Οικονομικά θέματα θα έρθουν στην επιφάνεια και θα απαιτήσουν να βρείτε νέους τρόπους, για να τα ενισχύσετε. Οι σκέψεις για νέα επαγγελματικά βήματα, θα είναι έντονες και θα επικεντρωθείτε σε σχέδια και προγράμματα. Σε θέματα σχέσεων, αφήστε λίγο χρόνο για την επίλυσή τους.

Ευνοούνται: Εργασία, υγεία

Δοκιμάζονται: Σχέσεις, προσωπικότητα

Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 2, 20

 

Παλαιότερα άρθρα: