Τα ζώδια του Σαββάτου 18 Ιουλίου 2020

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Φροντίστε σήμερα περισσότερο τον εαυτό σας. Η Σελήνη περνώντας στον Καρκίνο, θα σας μεταφέρει αρκετή ευαισθησία και θα θελήσετε να ασχοληθείτε με ότι είναι σημαντικό για εσάς. Ο Ποσειδώνας από την άλλη, μπορεί να φέρνει στην επιφάνεια συναισθήματα που πρέπει να εξετάσετε περισσότερο. Προσπαθήστε να κινηθείτε πιο διαλλακτικά στις προσωπικές σας σχέσεις και να μην αφήσετε τα συναισθήματά σας, να καθοδηγήσουν τις αποφάσεις σας.

ΚΡΙΟΣ
Δυσμενείς καταστάσεις, σας έχουν επηρεάσει αρκετά. Μπορεί να αντιμετωπίσετε προκλήσεις στον επαγγελματικό τομέα και θα πρέπει να δείξετε έναν ισχυρό χαρακτήρα. Άτομα που θα χρειαστούν τις συμβουλές σας, είστε διατεθειμένοι να τους βοηθήσετε και να υποδείξετε νέους δρόμους στην ζωή τους.
Ευνοούνται: Εργασία, υγεία, καριέρα
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9

ΤΑΥΡΟΣ
Παρατηρώντας τις αντιδράσεις των άλλων, θα μπορέσετε να έχετε μία ξεκάθαρη άποψη γι’ αυτούς και έτσι θα αποφύγετε υπέρμετρες ενέργειες. Στα ερωτικά σας, η τύχη θα είναι με το μέρος σας, και θα μπορέσετε να ζήσετε στιγμές που θα σας χαρίσουν την ευτυχία. Προτείνετε στον σύντροφό σας διαφορετικά πράγματα, απομακρύνοντας την σχέση σας από την ρουτίνα, που μπορεί να σας έχει κουράσει.
Ευνοούνται: Δημιουργία, έρωτας, ταξίδια
Δοκιμάζονται: Φαντασία, οικογενειακή ζωή, κοινωνική καταξίωση
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 8, 20

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τα προσωπικά σας θέματα, χρειάζεται να αλλάξει και να περιορίσετε αδυναμίες και πάθη. Η καλή πρόθεση να βοηθήσετε τα κοντινά σας πρόσωπα, θα πρέπει να είναι μετρημένη για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων. Συγκεντρωθείτε στην δουλειά σας και αφήστε τα δύσκολα για άλλη μέρα. Ο χρόνος που θα αφιερώσετε στον εαυτό σας, θα ξεμπερδέψει συναισθήματα που σας έχουν επηρεάσει.
Ευνοούνται: Έμπνευση, δάνεια, οικονομικά θέματα
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, εκπαίδευση
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 18

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν στο πλαίσιο των επαγγελματικών σας συναντήσεων, προβλέπονται νέες προτάσεις, μην φοβηθείτε να τις επιδιώξετε. Συναισθηματικές διαφωνίες θα υπάρξουν στην σχέση σας, τις οποίες θα πρέπει να αποφύγετε και να μην εντείνετε τα πράγματα, παίρνοντας στο τέλος λάθος τροπή.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, θέματα σχέσεων
Δοκιμάζονται: Οικονομικά θέματα
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 8, 22

ΛΕΩΝ
Σήμερα, μπορεί να λάβετε απαντήσεις που αφορούν επαγγελματικές σας υποθέσεις, που θα σας δώσουν το περιθώριο να εξελιχτείτε στο μέλλον. Μείνετε συγκεντρωμένοι στα σχέδια που ήδη έχετε οργανώσει και αφορούν θέματα που έχουν δημιουργήσει αναταραχές στις σχέσεις σας. Στα συναισθηματικά σας, θα τολμήσετε να δώσετε μία τελική ευθεία σε θέματα που αφορούν τον σύντροφό σας.
Ευνοούνται: Υλική ασφάλεια, εργασία
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, συνεργασίες, σχέσεις
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 18

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η διάθεση να ξεκινήσετε μία νέα ζωή και να οργανώσετε καινούργιες ενάρξεις στον επαγγελματικό σας τομέα, σας δίνει αισιοδοξία. Η συνεύρεση σας με πολύ κόσμο, θα βοηθήσει τα σχέδιά σας. Τολμήστε και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.
Ευνοούνται: Προσωπική λάμψη, διασκέδαση, έρωτας
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, υγεία
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 8, 24

ΖΥΓΟΣ
Η ψυχολογική σας κατάσταση, ίσως είναι αρκετά πιεσμένη, εξαιτίας υπερβολικών υποχρεώσεων και ευθυνών που έχετε επωμιστεί. Προσπαθήστε να βάλετε τα θέματα σας σε μία τάξη, τοποθετώντας τα με βάση την σοβαρότητα τους. Η διάθεση να κάνετε μία αναδρομή στο παρελθόν, θα σας φέρει κοντά με ερωτικές σχέσεις που έχουν αφήσει στίγμα στον συναισθηματικό σας κόσμο. Απλά, να είστε σίγουροι για τις επιλογές σας.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση
Δοκιμάζονται: Φίλοι, δημιουργία, έρωτας, τύχη
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 18

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η επαγγελματική σας διαίσθηση, μπορεί να βοηθήσει τα μελλοντικά σας βήματα, ειδικά σε συνεργασίες. Μην την αγνοείτε, και στρέψτε την προσοχή σας σε συμπεριφορές των άλλων γύρω σας. Διατηρείστε τις επιφυλάξεις σας σε τρίτα πρόσωπα, που επιδιώκουν να σας εκμεταλλευτούν συναισθηματικά.
Ευνοούνται: Κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες
Δοκιμάζονται: Καριέρα, έμπνευση, οικογενειακή ζωή
Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 8, 26

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αισθήματα αισιοδοξίας, δίνουν το προβάδισμα σε θέματα καριέρας και σας κάνουν πιο δυνατούς και ανταγωνίσιμους. Ευνοούνται αγορές, συμβόλαια και νέες επαγγελματικές προτάσεις. Η οργάνωση και η πειθαρχία, θα βοηθήσουν να συγκεντρώσετε τα απαραίτητα στοιχεία, για να αποφασίσετε για τα μελλοντικά σας σχέδια.
Ευνοούνται: Κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, εκπαίδευση, επικοινωνίες
Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 18

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι συζητήσεις και τα λόγια που θα ειπωθούν στον επαγγελματικό σας τομέα, μπορεί να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις και εντάσεις με τους συνεργάτες σας. Μην προκαλείτε και αποφύγετε να ξεκαθαρίσετε θέματα, που απλά θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Η άθληση ή μια έξοδος, θα βοηθήσει να εξισορροπήσετε την ενέργεια σας.
Ευνοούνται: Δικαστικά θέματα, προσωπικότητα
Δοκιμάζονται: Δάνεια, οικονομικά θέματα
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα, θα νιώσετε περισσότερη ευαισθησία, από αυτή που χρειάζεται, σε ορισμένα ζητήματα. Φανείτε προσεχτικοί, δείτε απλά τα θέματα που σας απασχολούν από άλλη οπτική. Η επιλογή της αποστασιοποίησης, θα σας βοηθήσει να βρείτε τον εαυτό σας και να ενδυναμώσετε την αυτοεκτίμηση σας.
Ευνοούνται: Οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, σχέσεις, προσωπικότητα
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 18

ΙΧΘΥΕΣ
Σήμερα, θέλετε να κάνετε νέα βήματα και να ξεκαθαρίσετε θέματα που σας έχουν κουράσει. Είστε αποφασισμένοι να παλέψετε και να κατακτήσετε τις φιλοδοξίες και τα όνειρά σας. Είναι η κατάλληλη μέρα, για να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε πρόκληση υπάρχει στα σχέδιά σας και να βάλετε τις κατάλληλες βάσεις, για να πετύχετε.
Ευνοούνται: Θέματα σχέσεων, φίλοι, κοινωνικές ομάδες
Δοκιμάζονται: Εργασία, υγεία, κρυφές υποθέσεις
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 9

Παλαιότερα άρθρα: