Τα ζώδια του Σαββάτου 25 Ιουλίου 2020

Διαβάστε επίσης
Σήμερα, θέματα σχέσεων έρχονται στην επιφάνεια και θα χρειαστεί να εξετάσετε περισσότερο όσα πρέπει να βελτιώσετε μέσα σε αυτές. Αποφύγετε να προγραμματίσετε νέα σχέδια, ιδιαίτερα αν αφορούν τα οικονομικά σας. Βάλτε περισσότερη τάξη σε οικονομικά ζητήματα και ασχοληθείτε με εκκρεμότητες που υπάρχουν.
Του Δρ. Κωνσταντίνου Παππά
ΚΡΙΟΣ
Μία οξύθυμη συμπεριφορά, θα κάνει την εμφάνιση της σε επαγγελματικές συνεργασίες, την οποία θα πρέπει να ελέγξετε. Αποφύγετε προκλήσεις τις οποίες δεν είστε έτοιμοι ψυχολογικά να αντιμετωπίσετε. Προσπαθήστε να διοχετεύσετε την ενέργειά σας σε νέους τομείς, που θα σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε. Δείξτε προσοχή στην ερωτική σας ζωή και ζήστε ευχάριστες στιγμές.
Ευνοούνται: Ταξίδια, εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα
Δοκιμάζονται: Δάνεια, οικονομικά θέματα,  υλική ασφάλεια
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 13, 12
 
ΤΑΥΡΟΣ
Σε καθημερινά θέματα, θα επωφεληθείτε των συμβουλών που θα σας δοθούν από το οικείο περιβάλλον σας. Θέματα οικονομικού τύπου, θα προσπαθήσετε να τα βάλετε σε τάξη και να βρείτε νέες διόδους. Κρυφές ενέργειες από τρίτους που υπήρξαν στο παρελθόν, επηρέασαν την προσωπική σας εξέλιξη και σήμερα, καλείστε να τις αντιμετωπίσετε.
Ευνοούνται: Οικονομικά θέματα, κρυφές υποθέσεις
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, σχέσεις, προσωπικότητα
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 12, 14
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η έκφραση της γνώμης και της άποψής σας, χρειάζεται ένα μέτρο για να αποφύγετε δυσκολίες στην επικοινωνία σας. Χρησιμοποιείστε την ευχέρεια λόγου που έχετε προς όφελός σας, ενισχύοντας τον κοινωνικό σας κύκλο. Βρεθείτε σε χώρους που αναδεικνύουν την προσωπική σας λάμψη,μπορείτε να έλξετε νέα πρόσωπα. Αποφύγετε την ασυνέπεια, γιατί θα δημιουργηθούν εντάσεις μέσα στην σχέση σας.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, φίλοι
Δοκιμάζονται: Εργασία, υγεία, παρασκήνιο
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 15, 12
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
 
Η πρακτική και σταθερή σας στάση απέναντι στον επαγγελματικό σας τομέα, δημιουργεί ένα ήπιο κλίμα στις συνεργασίες σας και μειώνει τις αντιθέσεις μεταξύ σας. Θα επικεντρώσετε το ενδιαφέρον σας σε ουσιώδη γεγονότα,που έχουν εξελιχθεί στις σχέσεις σας.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, έρωτας, τύχη, κοινωνικές ομάδες
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 12, 16
 
ΛΕΩΝ
Οι αντιδράσεις των άλλων, θα αναθεωρήσουν τις μέχρι τώρα απόψεις σας και θα ξεκαθαρίσετε συναισθήματα και σκέψεις. Η διασκέδαση και οι έξοδοι με άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος  θα ανανεώσουν την διάθεσή σας και θα χαρίσουν ευχάριστες στιγμές στην ημέρα σας. Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες και προτάσεις.
Ευνοούνται: Δημιουργία, ταξίδια, εκπαίδευση
Δοκιμάζονται: Διαίσθηση, οικογενειακή ζωή, καριέρα
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 17, 12
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η φροντίδα που δείχνετε σε κοντινά σας πρόσωπα, θα διαμορφώσει ένα ευχάριστο κλίμα το οποίο θα προσπαθήσετε να εκμεταλλευτείτε, βελτιώνοντας την επικοινωνία μεταξύ σας. Διατηρείστε την αυτοκυριαρχία σας και προσπαθήστε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας, αποφεύγοντας υπερβολές και υπέρμετρες ευαισθησίες.
Ευνοούνται: Έμπνευση, οικονομικά θέματα
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, δικαστικά θέματα
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 18
 
ΖΥΓΟΣ
Οι συναντήσεις και οι αποκαλύψεις παρελθοντικών θεμάτων στον επαγγελματικό σας τομέα, θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας. Ο τρόπος που θα το διαχειριστείτε, θα αποδεσμεύσει τις σκέψεις σας από ενοχές, δίνοντας σας το περιθώριο να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα. Μακρινοί προορισμοί και ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα, θα σας ανανεώσουν.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, ταξίδια, σχέσεις
Δοκιμάζονται: Υλική ασφάλεια, δάνεια, οικονομικά θέματα
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 19, 12
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι εξελίξεις που θα γίνουν στον επαγγελματικό σας τομέα, θα φέρουν νέα σχέδια για το μέλλον. Επενδύσεις και νέες αγορές, θα έχουν εύνοια η οποία θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα νέα σας σχέδια. Ξεκαθαρίστε παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί μέσα στην σχέση σας.
Ευνοούνται: Εργασία, υγεία
Δοκιμάζονται: Προσωπική λάμψη , συνεργασίες, θέματα σχέσεων
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 12, 20
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η διάθεση να ασχοληθείτε με ευχάριστα πράγματα και να ξεκινήσετε μία νέα ζωή, θα διαμορφώσει τα σχέδιά σας και θα σας κάνει πιο αισιόδοξους. Οι εκδηλώσεις και οι επαφές με νέα πρόσωπα, θα αναπτύξουν τον κύκλο σας και θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σας. Η κατανόηση των προβλημάτων που επέφεραν οι εντάσεις, θα ομαλοποιήσει τις σχέσεις σας.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, διασκέδαση, έρωτας
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, εργασία
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 21, 12
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αναλογιστείτε την ψυχολογική σας κατάσταση και επεξεργαστείτε τα νέα στοιχεία που σας έχουν δοθεί, για νέα σχέδια που έχετε. Η ικανότητά σας να διακρίνετε την αλήθεια και να προσδιορίζετε την κατάσταση στην πραγματική της διάσταση, θα βοηθήσει να ξεδιαλύνετε υποθέσεις που χρονίζουν. Θα ξυπνήσουν μνήμες του παρελθόντος και θα νιώσετε έλξη για παρελθοντικές σχέσεις.
Ευνοούνται: Κρυφές υποθέσεις, έμπνευση, οικογενειακήζωή
Δοκιμάζονται: Φίλοι, δημιουργία, έρωτας, τύχη
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 13, 12
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η επαγγελματική σας σταδιοδρομία, θα στηριχτεί σε νέες συμφωνίες και συνεργασίες. Μην αφήσετε τον έλεγχο των σχεδίων σας σε τρίτους, μείνετε επιφυλακτικοί σε προκλήσεις που θα παρουσιαστούν. Διατηρείστε τις επιφυλάξεις σας, σε συμπεριφορές τρίτων που αναδεικνύουν υπερβολές.
Ευνοούνται: Κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια
Δοκιμάζονται: Καριέρα, φαντασία
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 14, 12
 
ΙΧΘΥΕΣ
Μία αίσθηση αισιοδοξίας, θα νιώσετε κατά την διάρκεια της ημέρας και θα μπορέσετε να δείτε μία άλλη οπτική τα θέματα που σας απασχολούν. Ευνοούνται συναντήσεις που θα ανανεώσουν την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Βρεθείτε κοντά στην φύση, αυτό θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε ψυχολογικά.
Ευνοούνται: Κοινωνική καταξίωση, υλικά αγαθά
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 13, 14
Παλαιότερα άρθρα: