Τα ζώδια του Σαββάτου 29 Αυγούστου 2020

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*


Είναι η κατάλληλη μέρα, για να προχωρήσετε με περισσότερη αισιοδοξία θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας. Βάλτε σε τάξη τις σκέψεις σας και οργανώστε νέα σχέδια. Είναι η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσετε σχέσεις, αλλά και συνεργασίες.

ΚΡΙΟΣ
Όσα έχετε προγραμματίσει, μπορούν να ολοκληρωθούν και να κάνετε το καλύτερό σας. Η αποφασιστικότητα βοηθάει σε εργασιακά θέματα, συνεργασίες και συμφωνίες, θα χρειαστούν διπλωματικό τρόπο. Μια έξοδος με τον σύντροφό σας, θα αλλάξει την διάθεσή σας.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, διασκέδαση, έρωτας
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, εργασία
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 10, 20

ΤΑΥΡΟΣ
Η ψυχολογική σας κατάσταση, καθοδηγεί τις συζητήσεις και τις προτάσεις που πρόκειται να δεχθείτε στο συναδελφικό σας περιβάλλον, γι’ αυτό μείνετε σε απόσταση από σοβαρά ζητήματα. Η ψυχραιμία, βοηθάει να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας σωστά, όπου αυτό χρειαστεί.
Ευνοούνται: Φαντασία, σπίτι
Δοκιμάζονται: Κοινωνικές ομάδες, δημιουργία, αισθηματικά
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 9

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η πρόθεση να αλλάξετε την φύση της εργασίας σας, θα είναι έντονη σήμερα και θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στις κινήσεις και τις αποφάσεις σας. Ο χρόνος που θα αφιερώσετε για προσωπικά σας ζητήματα, θα σας δώσει μία ανάσα από την καθημερινότητα.
Ευνοούνται: Φίλοι, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια
Δοκιμάζονται: Κοινωνική καταξίωση, έμπνευση, οικογενειακή ζωή
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 12, 20

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η τάση για απομόνωση και διαλογισμό, θα βοηθήσει στην εξισορρόπηση της ενέργειάς σας. Επιμονή και υπομονή, είναι στοιχεία που θα σας απομακρύνουν από παρορμητικές σκέψεις και κινήσεις, βάζοντας το μυαλό σας σε μία τάξη. Μείνετε μόνοι και μακριά από αντιπαραθέσεις και εντάσεις.
Ευνοούνται: Καριέρα, υλικά αγαθά
Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, επικοινωνίες
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 9

ΛΕΩΝ
Η αυτοπεποίθηση σας ενισχύεται και η τύχη είναι με το μέρος σας, πράγμα που θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε τον στόχο σας. Η διασκέδαση και η διάθεση να φλερτάρετε, ενδυναμώνουν την ψυχολογία και τις φιλοδοξίες σας.
Ευνοούνται: Ταξίδια, εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα
Δοκιμάζονται: Δάνεια, οικονομικά, υλική ασφάλεια
Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 14, 20

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προσπαθήστε να φανείτε ρεαλιστές σε θέματα που εξελίσσονται με γοργό ρυθμό. Παρασκήνια μπορεί να φανερωθούν σε θέματα που αφορούν νομικές υποθέσεις, τα οποία μπορεί να σας εκπλήξουν. Αποφύγετε συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν.
Ευνοούνται: οικονομικά θέματα, έξοδα
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα σχέσεων, προσωπικότητα
Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 9

ΖΥΓΟΣ
Οργανώστε και προγραμματίστε καταναλωτικά σχέδια που έχετε και αποφύγετε ενέργειες, που μπορεί να σας φέρουν εκτός προϋπολογισμού. Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, θα έρθουν σε προτεραιότητα και θα σας χαρίσουν ευχάριστες στιγμές. Απλά, αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας, να ξεφύγει από υποχρεώσεις και ευθύνες.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, φίλοι, κοινωνικές ομάδες, σχέσεις
Δοκιμάζονται: Εργασία, υγεία, κρυφές υποθέσεις
Τυχεροί αριθμοί: 36, 27, 18, 9, 16, 20

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η επικοινωνία με το γυναικείο φύλο θα ευνοηθεί περισσότερο και θα έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Οι διαφορές και οι επιπλήξεις στον επαγγελματικό σας τομέα θα ξεπεραστούν, καθώς θα δείξετε συνεργάσιμοι στις ενέργειές σας. Με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα υπάρξει μία ήρεμη επικοινωνία που θα σας αφήσει το περιθώριο επαναπροσδιορισμού, σε θέματα που σας έχουν απασχολήσει.
Ευνοούνται: Επαγγελματικά, κοινωνική καταξίωση
Δοκιμάζονται: Δημιουργία, έρωτας, τύχη, κοινωνικές ομάδες
Τυχεροί αριθμοί: 37, 28, 19, 10, 1, 9

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εμβόλιμες καταστάσεις που ενδεχομένως θα υπάρξουν στον επαγγελματικό σας τομέα, θα σας αναγκάσουν να επανεξετάσετε ζητήματα που επείγουν και να προσδιορίσετε μία πιο ευνοϊκή εξέλιξη. Η αρμονία των συναισθημάτων σας, θα παίξει σημαντικό ρόλο στην διευθέτηση των προσωπικών σας υποθέσεων.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, αισθηματικά, ταξίδια, εκπαίδευση
Δοκιμάζονται: Διαίσθηση, σπίτι, καριέρα
Τυχεροί αριθμοί: 38, 29, 20, 11, 2, 18

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η συναισθηματική σας κατάσταση δεν είναι η κατάλληλη για να αντιμετωπίσετε διαφωνίες και περαιτέρω αντιδράσεις των άλλων γύρω σας. Η διαίσθηση και το ένστικτό σας, μπορούν να σας προσδιορίσουν τον τρόπο με τον οποίο χρειάζεται να κινηθείτε.
Ευνοούνται: Φαντασία, οικογενειακή ζωή, οικονομικά θέματα
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, εκπαίδευση, δικαστικά θέματα
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 10, 20

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι λεπτομέρειες και οι υπεραναλύσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις σας, απαιτούν ένα μέτρο για να μην σας κουράσουν. Μία νοσταλγική διάθεση, σας σπρώχνει να επικοινωνήσετε με ανθρώπους που έχετε μοιραστεί κοινά πιστεύω και ενδιαφέροντα στο παρελθόν.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, ταξίδια, συνεργασίες, σχέσεις
Δοκιμάζονται: Έξοδα, οικονομικά θέματα
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 11, 20

ΙΧΘΥΕΣ
Ο έλεγχος που μπορεί να νιώσετε από τους συνεργάτες σας, θα δώσει την ώθηση να αποδείξετε τις ικανότητες και δυνατότητες σας. Σιγουρευτείτε για τις ενέργειες που θέλετε να κάνετε και αφήστε πίσω, αμφιβολίες και ανασφάλειες. Έχετε την ικανότητα να ανταπεξέλθετε σε δυσκολίες και να δείτε διεξοδικά, τα θέματα που σας απασχολούν.
Ευνοούνται: Υλικά αγαθά, εργασία, υγεία
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, θέματα σχέσεων
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 10, 22

Παλαιότερα άρθρα: