Τα ζώδια του Σαββάτου 8 Αυγούστου

Διαβάστε επίσης

Σήμερα, ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και κάντε δραστηριότητες που μπορούν να σας χαλαρώσουν. Αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές και να είστε προσεκτικοί σε συζητήσεις, ειδικά σε οτιδήποτε αφορά τα επαγγελματικά σας. Καλό είναι να είστε σαφείς σε όσα θέλετε να πείτε και σε όσα θέλετε να κάνετε.

Του Δρ Κωνσταντίνου Παππά

ΚΡΙΟΣ
Οι υποθέσεις που θα σας απασχολήσουν, σήμερα, θα έχουν να κάνουν με παρασκήνια και κρυφές καταστάσεις του παρελθόντος. Απομακρυνθείτε από εχθρότητες και οξύθυμες αντιδράσεις, σε θέματα που αφορούν τα οικεία σας πρόσωπα. Τα οικονομικά σας, θα μπορέσουν να μπουν σε μία τάξη.
Ευνοούνται: Φαντασία, οικονομικά θέματα
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, εκπαίδευση
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 1, 26

ΤΑΥΡΟΣ
Η μέρα σας σπρώχνει σε νέα ανοίγματα και η τύχη, θα βρίσκεται με το μέρος σας. Οι προσπάθειες που έχετε καταβάλει μέχρι σήμερα, αν είναι ανάλογες με την σοβαρότητα των θεμάτων που αντιμετωπίζετε, θα σιγουρευτείτε για την πορεία τους. Στα επαγγελματικά σας, θα έχετε εύνοια και τα σχέδιά σας, θα έχουν θετικά αποτελέσματα.
Ευνοούνται: Επικοινωνία, συνεργασίες, θέματα σχέσεων
Δοκιμάζονται: Υλική ασφάλεια, δάνεια, οικονομικά
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 0

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σοβαρότητα και η ωριμότητα που θα δείξετε σε προκλήσεις και προτάσεις που θα δεχθείτε στον επαγγελματικό σας τομέα, θα είναι αυτή που θα διαχωρίσει την θέση σας. Η πυγμή και το θάρρος σε ανταγωνιστικές ενέργειες, θα μειώσουν την διάθεση να σας επηρεάσουν αρνητικά πρόσωπα.
Ευνοούνται: Εργασία, υγεία
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, σχέσεις
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 3, 26

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η πρόθεση να βρεθείτε με πολύ κόσμο και να αναδείξετε τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας, ενδυναμώνει την αυτοπεποίθησή σας. Η διάθεση να ταξιδέψετε και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και την ρουτίνα, είναι το κλειδί για να βελτιώσετε την ψυχολογία σας και να ισορροπήσετε συναισθηματικά.
Ευνοούνται: Προσωπική λάμψη, διασκέδαση, έρωτας
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, εργασία
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 0

ΛΕΩΝ
Οικονομικά θέματα που θα σας απασχολήσουν, θα σχετιστούν με εκκρεμότητες. Η μέρα σας βοηθά να συλλέξετε τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεστε και να φτάσετε σε συμπεράσματα, που θα φέρουν μία θετική έκβαση. Σε θέματα που αφορούν την σχέση σας, να είστε προσεκτικοί, καλό θα ήταν να απομακρυνθείτε από την επίλυση τους.
Ευνοούνται: Κρυφές υποθέσεις, έμπνευση
Δοκιμάζονται: Κοινωνικές ομάδες, δημιουργία, αισθηματικά
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 5, 26

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η διάθεση που δείχνετε απέναντι στους φίλους και στα κοντινά σας πρόσωπα, μπορεί να γεφυρώσει το χάσμα της επικοινωνίας, που μπορεί να έχει δημιουργηθεί μεταξύ σας. Οι συνεργασίες και οι συμφωνίες που θέλετε να ολοκληρωθούν, απαιτούν μεγαλύτερη συγκέντρωση.
Ευνοούνται: Φίλοι, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια
Δοκιμάζονται: Κοινωνική καταξίωση, οικογενειακή ζωή
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 0

ΖΥΓΟΣ
Οι υποχρεώσεις, θα είναι στο επίκεντρο της ημέρας και θα εμποδίσουν να στραφείτε σε νέα σχέδια και ιδέες. Η διάθεση να προγραμματίσετε και να βάλετε σε μία τάξη την προσωπική σας ζωή, θα σας απομακρύνει από μία χαοτική κατάσταση που μπορεί να έχουν προκαλέσει, οι εντάσεις και οι καυγάδες. Μια έξοδος είναι το κλειδί, για να βελτιωθεί η διάθεσή σας.
Ευνοούνται: Καριέρα, υλική ασφάλεια
Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, εκπαίδευση, επικοινωνίες
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 7, 26

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα, μπορείτε να χαράξετε νέα επαγγελματικά σχέδια και να εστιάσετε σε νέες ενάρξεις, που θα σας χαρίσουν στο μέλλον μία νέα σταδιοδρομία. Οι προτάσεις που θα δεχθείτε θα είναι καλές και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε με προσοχή τις ευκαιρίες που σας δίνονται.
Ευνοούνται: Έξοδοι, εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα
Δοκιμάζονται: Δάνεια, οικονομικά θέματα
Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 0

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα, κάποια θέματα θα απαιτήσουν την προσοχή σας, όμως μην αμελήσετε εκκρεμότητες που έχετε. Μείνετε σε απόσταση από θέματα που δεν έχετε ακόμα καθαρή εικόνα, ώστε να δείτε την βαρύτητα τους και να κρίνετε ανάλογα. Βρεθείτε με φίλους ή άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα.
Ευνοούνται: Οικονομικά θέματα, κρυφές υποθέσεις
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, σχέσεις, προσωπική λάμψη
Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 9

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αποφύγετε την λήψη σημαντικών αποφάσεων, κυρίως σε ότι αφορά το οικονομικό σας σκέλος. Η ωριμότητα και η λογική είναι αυτά που απαιτούνται αυτή την περίοδο, πριν ακολουθήσετε προτάσεις που έχουν να κάνουν με συνεργασίες. Στην ερωτική σας ζωή, μία μικρή ένταση θα λάβει χώρα και θα φέρει μία απόσταση μεταξύ σας, απλά μείνετε μόνοι και σκεφτείτε τι ακριβώς επιθυμείτε.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα σχέσεων, φίλοι
Δοκιμάζονται: Εργασία, υγεία, παρασκήνιο
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 1, 26

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στα επαγγελματικά σας, φαίνεται να επικρατεί μία ηρεμία και κάποια χρήματα πηγάζουν από παρελθοντικές συναλλαγές. Αυτό, θα σας βοηθήσει να βγείτε από μία δύσκολη κατάσταση που ίσως βιώνετε, κυρίως στον οικονομικό σας τομέα. Η ζεστασιά και ο ρομαντισμός, θα σας φέρνουν ακόμα πιο κοντά με τον σύντροφό σας. Εκμεταλλευτείτε τις στιγμές που σας χαρίζονται.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση
Δοκιμάζονται: Δημιουργία, έρωτας, τύχη, κοινωνικές ομάδες
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 2, 26

ΙΧΘΥΕΣ
Αποφύγετε κρίσιμα ζητήματα και μην δείχνετε οξύθυμοι σε αντιδράσεις, που εσείς κρίνετε αρνητικές. Σκεφτείτε με ωριμότητα και σύνεση και κρατήστε μία στάση που θα δηλώσει την αυστηρότητα και την αποφασιστικότητά σας. Σε θέματα νομικά, ίσως θα έρθουν στην επιφάνεια παρασκήνια του παρελθόντος, που θα ξεκαθαρίσουν την εικόνα με αυτούς που συνεργάζεστε.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, αισθηματικά
Δοκιμάζονται: Διαίσθηση, οικογενειακή ζωή, καριέρα
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 1, 28

Παλαιότερα άρθρα: