Τα ζώδια της Δευτέρας 10 Σεπτεμβρίου 2018

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

ΚΡΙΟΣ

Η τριβή της καθημερινότητας και οι παρελθοντικές υποχρεώσεις, σας πιέζουν αρκετά, κάνοντάς σας να έχετε στους γύρω σας μία αρνητική συμπεριφορά. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, σε γεγονότα που συμβαίνουν και είναι απρόβλεπτα. Μπορεί να έχετε προγραμματίσει μία έξοδο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά η μεταβαλλόμενη διάθεσή σας, μπορεί να σας χαλάσει τα σχέδια. Ρυθμίστε την λοιπόν, όσο περισσότερο μπορείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ευαισθησία του χαρακτήρα σας, είναι μία αδυναμία σας, καλό είναι να αποκρύψετε προσωπικά σας στοιχεία, έτσι ώστε να φανείτε πιο δυναμικοί και απόλυτοι, σε υποθέσεις που σας απασχολούν. Η καλή σας πρόθεση, να ευχαριστήσετε τους άλλους, καταλήγει κάποιες φορές σε εμμονή. Βρεθείτε με άτομα απολύτου εμπιστοσύνης και απλά ακούστε τι έχουν να σας πουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, οι ιδέες σας θα αγγίζουν το παράξενο και το πρωτότυπο, φέρνοντας έκπληξη στους γύρω σας, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να αισθανθείτε ότι βρίσκεστε σε μία αναμονή. Εκμεταλλευτείτε νέες ιδέες και μην ξεχνάτε να παρατηρείτε, κάθε συμπεριφορά των ατόμων που συναναστρέφεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, θα έχετε την ευχέρεια να σκεφτείτε πιο πρακτικά και οργανωμένα, ώστε οι αποφάσεις σας να είναι καθοριστικές. Μια επαναξιολόγηση χρειάζεται να υπάρξει, θα σας δώσει την σιγουριά χρειάζεστε. Η σχέση με τον σύντροφό σας, θα κυλήσει αρμονικά εφόσον μπορείτε και ελέγχετε τα συναισθήματά σας.

ΛΕΩΝ

Στα επαγγελματικά σας, το θάρρος και η δυναμική σας είναι στοιχεία που σας καθορίζουν το μέλλον. Η επιμονή και το πείσμα να φτάσετε τον στόχο σας, μπορούν και εξωτερικεύουν τα θετικά σας στοιχεία στους γύρω σας. Μην ξεχνάτε να μετράτε σωστά την κριτική την οποία ασκούν τρίτοι προς το πρόσωπό σας, είναι στοιχεία που σας καθορίζουν τον τρόπο να συνεχίσετε. Ο σύντροφο σας, μπορεί να δει τα ξεκάθαρα συναισθήματα που τρέφετε για αυτόν και η σχέση σας, να πάρει μία νέα τροπή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στραφείτε σήμερα, προς τον εαυτό σας και προσπαθήστε να ισορροπήσετε τις ανασφάλειες που σας έχουν προκαλέσει οι αντιξοότητες της καθημερινότητας. Μην αποθαρρύνεστε και δίνετε το ερέθισμα στους γύρω σας να σας επηρεάσουν, δημιουργώντας σας επιπλέον προβλήματα. Μείνετε μόνοι και βάλτε σε τάξη τις σκέψεις σας και τις επιθυμίες σας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, οι συνεργασίες με άτομα γυναικείου φύλλου, θα έχουν για σας πιο εποικοδομητικά αποτελέσματα. Η επικοινωνιακή σας διάθεση, θα αναδείξει τα μελλοντικά σας σχέδια στα αρμόδια άτομα, που ίσως στην πορεία συνεργαστείτε. Βρεθείτε με φιλικά άτομα και περάστε ευχάριστα μαζί τους, περιορίζοντας όμως τις συναισθηματικές σας μεταβολές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι συναντήσεις που θα υπάρξουν στον χώρο εργασίας σας, θα πρέπει να σας βρουν προετοιμασμένους για παν ενδεχόμενο. Οι κινήσεις σας λοιπόν, θα πρέπει να είναι αρκετά επιφυλακτικές και να δώσουν την καλύτερη εντύπωση στους γύρω σας. Η μέρα σας επιτρέπει να κάνετε τα ξεκαθαρίσματα που έχετε στο μυαλό σας, θυμηθείτε να μιλήσετε με ειλικρίνεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η τάση να βρεθείτε με κόσμο και να επικοινωνήσετε μαζί τους, σας δίνει ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση και σας παρουσιάζει ως αγαπητά πρόσωπα. Επιδιώξτε να το κάνετε στην διάρκεια της ημέρας και να συστήσετε για άλλη μια φορά τον δυναμικό σας χαρακτήρα. Η κατανόηση των συναισθημάτων του συντρόφου σας, γεφυρώνει το χάσμα της επικοινωνίας που μπορεί να υπήρξε μέχρι τώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ψυχολογική σας διάθεση, επιβαρύνει τις κινήσεις και την δράση της ημέρας. Οι αποφάσεις που έχουν σημαντικό προφίλ για την πορεία σας, αφήστε τις για άλλη μέρα. Μία ματιά στο παρελθόν, μπορεί να σας ισορροπήσει συναισθηματικά και να σας δώσει ένα ευχάριστο στίγμα στην ημέρα σας. Η ανανέωση μιας σχέσης, θα σας καλύψει κενά του παρελθόντος και θα εντείνει την ώριμη σκέψης σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι επαγγελματικές συμφωνίες, που θέλετε να κάνετε, σήμερα σας δίνεται η δυνατότητα να τις φτάσετε στο καλύτερο σημείο τους. Επαναπροσδιορίστε την θέση σας και αξιολογήστε νέες συνεργασίες. Ο προσωπικός σας τομέας, χρειάζεται μεγαλύτερη φροντίδα, προσέξτε αρνητικά πρόσωπα που αποζητούν την πτώση σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η διάθεση σας, είναι αρκετά ευχάριστη και διαχέεται στους γύρω σας, βοηθώντας τις προσδοκίες σας να υλοποιηθούν το συντομότερο δυνατό. Παρακολουθήστε τις προθέσεις των γύρων σας και λειτουργήστε ανάλογα, ακόμα και αν χρειαστεί να προφυλάξετε την θέση σας. Αποφύγετε έξοδα, που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: