Τα ζώδια της Δευτέρας 11ης Φεβρουαρίου 2019

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΚαρκίνοι, η επαφή με τα οικογενειακά σας άτομα σας χαρίζει καλές στιγμές και χαλάρωση, μπορείτε λοιπόν να ξοδέψετε χρόνο μαζί τους και να ζήσετε στιγμές ευτυχίας. Ζυγοί, την ερωτική σας διάθεση και την αγάπη σας, προς τον σύντροφό σας, δεν θα μπορέσετε να τα κρύψετε και σας γεμίζουν τρυφερές στιγμές γεμάτες πάθους, αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο. Τοξότες, το φλερτ και το πάθος σας για ζωή, αναζωογονούν την ζωτικότητα σας και δίνουν ένα απροσδόκητο αέρα στις κινήσεις σας.

ΚΡΙΟΣ

Οι αντιδράσεις σας σήμερα δεν θα είναι ήπιες και ήρεμες, εξαιτίας του άγχους που σας έχει καταβάλει αυτό το διάστημα. Οι συζητήσεις και οι συμφωνίες δεν θα έχουν αρμονικά αποτελέσματα, εξαιτίας της έντασης που θα προκύψει ανάμεσά σας. Για αυτό μείνετε σε μία απόσταση μην δώσετε επέκταση στα θέματα που θα αναφερθούν

ΤΑΥΡΟΣ

Οι σκευωρίες που έχουν εξελιχθεί στο παρελθόν, ενάντια στο όνομά σας ή των αγαπημένων σας προσώπων, έρχονται σήμερα στο προσκήνιο και σας ταράζουν την ψυχολογία. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να αποστασιοποιηθείτε από τις εξελίξεις, διατηρώντας την καθαρότητα των σκέψεών σας, ώστε να φτάσετε σε θεμιτά συμπεράσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα, σας βοηθάει να κάνετε νέες ενάρξεις και να ακολουθήσετε τα σχέδια που έχετε προκαθορίσει. Το φιλικό σας περιβάλλον, θα συμμετάσχει με ενέργειες ή με ιδέες, που θα σας δώσουν μία ευκρίνεια να προχωρήσετε. Αδράξτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν μπροστά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, μπορεί να έχετε μία συνάντηση με οικεία πρόσωπα η οποία θα μπορέσει να αποφέρει τους καρπούς που εσείς έχετε προσδιορίσει από το παρελθόν. Οι φιλικές σας διαθέσεις, θα βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά και να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό στις συναναστροφές που θα προκύψουν.

ΛΕΩΝ

Η μέρα, είναι κατάλληλη για τα ξεκαθαρίσματα που θέλετε να κάνετε με το οικογενειακό ή φιλικό σας περιβάλλον. Μιλήστε τους με ειλικρινά συναισθήματα και αφήστε τους να σας καταθέσουν την άποψή τους. Οι παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί, βρίσκονται σε θέση που πρέπει να τις επιλύσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα οικονομικά θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα, είναι πολύ έντονα και θα σας φορτίσουν τον συναισθηματικό κόσμο. Προσπαθήστε να τα βάλετε σε μία σειρά και να διορθώσετε τα λάθη που έχουν γίνει μέχρι σήμερα. Μπείτε σε μία διαδικασία, να κρίνετε τις σχέσεις που σας συνοδεύουν και να ξεκαθαρίσετε ποιοι μπορούν να σταθούν πλάι σας.

ΖΥΓΟΣ

Η αγάπη προς τον σύντροφό σας και ο ερωτισμός που δείχνετε απέναντι του, είναι στοιχεία που μπορούν να αναζωπυρώσουν την σχέση σας και να ζήσετε ευχάριστες στιγμές. Ακολουθήστε τον δρόμο της καρδιάς σας και προβάλετε τα ειλικρινά σας συναισθήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι υποχρεώσεις που έχετε επωμιστεί όλο αυτό το διάστημα, είναι παραπάνω από τις δυνάμεις σας και σας έχουν εγκλωβίσει. Τα συναισθήματα σας, είναι φορτισμένα και δεν σας αφήνουν ελεύθερα να βρείτε τον τρόπο που θα σας δείξουν ένα νέο δρόμο. Ασχοληθείτε με δημιουργικές ενέργειες, που θα σας δώσουν μία ευεξία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, μπορείτε να χαράξετε νέα σχέδια και ιδέες, που θα σας χαρίσουν ένα βέβαιο μέλλον και θα απομακρυνθείτε από τις δυσχέρειες του παρελθόντος. Αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις, που θα σας φέρουν σε μετέωρη κατάσταση και θα αποδυναμώσουν τις ενέργειες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η στροφή σας προς το σπίτι, είναι η λύση για να βρείτε την ψυχική σας ισορροπία και να ξεκαθαρίσετε πράγματα που σας έχουν μπερδέψει και σας κρατούν δέσμιους προς την εξέλιξή σας. Έχετε την διαύγεια σκέψης, που θα σας βοηθήσει να διορθώσετε τις λάθος κινήσεις που έχετε κάνει μέχρι σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ανάγκη να βρεθείτε με άτομα εμπιστοσύνης ή με αυτούς που έχετε μία κοινή συνισταμένη, είναι έντονη σήμερα και οι ενέργειες σας είναι ανάλογες. Πέραν από την ψυχική ισορροπία που θα γαληνεύσει, ίσως βρείτε και νέες ιδέες που θα σας ανοίξουν ένα ευοίωνο μέλλον.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ζεστασιά του σπιτιού και η θαλπωρή που αισθάνεστε, θα σας κάνουν να νιώσετε πιο ευχάριστα με τα αγαπημένα σας άτομα. Οι συναντήσεις και οι χαλαροί ρυθμοί, θα σας χαρίσουν μία αρμονία στον συναισθηματικό σας τομέα. Η κατανόηση που θα λάβετε από τους γύρω σας, θα είναι το κίνητρο να πάρετε τις αποφάσεις σας για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: