Τα ζώδια της Δευτέρας 14ης Ιανουαρίου 2019

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΔίδυμοι, η συναισθηματική σας αστάθεια αφήνει το ενδεχόμενο να σας εκμεταλλευτούν και να υποχωρήσετε στην υπεράσπιση των κεκτημένων σας. Λέοντες, η λάμψη και ο μαγνητισμός της παρουσίας σας, ανοίγει νέους ορίζοντες στον επαγγελματικό σας τομέα. Σκορπιοί, μην το βάζετε κάτω εφόσον οι δυναμικές σας απόψεις, θα βρουν απήχηση και θα τις αποδεχτούν οι γύρω σας.

ΚΡΙΟΣ

Συνειδητοποιείστε τις συμπεριφορές των άλλων γύρω σας και κινηθείτε με γρήγορους ρυθμούς, για να αποπερατώσετε θέματα που σας έχουν εμφανιστεί ως πρόβλημα. Η ενέργεια της φωτιάς, θα σας βοηθήσει να τολμήσετε να στοιχειοθετήσετε νέα σχέδια.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ευαισθησία σας σήμερα, στέκεται εμπόδιο σε αποφάσεις που πρέπει να λάβετε, εφόσον η λογική πρέπει να είναι το στοιχείο που θα παίξει σπουδαίο ρόλο. Αποτρέψτε τον συναισθηματικό σας παράγοντα, να λάβει μέρος και να δώσει τα συμπεράσματα που επιθυμείτε. Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας ζητήματα που θα σας δώσουν ένα κίνητρο να λειτουργήσετε θετικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στον επαγγελματικό σας τομέα, προβλέπονται κάποιες ευχάριστες συναντήσεις που θα υπάρξουν με τα μέλη που συνεργάζεστε. Η κίνηση αυτή, ίσως σας φέρει πιο κοντά και μπορέσετε να εξομαλύνετε διαφορές που σας έφεραν σε απόσταση. Η διπλωματική σας στάση, θα δώσει τη λύση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί με κοντινά σας πρόσωπα θα επιλυθούν, αν είστε διατεθειμένοι να μιλήσετε με ειλικρίνεια μαζί τους. Η καλοπροαίρετη συμπεριφορά σας, θα είναι το έναυσμα για να ανοίξετε τέτοιου είδους συζητήσεις, κρατήστε τις όμως σε ήπιους τόνους.

ΛΕΩΝ

Η συμπαράσταση που θα δείξετε στα άτομα που αγαπάτε, θα τους ξεκουράσει από την ψυχική φόρτιση που τους διέπει. Σήμερα, φιλικά πρόσωπα μπορούν να δεχθούν την συμβουλή σας και να βελτιωθούν οι σχέσεις σας. Προσπαθήστε να κατευνάσετε τον εκνευρισμό που έχει δημιουργηθεί από τις πιέσεις που έχουν δεχθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ψυχολογία σας, είναι ικανή να περιορίσει τα επαγγελματικά σχέδια που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την περίοδο. Η οργάνωση που έχετε πραγματοποιήσει στο παρελθόν, σας δίνει την ευχέρεια να ξεκινήσετε μία πορεία που θα σταθεροποιήσει την σταδιοδρομία σας.

ΖΥΓΟΣ

Συμφωνίες και συμβόλαια που έχετε στο πρόγραμμα, έχουν την δυνατότητα να σας ξεκαθαρίσουν το τοπίο και να προβείτε σε ώριμες αποφάσεις. Μείνετε επιφυλακτικοί στα λόγια τρίτων, που θέλουν να σας επηρεάσουν και να δημιουργήσουν εντάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποια έξοδα για αγαπημένα σας πρόσωπα, είναι ένα δείγμα αγάπης από την δική σας πλευρά. Η ανταπόκριση που θα έχετε, θα σας βάλει σε σκέψεις για την μελλοντική σας πορεία. Η εύθυμη διάθεσή σας, θα είναι έντονη απέναντι στον σύντροφο σας και θα περάσετε ευχάριστες στιγμές μαζί του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην αναμιχθείτε σε θέματα που είναι περίπλοκα, λόγο της διάθεσής σας που είναι αρκετά οξύθυμη αυτή την περίοδο. Προβλήματα του παρελθόντος, μπορεί να φέρουν κάποια δυσκολία σε αποφάσεις που θέλετε να πάρετε και να σας προκαλέσουν έναν εκνευρισμό. Μπορείτε να ζητήσετε την συμβουλή κάποιου αρμόδιου, ή των ατόμων που εμπιστεύεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Μία ρομαντική διάθεση θα σας κάνει να δείτε από μία διαφορετική πλευρά την σχέση σας και θα νιώσετε ευχάριστα με τον σύντροφό σας. Ίσως υπάρξουν άτομα από το γύρω περιβάλλον, που θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν αυτή σας την διάθεση, μην επιτρέψετε να συμβεί, απλά μείνετε επιφυλακτικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πνεύμα ανυπακοής, θα σας διαχωρίσει από το σύνολο και οι ενέργειες σας, θα είναι πρωτότυπου χαρακτήρα, δίνοντάς σας έναν άλλο αέρα. Μπορείτε να συμμετέχετε σε ενέργειες που θα σας δώσουν μία πορεία εξέλιξης. Δείξτε όμως προσοχή, στις υπερβολές οι οποίες μπορούν να ανατρέψουν το αποτέλεσμα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πρακτικότητα σας, μπορεί να σας βοηθήσει στα επαγγελματικά σας σχέδια, εφόσον είστε διατεθειμένοι να εξετάσετε όλες τις πτυχές που σας δίνονται. Η διάθεση να βάλετε μία τάξη στα οικονομικά σας, θα σας χαρίσει την ασφάλεια που έχετε ανάγκη και θα σας απομακρύνει από σπατάλες και περιττά έξοδα.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: