Τα ζώδια της Μεγάλης Δευτέρας 22ας Απριλίου 2019

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΤαύροι, η φροντίδα και η θαλπωρή που δείχνετε στους αγαπημένους σας, ενδυναμώνει την μεταξύ σας σχέση. Η υπερβολική ευαισθησία όμως, είναι αυτή που θα σας παρασύρει σε αρνητικές σκέψεις, που έχουν ως αποτέλεσμα να επηρεαστεί η ψυχολογική σας κατάσταση. Δίδυμοι, τα κοινότυπα πράγματα σας περιορίζουν. Μπορείτε να φύγετε από αυτά, αν ακολουθήσετε τους νόμους της καρδιάς σας, υπερασπίζοντας έτσι τον εαυτό σας. Σκορπιοί, η αυτοκυριαρχία είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό, που θα σας προφυλάξει από διενέξεις και εντάσεις με κοντινά σας πρόσωπα. Προσπαθήστε να διευκρινίσετε με λογική τις εξελίξεις, που συμβαίνουν γύρω σας.\

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, ενώ θα θελήσετε να βρείτε λύσεις για τα ερωτικά σας και για τα θέματα που σας απασχολούν, θα πρέπει να προσέξετε τις παρορμήσεις που μπορεί να εμποδίσουν τα αποτελέσματα. Μία νέα αρχή, θα είναι εύκολο να γίνει, εφόσον θα κινητοποιηθείτε με αποφασιστικό τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι διαφωνίες που υπήρξαν μεταξύ των συνεργατών σας, είχαν δημιουργήσει ένα αρνητικό κλίμα και αυτό δυσκόλεψε την επικοινωνία σας. Μπορείτε να διαχειριστείτε τα πράγματα σε μία νέα βάση, αφού κατανοήσετε τις συμπεριφορές τους και κινηθείτε ανάλογα. Τα πράγματα, θα κινηθούν πλέον σε έναν νέο ρυθμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η καθημερινότητα, θα σας τραβήξει την προσοχή και θα μειώσει την δράση σας προς νέες ιδέες και δημιουργίες. Μπορείτε να βρείτε έστω λίγο χρόνο και για τον εαυτό σας, ώστε να χαλαρώσετε και να ασκηθείτε. Ένας μικρός περίπατος και μία έξοδο με τους φίλους σας, θα ανανεώσει την διάθεσή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα επαγγελματικά σας, έχουν πάρει την τροπή που εσείς θέλετε και αυτό σας δίνει μία αισιοδοξία για την μελλοντική σας πορεία. Η ευχάριστη αυτή διάθεση, θα βοηθήσει την αυτοεκτίμηση σας, ώστε να αναδείξετε τα ταλέντα και τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες.

ΛΕΩΝ

Ο έντονος συναισθηματικός, χαρακτηρίζει την πορεία των επαγγελματικών και των προσωπικών σας ανησυχιών. Προσπαθήστε να μην φεύγετε από τα όρια της ισορροπίας και της αυτοκυριαρχίας, τα οποία είναι απαραίτητα για την καλή σας πορεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, οι αποφάσεις που πρέπει να πάρετε, θα σας δείξουν ότι έχετε κάνει την ανάλογη προσπάθεια στο παρελθόν και έχετε επιστήσει σε αυτές, την απαραίτητη προσοχή. Η εξέταση κάποιων προσώπων από το παρελθόν, θα σας κινητοποιήσει και θα σας αλλάξει την διάθεση.

ΖΥΓΟΣ

Ο τρόπος που εκφράζετε τα συναισθήματά σας, στα αγαπημένα σας πρόσωπα, σήμερα μπορεί να σας φέρει πιο κοντά. Η εύθυμη αυτή διάθεση, θα φανεί έντονα από μέρους σας και θα μπορέσετε να την αξιοποιήσετε θετικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελέγξτε τις αντιδράσεις σας και αποφύγετε συζητήσεις, που απαιτούν την προσοχή σας. Δεν βρίσκεστε στην κατάλληλη ψυχολογία, ώστε να μπορείτε να τις αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία και καθαρότητα σκέψης. Η απομόνωση, είναι για σας το κλειδί και θα βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα μέσα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, θα σας απασχολήσουν υποθέσεις παρασκήνιου και θα ψάξετε να βρείτε τις κατάλληλες λύσεις που θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις που μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα. Ίσως η γνώμη ή η συμβουλή κάποιου έμπιστου προσώπου, να σας οδηγήσει σε σωστές αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, κινηθείτε με περισσότερη ευελιξία και μεθοδικότητα, που θα σας βοηθήσει στις κοινωνικές σας επαφές. Χρησιμοποιήστε την δυναμική σας, όταν εσείς θεωρείτε ότι θα σας οδηγήσει σε καλύτερα αποτελέσματα. Πιστέψτε στον εαυτό σας, έχετε τις δυνατότητες να τα καταφέρετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σοβαρότητα η οποία δείχνετε, για να επαναφέρετε τα πράγματα στην αρχική τους μορφή, θα σας βοηθήσει να μην υπάρξουν δυσκολίες στις σχέσεις σας. Τα συμπεράσματα τα οποία μπορεί να υπάρξουν από τους άλλους γύρω σας, θα δείξουν μία θετική εικόνα για την σταδιοδρομία σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η επιθυμία σας, να επικοινωνήσετε με τους άλλους σήμερα και να τους δείξετε τις ικανότητες σας, θα απαιτήσει μία διπλωματική στάση. Έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν, στον επαγγελματικό σας τομέα και αυτό σας δίνει ακόμα περισσότερη χαρά, ώστε να συνεχίσετε να προσπαθείτε.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: