Τα ζώδια της Δευτέρας 3ης Δεκεμβρίου 2018

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΖυγοί, η ονειροπόλα διάθεση, θα σας μεταφέρει σε άλλους κόσμους και θα δώσει, το έναυσμα να ξεφύγετε από αρνητικές καταστάσεις. Αιγόκεροι, κρατηθείτε μακριά από ανούσιες συζητήσεις και διατηρήστε συγκροτημένη την σκέψη σας.

ΚΡΙΟΣ

Η ψυχολογία που σας συνοδεύει στην διάρκεια της ημέρας, μπορεί να μην είναι τόσο καλή και σας μειώνει την ενέργεια, για να δημιουργήσετε. Η απομόνωση, είναι μία στάση που θα σας οδηγήσει στην ενδοσκόπηση και θα ξεκαθαρίσει μέσα σας, τι ακριβώς επιθυμείτε να κάνετε. Η βοήθεια έμπιστων προσώπων, θα είναι σημαντική, μπορούν να σας βοηθήσουν να ισορροπήσετε ψυχολογικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αυτογνωσία, είναι σημαντική για τις ενέργειες που πρέπει να ακολουθηθούν και σας δίνει έναν ξεχωριστό δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε. Σήμερα, μπορείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την επαγγελματική σας ζωή, αποφεύγοντας όμως, επιπόλαιες σκέψεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι δυσκολίες που έχετε υποστεί, σας έχουν επηρεάσει αρκετά. Κοιτάξτε ψηλά όμως και αφήστε τον εαυτό σας να ακολουθήσει ελεύθερα, τις επιθυμίες του, πατώντας σε σταθερά βήματα που θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο. Προσπαθήστε να διατηρήσετε ένα ρεαλιστικό τρόπο σκέψης, για τις εξελίξεις που συμβαίνουν γύρω σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, δείχνετε έντονα μία τάση να κάνετε περισσότερα έξοδα και να στραφείτε προς εκπλήξεις και δώρα, για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η καταναλωτική σας τάση, πρέπει να εμπεριέχει έναν έλεγχο που θα σας προστατέψει, από μια ασταθή οικονομική διαχείριση.

ΛΕΩΝ

Η επικοινωνία με τους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σας, θα αποκτήσει την βελτίωση που εσείς επιθυμείτε και μπορείτε να στηρίξετε από κοινού αποφάσεις. Εάν υπάρχουν γυναίκες στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, θα υπάρξει καλύτερη επικοινωνία μαζί τους και θα κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις για το μέλλον, απλά προσπαθήστε το.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, η εξέλιξη των γεγονότων, θα σας δείξει μία άλλη πλευρά που μέχρι τώρα απουσίαζε από τις σκέψεις σας. Η αρμονία των συναισθημάτων σας, θα βοηθήσει στον επαναπροσδιορισμό της σχέσης με τον σύντροφό σας, οι συζητήσεις που θα κάνετε θα είναι σημαντικές για την πορεία της.

ΖΥΓΟΣ

Οι διαξιφισμοί που έχουν προκύψει, σας έχουν προκαλέσει ανασφάλειες για το μέλλον και έχετε μπει σε έναν διχασμό, για τις απαντήσεις που ψάχνετε. Η λογική, μπορεί να έρχεται σε σύγκρουση με την καρδιά σας, εσείς όμως μπορείτε με ψυχραιμία να τα βάλετε σε μία ισορροπία και να αποφασίσετε. Η μέρα, είναι σημαντική για ξεκαθαρίσματα που θα προκύψουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η λεπτομερής εξέταση, των θεμάτων που είναι σε εξέλιξη, θα βοηθήσει να προβείτε σε κινήσεις που θα αποφέρουν μία γρήγορη άνοδο, στον επαγγελματικό σας τομέα. Μείνετε σταθεροί λοιπόν, στο μοτίβο που ακολουθείτε και επεξεργαστείτε τα δεδομένα σας από όλες τις πλευρές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο έλεγχος και η κριτική που εισπράττετε από το συναδελφικό περιβάλλον, σας κάνει πιο επιφυλακτικούς για κάθε σας κίνηση. Στραφείτε σε ενέργειες, που μπορούν να καθοδηγήσουν την πορεία σας, ώστε να φτάσετε στην πρόοδο που σας αξίζει. Η δράση και η ενέργεια που έχετε μέσα σας, είναι στοιχεία κλειδιά για την επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο έλεγχος που μπορείτε να αποκτήσετε, ακόμα και σε δύσκολα ζητήματα, σας κάνει πιο ευέλικτους και προσεχτικούς, για την κάθε σας απόφαση. Η ηγετική σας στάση, ακολουθεί μία δυναμική συμπεριφορά και ξεχωρίζει την εικόνα σας, από τους γύρω σας. Προσοχή όμως, μην ξεπεράσετε τα επιτρεπτά σας όρια και φέρετε αντίθετα αποτελέσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, μπορεί λόγω κάποιας υπερευαισθησίας, να είστε αρκετά επιρρεπείς σε εξωτερικούς παράγοντες. Διατηρείστε μια επιφυλακτική στάση και απομακρυνθείτε από κολακείες και υποσχέσεις. Προσπαθήσετε να μειώσετε τις ανασφάλειες σας, απομακρύνοντας κάθε αρνητική σκέψη.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι σκέψεις σας σήμερα, θα στραφούν σε πρωτότυπες ιδέες και θα αφήσετε την φαντασία σας ελεύθερη να δημιουργήσει, νέα πράγματα. Η αποφυγή από ευθύνες και οι υποχρεώσεις, συμβαίνει γιατί θέλετε να εστιάσετε περισσότερο στον εαυτό σας και επιθυμείτε να βγάλετε από μέσα σας όλη την ενέργεια, με το να δημιουργείτε παράλληλα.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: