Τα ζώδια της Παρασκευής 14ης Δεκεμβρίου 2018

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΖυγοί, η θετική ενέργεια που σας διέπει, μπορεί να σας κάνει πιο ενεργητικούς και να διεκδικήσετε τα κεκτημένα σας, με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Σκορπιοί, η εμμονές του παρελθόντος και οι προκαταλήψεις, έχουν την δύναμη να σας οπισθοδρομούν, επηρεάζοντας την σκέψη σας και γεμίζοντας την, με αρνητικές επιρροές.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα καλεί να επικεντρωθείτε στον προγραμματισμό των υποθέσεων που εκκρεμούν αυτό το διάστημα και να τις βάλετε σε σειρά προτεραιότητας. Η ενέργεια σας, μπορεί να μετατραπεί σε δράση και να πραγματοποιήσετε νέα κινήσεις, για καλύτερη απόδοση στα επαγγελματικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Εξετάστε λίγο την διάθεσή σας, η οποία έχει καταβληθεί εξαιτίας παρελθοντικών γεγονότων που κατέβαλαν την αυτοπεποίθηση σας. Η δυναμικότητα και η οξυμένη σκέψη σας, θα βοηθήσουν να σταθείτε αντιμέτωποι στις καταστάσεις του σήμερα, έχετε την ευχέρεια να τα καταφέρετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η γαλήνη που αισθάνεστε, σας δίνει μία αυτοπεποίθηση διεγείροντας τις σκέψεις σας σε νέα σχέδια. Ο αυθορμητισμός σας, συνοδεύεται με την ωριμότητα και αποτελούν μία δημιουργική δυάδα, για τις επαφές σας. Ακολουθήστε τα γεγονότα που σας υποδεικνύουν ποιες θα πρέπει να είναι οι επόμενες κινήσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επιδοθείτε στα επαγγελματικά σας σχέδια, που θα σας ανοίξουν νέους δρόμους για το μέλλον και θα συντελέσουν στην βελτίωση της προσωπικής σας ζωής. Η οικονομική σας ανάπτυξη, θα σας προσφέρει μία ασφάλεια και θα σας δώσει νέα δεδομένα.

ΛΕΩΝ

Η μακροχρόνια σχέση σας, θα πάρει τον πρωταρχικό ρόλο στην διάρκεια της ημέρας και θα θελήσετε να κάνετε ουσιώδεις συζητήσεις και ταυτόχρονα υπαναχωρήσεις σε λάθη του παρελθόντος. Τα αποτελέσματα που θα προκύψουν, θα είναι ανάλογα με το κλίμα που θα επικρατήσουν οι συζητήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η υπομονή που θα δείξετε σήμερα, θα σας ανταμείψει για θέματα που εγκυμονούν κίνδυνους, ώστε να κυριαρχήσει η λογική σας και να δοθούν οι απαραίτητες λύσεις. Η τάση της εσωστρέφειας, δεν βοήθεια στην επίλυση αυτών, απλά επιβραδύνει τα αποτελέσματα που θέλετε να υπάρξουν.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα, σας κυλάει σήμερα γεμάτη ενέργεια και πίστη προς τον εαυτό σας, αλλάζοντας τα πάντα γύρω σας. Η αναδρομή στο παρελθόν, βοηθάει στην αποδοχή των λαθών και στην μετατροπή τους σε εμπειρίες για μία καινούργια ζωή. Μπορείτε να καταφέρετε και να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην μένετε σε σκέψεις του παρελθόντος και διογκώνετε προβλήματα που είναι προσπελάσιμα, τα οποία μπορούν και κυριαρχούν στον συναισθηματικό σας κόσμο και θα προβάλουν μία διαφορετική εικόνα. Η επιχειρηματικότητα σας, έχει την ικανότητα να σας απαγκιστρώσει από τις δυσμένειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η έξοδος σήμερα, με φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα, θα σας προσφέρει μία αίσθηση χαλάρωσης, που την έχετε ανάγκη το τελευταίο διάστημα. Η χαρά σας, να ασχοληθείτε με την τέχνη και την δημιουργία, σας κάνει παραγωγικούς, μην την αφήσετε ανεκμετάλλευτη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι συναντήσεις σήμερα, που θα προκύψουν θα έχουν έναν ιδιόμορφο χαρακτήρα και εσείς θα πρέπει να τις χειριστείτε με σύνεση και ωριμότητα. Η ευαισθησία που δείχνετε στα θέματα των άλλων γύρω σας, βελτιώνει αισθητά τις σχέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ζωτικότητά σας και η δράση σας να κατακτήσετε με επιμονή τις νέες ιδέες που έχουν προκύψει, σας καθιστούν ευχάριστους και αποτελεσματικούς. Οι σχέσεις σας με το αντίθετο φύλλο, θα έχουν μία ουσιαστική εξέλιξη και θα σας δελεάσουν για δημιουργικά σχέδια.

ΙΧΘΥΕΣ

Η στροφή προς το σπίτι και στα άτομα που εμπιστεύεστε, θα σας ανακουφίσουν ψυχικά. Η μέρα σας, θα ακολουθήσει ήπιους ρυθμούς και θα μπορέσετε να οργανώσετε την σκέψη σας, χωρίς εμβόλιμες καταστάσεις να σας επηρεάζουν.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: